Моят хонорар е … лв. на ден за работа по сайта ви с цел да се класира в Гугъл, оптимизации на рекламните ви кампании, изработка на сайтове и онлайн магазини, консултации. Заплаща се предварително. Дистанционно или от Ваш офис.

Поради факта, че на месец трябва да плащате по около … лв. на Гугъл или много повече, за да имате силна реклама … а това прави към …. лв. годишно и цените растат… е разумно да се заемете със сео оптимизация… А за да имате силна релама трябвада плащате в много браншове и по …. лв. на месец…

Ако тя е успешна за 10 години ще си спеатите 500 000 лв. от реклама, а за една година 50 000 лв.

Ако е неуспешна и сайта ви не е на първа страница като моите сайтове и тези на някои мои клиенти и работодатели, поне ще сте опитали, струва си. Докато нямате успех, не спирайте рекламата в Гугъл за хиляди месечно.

Офертата ми към Вас е между 3 000 лв. и 20 000 лв. с граждански договор и капаро от Ваша страна. Срещу тази сума няколко месеца или години ще се боря с конкурентите Ви и ще се състезавам за това Вие да сте отгоре без да плащате на Гугъл. Това е цялата сума към 2020 година, която ще ми е необходима, за да ви класирам отгоре (евентуално при успех). Как ще я плащате, разсрочено или наведнъж, ще мислим кое ще е по-ефективно. Несериозната (в някои случаи непостоянна, в други бавна, в трети неадекватна) или некомпетентната работа по сайта Ви със сигурност ще Ви провали.