seo оптимизация от сговорна дружина

seo оптимизацияВ тази глава искам да внеса яснота по въпроса, seo оптимизация който бе засегнат в една от книгите за транссърфинга – „Създател на реалността“. Получавам множество писма от хора, които имат желанието да преминат на ново стъпало на хранителната пирамида, seo оптимизация но същевременно се опасяват дали е възможно да минат без животински белтък, дали това няма да навреди на здравето и външността им seo оптимизация.
Опасенията са предизвикани основно от обстоятелството, че почти всички диетолози и лекари в един глас твърдят seo оптимизация: „Без месо не може да се живее“. Казват, seo оптимизация че в него имало вещества, абсолютно необходими за организма. Освен това действа и принципът на социума: seo оптимизация всички го ядат, значи така трябва. Да, но в Индия 70% от населението са вегетарианци seo оптимизация. И не личи да страдат от изнемощялост. Напротив, по численост скоро ще надминат Китай. Значи нещо не се връзва, нещо не е наред с „месния принцип“.
Какво представлява белтъкът – дълга верига от аминокиселини. Какво seo оптимизация трябва да направи организмът, за да превърне белтъка в мускулна тъкан? За да усвои чуждата белтъчна молекула, е необходимо да я разгради на аминокиселини и от тях да синтезира seo оптимизация собствена молекула.
Белтъчини има навсякъде – и в пържолата, и в зелените листа. Но seo оптимизация за разлика от животинската храна растенията съдържат и прости аминокиселини, т.е. първичния строителен материал, тухличките seo оптимизация. Очевидно растенията и особено листните зеленчуци в този смисъл са оптималният източник не само на белтъчини, а и на изходния материал за техния синтез seo оптимизация. Можем да открием нагледно потвърждение в тигана. Парчето месо от животно, хранено с „богати на белтъци“ комбинирани фуражи, намалява два-три пъти, докато месото от домашно животно, хранено с трева и сено, почти не променя обема си. От т.нар. „пълноценен животински белтък“, добавян изобилно във фуража, животното затлъстява, а не образува месо.
firmazasaitoveПо отношение на белтъчините всичко е обърнато с главата надолу. В действителност за пълноценен белтък трябва да се смята не животинският, а именно растителният белтък и по-точно аминокиселините, минералите и витамините, от които той се синтезира и които са в изобилие в растенията. Живата растителна храна формира мускулна маса бавно, но естествено и качествено. Обратното, животинската храна помага за бързо увеличаване на теглото. Точно това безполезно тегло, което се стопява в тигана, затова пък толкова радва сърцето на производителя.
И тогава той също така радостно съобщава на своя потребител, че животинските белтъчини са по-добри – с тях дори могат да се хранят животните, а после, естествено, и човекът. А потребителят охотно вярва, защото неговият консуматорски ум лесно приема тази примитивна логика, над която не е нужно да се замисля: за да се формират мускули, трябва да се ядат мускули; за да се формира белтък, трябва да се яде белтък; за да се формира сланина, трябва да се яде сланина; а кърмачките трябва да пият мляко, за да имат мляко.
Но според тази логика бикът трябва да се храни с месо (което вече се прави, тъй като във фуража добавят костно и рибно брашно), а кравата да се пои с мляко. Според същата логика, щом къщата се състои от стени, значи трябва да се строи не от тухли, а от стени. А още по-добре от цели, „пълноценни“ къщи. Колко къщи ще са необходими за построяването на една къща? Какво става на строителната площадка, е работа на строителите, нашата работа е да доставим необходимото количество къщи. Нищо, че ще се наложи да разглобяваме стените на тухли, главното е, че сме доставили „пълноценни“ строителни материали seo оптимизация.
Митът, че в животинската храна се съдържа нещо незаменимо, без което организмът не може, дори не е мит, а или невежество, или лъжа с определен умисъл. В seo оптимизация природата няма нищо такова, което да не се съдържа в едни или други растения. А ако науката разполагаше с достоверни сведения какво може и какво не може да синтезира организмът, проблеми като рак и диабет например отдавна щяха да бъдат решени seo оптимизация. Засега обаче трябва да имаме предвид, че науката за човека все още се намира в стадия на лабораторните изследвания, така че не бива особено да се разчита на нея.
Единственото, seo оптимизация на което можем да разчитаме, са законите на Природата и здравият смисъл seo оптимизация. Именно на тези принципи е построена концепцията на швейцарския доктор Бирхер-Бенер seo оптимизация. Нека накратко изброим основните положения на теорията му. Тук всичко е просто и ясно.