SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА УЕБ САЙТОВЕ

 

Съсредоточаване в духа

Следващото seo оптимизация упражнение е проста всекидневна практика за съсредоточаване на осъзнатостта ви в духа и развиване на сигурност, че вие сте дух. Това е практика на преживяване, а не просто упражнение за потвърждение. Запомнете, че това как практикувате това упражнение е също толкова важно, колкото, че го практикувате.

Първо, спрете се, за да не започнете следващото нещо от своя дневен ред за момента. Освободете се от бурния поток на дейността и мисленето.

Затворете seo оптимизация очите си за миг. Поемете си дълбоко въз-дух и релаксирайте тялото и ума си, докато издишвате.

Съберете се. Представете си, че прибирате обратно към себе си енергията и осъзнатостта от всички и всичко, с което сте били свързани. Решете, че всяка енергия, която е била проектирана в хора (чрез съпротива, осъждане, привързване, тревога, състезаване, контрол и т.н.) или оставена на места или ситуации, се връща при вас неутрализирана. Представете си, че стоите удобно зад очите си в центъра на главата.

Отворете очи. Вече сте готови да продължите.

Заявете: Аз съм дух. Мислено съзнавайте всяка дума: Аз… съм… дух, докато решавате да я настроите към своята духовна природа. Правете същото при всяка от следващите seo оптимизация стъпки.

Заявете: Аз съм. Почувствайте себе си като същност (съществуващи).

Решете: Аз имам своята същност. Почувствайте, че имате своето съществуване в себе си. Потвърдете всички промени в състоянието ви на съществуване.

Заявете: Аз изразявам своето съществуване. По-чувствайте seo оптимизация излъчването от себе си. Потвърдете всички промени в състоянието си на съществуване.

Заявете: Аз осъзнавам. Доловете, че сте вие осъзнати (не осъзнаване на нещо определено).

Заявете: Аз имам осъзнатост. Почувствайте, че наистина имате осъзнатост в себе си. Потвърдете всички промени в осъзнаването.

Кажете: Аз изразявам осъзнатостта. Доловете осъзнатостта, която се излъчва от вас. Потвърдете всички промени в тази осъзнатост.

Заявете: Аз съм енергия. Почувствайте, че вие сте поле от енергия seo оптимизация.

Потвърдете: Аз имам енергия. Почувствайте, че вие наистина имате енергия в себе си. Потвърдете всяка промяна в своята енергия.

Заявете: Аз изразявам енергията. Почувствайте потока на енергията вътре в тялото ви. Потвърдете всяка промяна на вашата енергия.

Кажете: Аз съм дух. Аз имам тяло. Почувствайте своя духовен Аз свързан с енергията на тялото ви. Забележете разликите. Потвърдете своето ново пространство seo оптимизация.

Протегнете се внимателно. Продължете своите дейности в това ново пространство.

Щом усвоите този процес, ще ви отнема по-малко от минута да го практикувате (можете да го правите, колкото дълго желаете обаче). Така че практикувайте често през целия ден. Направете си почивка за „духа“ вместо (или в допълнение към) почивка за цигара или кафе. Опитайте го, докато се разхождате или в колата си, seo оптимизация преди да потеглите (затегнете духовния предпазен колан!). Честото припомняне и потвърждаване на вашия духовен Аз ви центрира в духа.

Медитация за задаване на въпрос и интуитивно долавяне на отговора

Това е добро практическо упражнение за развиване на вашето интуитивно умение да се научите да „знаете“ своя отговор, вместо винаги да се опитвате да го „познаете“. То също ще ви послужи, за да seo оптимизация преразгледате материала в Глава 6 (Преживяване на вашата цел чрез интуицията).

Седнете на удобен стол, релаксирани, с изправен гръб и стабилно стъпили на пода ходила. Освежете се с няколко дълбоки вдишвания; след това дишайте нормално. Затворете очите си. Съзнавайте от пространството зад очите, в центъра на главата си.

Първо осъзнайте своето тяло. Решете да оставите тялото си където е, seo оптимизация както е; оставете го да чувства това, което чувства. Освободете се от всяко напрежение и тревога в този момент.

Заземете се.

Сега, какво бихте желали да попитате?

Щом сте формулирали един въпрос, задръжте дланите на ръцете си заедно удобно в скута си. Задайте въпроса на себе си тихо и ясно.

Представете си, че този въпрос преминава през тялото и същността ви. Нека всичко seo оптимизация останало изчезне от ума ви, докато циркулирате този единствен въпрос.

Представете си, че сте въпроса. Почувствайте го с цялата си същност. Релаксирайте с въпроса, все едно сте излезли на разходка с най-добрия си приятел.

Освободете се от всички мисли и чувства, които изникват, докато релаксирате с въпроса seo оптимизация.

Когато чувствате, че сте се превърнали във въпроса, разделете ръцете си и ги поставете с дланите нагоре в скута си. Отпуснете се и бъдете възприемчиви.

Отговорът вече е във вас. Не се опитвайте да го хванете. Отпуснете се и го оставете да достигне до съзнанието ви. Не се опитвайте да се концентрирате.

Наблюдавайте своите преживявания. Какво чувствате? Имате ли усещане за нещо? Забележете всяко „знание“ за отговора. Виждате ли, или долавяте ли нещо? Чувате ли мисъл в главата си? Има ли някакъв вид необяснимо разбиране? Не цензурирайте нищо. Наслаждавайте се. Бъдете търпеливи. Оставете го да съзрее.

Не анализирайте незабавно това, което получите. Останете с него. Почувствайте енергията. Преживейте seo оптимизация знаенето.

Оставете всички съмнения, незачитане на себе си или осъждания да се махнат от вас. Дайте на духовния си Аз пространство, за да бъде и да знае.

Може да получите незабавно проясняване или отговорът да бъде мъгляв в началото, но той ще изкристализира през следващите няколко дни. Понякога може да бъде като пробуждане от сън и няма да знаете точно какво да правите с него, но докато обмисляте seo оптимизация неговото значение, с времето то ще ви стане ясно.

Решете да оставите този отговор да циркулира в съзнанието ви за малко, преди да започнете да правите нещо с него (особено докато практикувате и развивате това умение seo оптимизация).