seo оптимизация в гугъл за търсената фраза изработка на сайт стартирала края на юни 2015та

 
seo2След публикуването на „Апокрифният транссърфинг“ ме затрупаха читателски писма и молби от различни периодични издания (включително и чуждестранни) за статии и интервюта, така че почти не ми оставаше свободно време изработка на сайт. Затова и излизането на настоящата книга се проточи толкова дълго seo оптимизация.
От друга страна, оживеният интерес доказва, че курсът към „обновяване на транссърфинга“ в последните книги е избран правилно и своевременно. Идеята за изчистването на тялото, за повишаването на енергетиката и освобождаването на съзнанието с помощта на живото хранене среща голяма подкрепа от страна на читателите. Получавам писма, изпълнени с ентусиазъм и благодарност за обновения транссърфинг, който работи много по-ефективно от класическия.
Честно казано, изработка на сайт не разчитах на такава подкрепа, защото seo оптимизация поне на първо време избраният от мен курс изглеждаше странен, необичаен и непопулярен. Нещо повече, наложи ми се да понеса колосален натиск от страна на мнозина читатели, убедени, че „замърсявам с ненужен боклук“ „философията“ на транссърфинга. И все пак новата философия започва „да се прихваща“. Изглежда темата за живото хранене докосва някакви дълбоки струни на душата, открива нова светлина в края на тунела.
По-нататък ще се постарая да обясня защо това е така. Да започнем от следното.
.юунжен екулзар в ьвобюл ьтакси ,юунжербзеб ьлад в ьсалиладу И йьшнешевдоп ьшал аотч а. йьшешеБ отК .ястеатлоб – ужялГ .яаннешевонваруен ,усел оп я ьсалелП*
* Откъсът е от руското издание на „Форум на сънуващите“. -Бел. пр.
Събудихте ли се?

на 30.06.2015 започна опита да се класира този сайт на търсените фрази seo оптимизация от една страна и изработка на сайт от друга

izrabotkanasait2Моля да ме извините, уважаеми читатели seo оптимизация. Използвах този похват, за да активирам вниманието ви. Иначе може и да не схванете смисъла на това, което искам да ви кажа. Нали знаете как е насън – когато се случи нещо наистина невероятно, вниманието се събужда и човек внезапно осъзнава, че сънува. Но главното дори не е това, че той го осъзнава, а че вече престава да е като зомби и започва да вижда ясно и да разбира какво става наоколо.
Неотдавна с удивление открих, че става нещо странно. В писмата си постоянно ме питате за неща, които подробно съм обяснил в книгите си. Картината буквално е следната изработка на сайт. В книгата се задава някакъв конкретен въпрос и веднага се дава конкретен и ясен отговор. А човекът, прочел тази книга, ми пише писмо, където задава същия въпрос едва ли не дума по дума.
Преди не отдавах голямо seo оптимизация значение на това, като го приписвах на невнимателното четене. Но напоследък това се повтаря все по-често, откъдето изводът е, че не са отделни случаи, а явление, нещо като закономерност. Имам усещането, че значителна част от вниманието на читателите е завладяна от някой или от нещо изработка на сайт.
Това е също като с енергията – ако човек е болен, по-голямата част от енергията му отива за борба с болестта. Или ако човек се е нагърбил с непосилно бреме от задължения, повечето от свободната част на енергията му е блокирана, окупирана е от тези задължения.
В първите си книги писах за завладяването на вниманието от махалата, когато човек, раздразнен, загрижен или уплашен, сякаш се вцепенява, потъва в проблема си като в сън и престава да вижда и да осъзнава какво става в неговата реалност. Но тогава не го описвах като масов феномен. А сега явно се проявява масова закономерност. Разглеждам въпросния феномен като тревожен знак, защото преди две-три години още не беше толкова ярко изразен. Ето защо по-късно ще се връщам неведнъж към това явление, а засега ще приведа няколко други примера, илюстриращи ефекта от обсебването на вниманието изработка на сайт.
Например темата за социалните паразити в електронната ми поща.* Там ясно обясних защо засягам тази тема. Но се намериха хора, които, след като прочели обяснението ми, ме питат: защо правите това? И после заявяват: в моя свят няма паразити!

това е seo експеримент за класирането на този сайт при търсене на фразата ИЗРАБОТКА НА САЙТ

seoЕто тъй, ако тъпо се абсолютизират принципите на транссърфинга, може да потънете в създадената от самите вас илюзия, когато е невъзможно не само да се управлява реалността, а и адекватно да я оценявате seo оптимизация.
Може да се игнорират отделни провокатори, но да се игнорира явление е глупаво – то трябва да се проучи, а не да крием главата си в пясъка. Разбира се, че ги има във вашия свят – и паразити на тялото, и на съзнанието, както и социални търтеи. Те няма да изчезнат само защото сте обявили, че ги няма. Първите ще си седят тихичко в тялото ви – точно това им трябва, за да не си спомняте за тях. Вторите ще завладеят съзнанието ви, така че нищичко няма и да забележите. А с третите така или иначе ще се сблъскате в чиновническите кабинети изработка на сайт.
Повтарям: не е нужно паразитите да се игнорират, а да се наблюдават, желателно е през лупа. Когато ги измъкнеш на бял свят от тъмнината, където им е удобно да си живуркат, те веднага започват да се извиват и да се гърчат, защото разкриването на мерзкия им облик е смъртоносно за тях. Когато паразитът попада на „предметното стъкло“, цялата му същност се осветява и той повече не може спокойно да се занимава с аферите си. Ето защо повдигам тези теми. А сега пак ме попитайте защо правя това изработка на сайт.
По същото време се случи една любопитна история. Центърът за транссърфинг** обяви безплатен уебинар*** seo оптимизация, за който се регистрираха неочаквано голям брой хора. Но на обявената дата се явиха прекалено малко. Интересно беше защо стана така (защо им бе да се регистрират?) и центърът проведе анкета защо те не дойдоха.

Бяха изтъкнати банални причини: не успели, времето не им стигнало, забравили, закъснели и затова не се опитали да влязат.
Това доказва, че огромното мнозинство от хората спят, т.е. буквално действат като насън – не управляват живота си, а животът им се случва. Разбира се, не е трудно да се предположи, че ако бяха платили за мероприятието, щяха да се явят. Но нима само парите са способни да активизират вниманието ни? Ако такава статистика съществува сред транссърфърите, какво да кажем за останалите?
Струва ми се, че ефектът на „заспиването “ бързо набира сила и скорост.
Когато някаква компания отива сред природата, какво прави на първо място? Отваря вратите на колата и пуска радиото на пълна мощност. Нали е странно – вместо да си починат от градския шум и да послушат тишината на гората и птичите песни, пак същото думкане seo оптимизация.
Сравнете съвременния човек с онзи, който е живял преди хиляда години, когато не е имало нито вестници, нито радио, телевизия, интернет и мобилни телефони. Това са съвършено различни хора! И основната разлика не е в нивото на интелекта, цивилизоваността или образованието. Съвременният човек е информационно зависим – той вече не е в състояние да мине без външния информационен поток. Точно този поток, създаден от системата, поражда ефекта на обсебване на вниманието изработка на сайт.
Може да ви се струва, че сте напълно съсредоточени върху това, с което се занимавате в момента, но всъщност активна е само незначителна част от вниманието ви. По-голямата част е свързана с невидима нишка с информационната паяжина на системата. Друга, не по-малко значителна част от вниманието, е блокирана, намира се в състояние на хибернация. Блокирането е индуцирано от синтетичната храна, както и от всеки друг продукт, предизвикващ в по-голяма или по-малка степен изменено състояние на съзнанието.
Вниманието, а след него и осъзнатостта seo оптимизация се блокират от мъртвата, т.е. от приготвена на огън храна. Това откритие е направено още в началото на миналия век от Арнолд Ерът. Но той не е могъл да предположи какво въздействие върху съзнанието ще оказва синтетичната храна.
И така, в съвременната реалност се развиват два процеса: изработка на сайт завладяване и блокиране на вниманието. Те са неотменна част от по-сложния механизъм на развитие на системата seo оптимизация – матрицата.

30.06 2015-та започвам с опитите да класирам този сайт при търсене на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ
seo-budgetРЕЗЮМЕ
■ По-голямата част от хората спят, действат буквално като насън – не управляват живота си, а животът им се случва.
■ Вместо намерението да направят първата крачка пред огледалото, за да може отражението да прекрачи към тях, хората се опитват да го хванат и насила да го грабнат за себе си.
■ Съвременният човек е информационно зависим – вече не е в състояние да се оправи без външния информационен поток изработка на сайт.
■ Информационният поток, създаден seo оптимизация от системата, поражда ефекта на обсебване на вниманието.
■ Активна е само малка част от seo оптимизация вниманието. По-голямата част е запазена за външния управляващ поток.
■ Още една, seo оптимизация не по-малка част seo оптимизация от вниманието, е блокирана. Синтетичната храна спомага за блокирането изработка на сайт.
Бележки на полето seo оптимизация
феноменът на обсебване на вниманието, който се наблюдава през последните години, е първият симптом, че системата започва активно да се разраства като раково образуване. Това си има своите последици seo оптимизация – способностите на човека се блокират, възможностите му рязко намаляват. Започнахме от обсъждането на основите на транссърфинга и трудните въпроси, seo оптимизация а сега преминаваме към темата – от какво възникват тези трудности.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

 

цени цена колко струва

 

 

ТЕХНОГЕННОТО СЪЗНАНИЕ

Едновременно с развитието на техниката и технологиите би трябвало да се формира и съответното техногенно съзнание, т.е. съзнанието на киборги. Първото без второто е невъзможно – всичко е свързано. Храниш се със синтетика – ставаш киборг, ставаш киборг – храниш се със синтетика. Което означава – човек се превръща в клетка на матрицата изработка на сайт.

Защо никъде не се говори точно и ясно за това? Ами закономерно е. Първо, на системата подобна информация не е изгодна и, второ, осъзнатостта на хората вече в достатъчно силна степен е блокирана, изработка на сайт а вниманието е завладяно – то постоянно се отклонява към второстепенни и несъществени неща.

Какво може да се противопостави на тези процеси? Мнозина, търсейки духовно развитие, се обръщат с надежда към древните езотерични учения и практики. До известна степен това може да е опора, но не бива да се възлагат особени надежди на практики, които са на хиляди години, защото са разработени по време, когато хората са живели в коренно различни условия изработка на сайт.

Responsive-Web-DesignМоже да се издигне осъзнатостта на по-високо ниво и с чисто ментални техники, като постоянно наблюдавате мислите и действията си, както и околната действителност. Непрекъснато да се възпитаваш обаче и да си винаги нащрек, е доста трудно, за това са необходими значителни волеви усилия. Не всеки може да го прави и малцина ще се заемат с такава практика.

С оглед на казаното дотук практиката на хранене с естествена и по възможност жива храна (за което писах още през 2005 г. в книгата си „Създател на реалността“) изглежда лесна, естествена и същевременно ефикасна. Тя изработка на сайт поне би премахнала блокирането на вниманието.

Съзнанието действително се прояснява и освобождава, да не говорим за общия тонус, енергетиката и здравето, което в един глас потвърждават всички, изпробвали върху себе си въпросния метод. Изисква се съвсем малко – просто да разбереш и да го опиташ.

Наскоро в новините се мерна информация за едно момиче, което страда от натрапчиво състояние – тя повтаря едно и също безсмислено действие, изработка на сайт например брои крачките си. Това е крайна степен на обсебване на вниманието от паразитите на съзнанието. Лекарите я тъпчат с психотропни вещества, но те не помагат. С това „лечение“ ще превърнат момичето в растение. А е много лесно да й се помогне – достатъчно е да променят храненето й, да й се дава жива естествена растителна храна и повече пресни зеленчуци и плодове. Паразитите на съзнанието сами ще си отидат, дори няма да е нужна помощта на психотерапевт, да не говорим за химия изработка на сайт. Но аз не мога да й помогна, защото няма да ме послушат. Лекарите не разбират какво правят, защото и тяхното внимание е обсебено. Всичко това е много тъжно.

Моля ви за още един квант от вашето внимание. Феноменът обсебване на вниманието не е шега, той е плашещо явление. Авторите на научна фантастика ни плашат, че Земята ще бъде завладяна от извънземни. Но може би опасността (както често се случва) се надига от съвсем друга, непредвидена страна.

публична изработка на онлайн магазиниОт древни времена е известно, че това, което влиза в човека, формира неговото физическо тяло и съзнанието му. Днес този фундаментален принцип се е превърнал в толкова изтъркан стереотип, че сме престанали да му обръщаме внимание. Днес хората са забравили за него и са се втурнали да търсят някакви нови, скрити тайни за подобряване на живота си. Съгласете се, изработка на сайт не е ли странно, че повечето от нас въобще не си задават въпроса какво, как и защо ядат – просто ядат и толкоз!

Представете си старица, която от чисто практически съображения се натоварва с макарони, бяло брашно, булгур, грис, маргарин, олио, захар. Самите изходни продукти не струват, а гозбите от тях – още повече: това е храна на измъчени, изтощени, болни хора, каквито стават повечето след четиридесетте, а понякога и по-рано изработка на сайт. Това е най-ниската степен на осъзнатост – човек просто яде онова, което е годно за ядене. Малката пенсия няма нищо общо. За същите пари могат да се купят много повече натурални продукти.

Степента на осъзнатост на младата домакиня, която гледа по телевизията предавания за здравословно хранене, е по-висока – тя вече се замисля какво яде самата тя и с какво храни семейството си. Но това, което се рекламира по телевизията и от другите средства за масова информация, е свързано с интересите на едрите производители. А както знаем, тях ги интересува не здравето на нацията, а съвсем други неща изработка на сайт. Въпреки че всяка реклама носи етикета „натурални здравословни продукти“.

Да вземем за пример най-разпространения продукт -бялото брашно. Осъзнатостта на младата домакиня все още не се е издигала до нивото да разбере, че бялото брашно (както и изделията от него) е чисто синтетичен продукт – кулинария, доведена до абсурд. Всичко ценно, което се съдържа в зърното, се намира в зародиша и обвивката му. Бялото брашно се получава чрез очистване на пшеничните зърна от обвивката и зародиша. Така всичко ценно се отстранява и остава само мъртвата част – основно нишесте изработка на сайт. Тази безжизнена част от зърното е предвидена от природата като храна за зародиша. Да се храниш с изделия от бяло брашно е все едно да си купиш нишесте и да го ядеш с лъжици на всяко хранене.

Не си правете илюзии и за черния ръжен хляб. Хората не са осведомени, че брашното се разваля много бързо. Токоферолите (витамин Е), витамините от групата В и останалите полезни вещества много бързо се окисляват на въздуха изработка на сайт. Прясно смляното брашно стремително губи търговския си вид, необходимата консистенция, влажност и други свойства, позволяващи да се направи нещо от него. Очевидно това не е изгодно нито за производителите, нито за търговците. За да се превърне брашното в продукт, отговарящ на необходимите условия, го подлагат на значителна химическа обработка. Но повтарям – за това много малко хора са осведомени.

Нещо повече, изделията от синтетично брашно се произвеждат на основата на термофилни дрожди. С тях е по-лесно да се борави, отколкото с естествената закваска. Хвърли ги в тестото и то веднага втасва. Какво представляват дрождите? Всъщност те са гъбички, като тяхната жизнеспособност е сравнима само с най-опасните паразити изработка на сайт – дори високите температури не ги убиват, затова и се наричат термофилни.

Така че си представете как във вашия организъм се заселва чуждо същество – гъбичка, което започва да преустройва вътрешната ви среда в удобна за себе си. Засега е известно само, че дрождите потискат симбиотичната микрофлора (затова са толкова популярни различните кисели млека, също синтетични, които уж „възстановяват“ тази флора). За други изработка на сайт дегенеративни изменения може да се съди по количеството починали от нови болести и по доходите на фармацевтичните компании, защото съответните изследвания не се провеждат (разкриването на истината не е изгодно за мнозина).

А какво да прави младата домакиня, когато от всички страни е обсадена от мъртва синтетика изработка на сайт?

Сега си представете друга картина. На кухненския ви плот е инсталирано чудо – собствена електрическа мелница. Във всеки момент можете да си смелите сами брашно и веднага да си приготвите от него каквото искате – от хляб до кулинарни изкушения. И ще бъдете сигурни, че в тях няма химия и дрожди. И всички полезни вещества ще са запазени. Ще видите истинския цвят на брашното – не бял като нишесте, а кафеникав, с частички скъпоценна люспа и зародиш. Това е истинското брашно, изработка на сайт каквото са използвали прадедите ни и каквото никога не сте виждали.

РЕЗЮМЕ

Храниш се със синтетикаставаш киборг, ставаш киборгхраниш се със синтетика.

Системата постоянно отклонява вниманието ви към второстепенни и несъществени неща изработка на сайт.

Това, което непосредствено влиза в човека, формира физическото му тяло, съзнанието, а сетне и индивидуалната му реалност изработка на сайт.

Повечето хора изобщо не си задават въпроса какво, как и защо ядат – просто ядат и толкоз.

Приемането на естествена и по възможност жива храна премахва блокирането на вниманието изработка на сайт. Съзнанието се прояснява и освобождава, да не говорим за общия тонус, енергетиката и здравето.

Бележки на полето изработка на сайт

Огледайте се – спящи, немощни, болезнени хора се хранят в супермаркетите на системата, мотаят се 8 медицинските учреждения на системата, сляпо вярват на рекламите изработка на сайт. Човечеството е стигнало до такъв идиотизъм, че е започнало да се самоунищожава не само чрез околната среда, но и чрез храната. Странно е, че същества, наричащи себе си разумни, вършат подобна глупост.