А как да печеля пари като предлагам услуги за класиране на сайтове в търсачките? Как да предлагам платена сео оптимизация?

Предлагането на услуги за класиране на сайтове в търсачките и платена SEO оптимизация може да бъде рентабилна бизнес дейност, но изисква умения и знания за работа с интернет маркетинг и SEO.

Ето няколко съвета, които могат да ви помогнат да започнете:

  1. Определете цените на услугите си: Изследвайте конкуренцията и сравнявайте цени за услугите, които предлагате. Предложете цени, които са конкурентни и могат да ви позволят да израснете в бизнеса си.
  2. Изградете портфолио: Гордете се с работите, които сте свършили и създайте портфолио, което да представяте на потенциалните си клиенти. Това ще даде възможност на клиентите да видят качеството на работата ви и да получат ясна представа за вашата работа като SEO оптимизатор или специалист за Google Ads.
  3. Продвижете се онлайн: Създайте силна онлайн присъствие, за да привлечете повече клиенти. Използвайте Google Ads, за да рекламирате услугите си, създайте социални медии за вашата фирма и представете услугите си в местни каталози или онлайн магазини за услуги.