ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА, ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ, ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИНИ, ЗА КЛАСИРАНЕ НА САЙТОВЕ И ДРУГИ

 

 

ВАРИАНТ 1

 

ЦЕНИ, КОГАТО АЗ ПРАВЯ ВСИЧКО И ПАРИТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ МЕН!

Налага се ПРЕДВАРИТЕЛНО да изпратите пари, но ще Ви дам ЕГН, единен граждански номер, с него ще ми изпратите парите в банка ЦКБ и така си гарантирате, че знаете кой съм и как да ме намерите! Вие можете да ме намерите и чрез телефонните номера, които съм ви дал в раздел контакти, т.е. НЕ РИСКУВАТЕ и няма как да ви измамя, т.е. има как, но после можете да ме намерите! 🙂 Освен това аз съм християнин, не мамя никого!

Рекламна кампания чрез Гугъл на сайт на български език за 3 дни – 150 лв.

Рекламна кампания чрез Гугъл на сайт на български език за една седмица – 300 лв. 

Рекламна кампания чрез Гугъл на сайт на български в продължение на два часа дневно (по ваш избор са двата часа от денонощието) –  400 лв.  Рекламата ще продължава до изчерпване на парите, които плащам за Вас на Гугъл.

Рекламна кампания чрез Гугъл на сайт на български език за един месец само в работни дни и само през деня – 1 100 лв.  хиляда и сто лева на месец

Рекламна кампания чрез Гугъл на сайт на български език за един месец в сложна и конкурентна нисша с голяма търгова цена на клик – 3 000 лв. на месец.

Ако случайно плащате в момента по пет или десет хиляди на месец на Гугъл или повече, то за Вас разговорите с мен и цените са индивидуални и МНОГО, МНОГО солени! Не се опитвайте да се изгаврите с мене, потърсите ли ме, ще плащате предварително за всяка моя дума, защото при вас съветите ми могат да Ви спестят колосално много пари и да ви спася от фалит понякога!

Необходимо е да ми пратите парите на банкова сметка предварително, но може и поетапно да ми пращате пари, а не наведнъж за целия месец!

Оферта за бизнесмени и служители на фирми, които сами си правят и поддържат рекламата в Гугъл!

1. Създаване на нов имейл

2.  Профил в Гугъл за реклама

3. Настройка на рекламата

4. Съпорт и съдействие къде да си въведете кредитната карта

5. Кратко обучение на тънкостите и тайните на платформата за реклама на Гугъл

6. Последваща смяна на паролата на имейла и кампанията

7.  Съпорт и консултация за рекламата ви чрез програмата TИЙМ ВЮЕР и скайп разговори. Може и на място във Вашият офис!

С този метод за работа си гарантирате, че:

а)  НЕ ВИЖДАМ И НЕ ЗНАМ номера на вашата дебитна или кредитна карта;

б)  Не мога да ви измамя като си пусна реклама към някакви мои сайтове или на други мои клиенти към сайтовете…

в) имате странично мнение на човек с много години опит в рекламирането в Гугъл, т.е. застраховате се от това да се окаже, че сте плащали години наред 10-20 пъти повече пари от тези, които са били необходими МНОГО ЧЕСТО СРЕЩАНО В БЪЛГАРСКИТЕ ФИРМИ, КОИТО НИКОГА НЕ СА СЕ КОНСУЛТИРАЛИ С ДРУГИ ОПИТНИ РЕКЛАМАТОРИ! Важно, важно, важно: Гугъл обученията няма да ви кажат как да плащате по-малко, а повече, нали се хранят от вас 🙂 Същото важи и за промитите мозъци със сертификати от Гугъл!

 

ЦЕНА ОТ 500 (ПЕТСТОТИН ЛЕВА) ЛВ. или по договаряне. Ако сте малка фирма, може по-малко пари, ако сте голяма и е по-отговорно, повече пари. Според ситуацията!

 

ОФЕРТА ЗА ПЛАТЕНА РЕКЛАМА НА НОВ ИНТЕРНЕТ САЙТ -ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА ФИРМАТА ВИ, ИЗРАБОТЕН ОТ МЕН

ЦЕНАТА Е САМО ХИЛЯДА ЛЕВА ( 1 000 лв.) И ВКЛЮЧВА:

– купуване на домейн и хостинг на ваше име, обвързан със ваш имейл адрес, т.е. ваша собственост  става домейна завинаги. Какво е домейн ли? Името на сайта ви от типа www.pridido.com, www.abv.bg, www.sorosltd.com и т.н.

– изработка на интернет сайт върху новият ви домейн на платформата wordpress с меню и администрация на български език

– качване на текст, написан от вас, снимки, подбрани от вас вътре в сайта, раздел контакти с карта на офиса ви и защитена с капча форма за контакт, за да ви пишат директно от сайта. Ако аз ще Ви пиша и текста на сайта се доплаща между 10 и 30 лв. на страница написан текст.

– изработка на рекламна кампания в търсачката на Гугъл, заплащане на Гугъл и поддръжка на кампанията за един месец. Рекламата ще се показва само през деня, нощните часове не, като е възможно да е само следобяд например, защото хората които са яли са в по-добро настроение и са по-склонни да поръчват, купуват и т.н. Може да е пк и от 10:00 до 12:00 и после от 14:00 до 17:00 например. ВАЖНО! В някои бизнес нисши цените са много различни от обичайните и е възможно парите да са предостатъчни, по цял ден да се върти рекламата и т.н. а в други да са недостатъчни толкова пари, колкото е ми останат след изработката на сайта.

ПЛАЩА СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Възможно е поетапно за сайта, но задължително предварително преди пускането на рекламата. Т.е. може 200 лв., после още 300 лв., а после още 500 лв.

 

ОФЕРТА ЗА ШЕСТ МЕСЕЧНА РАБОТА ПО КЛАСИРАНЕ НА САЙТ В ГУГЪЛ ИЗРАБОТЕН ОТ МЕН на цени по договаряне. След шеста месеца може да продължим, ако е успешна работата.

наричано често сео оптиизация, но АЗ НЕ ПРЕДЛАГАМ ТОВА, аз предлагам реална работа, която да ви класира в гугъл на дадено търсене или реална работа, за да имате много повече посетители в сайта си, потенциални клиенти…   Не предлагам схеми за seo оптимизация, линк билдинг, регистрация в търсачки, копирайтинг или едно от всичките компоненти на тази дисциплина, тъй че в крайна сметка нищо да не излезе…

Цената започва от 300 лв. на месец и включва изработвани от мен сайтове (ако са сложни се договаря първият месец само цената им), тяхното съдържание като текст и последващото класиране,

но за тези пари аз правя сайта Ви, купувам домейн и хостинг на Ваше име, осигурявам съдържанието на сайта Ви, качвам снимки, клипове, всичко правя аз!  В зависимост от сложността на нисшата ще са необходими от един до неопределен брой месеци ДА СЕ СВЪРШИ РАБОТАТА ПО САЙТА., ТАКА ЧЕ ТОЙ ДА СЕ КЛАСИРА.

Защо ми е такава цената тоя път?

Ами, честно казано ще ме е яд да ви взема само 500 лв. и да свърша всичко, да ви се класира след време сайта и аз да си остана само с 500 лв. а вие да имате нещо, което да ви спести десетки хиляди лева за платена реклама.

Колко време ще трябва, за да се класира чисто нов сайт на нов домейн?

Не може да се гарантира и предвиди. Самият сайт може да скочи на първа страница или първо място по един куп фрази и чести търсения чак след четири месеца, след шест – седем месеца или след години!

Няма ли начин след една седмица да се класира даден сайт в Гугъл, да носи много ценни посетители, клиенти и да донесе огромен брой нови продажби или клиенти? 

Да, може и след седмици да стане, но за стари сайтове. Примерно имате си Вие сайт от няколко години, аз го променям, слагам текстове нови и бум след седмица-две потичат новите клиенти… Ако сайтът Ви е чисто нов, с чисто ново съдържание, никога не е имало текст в него, адреса е купен на сайта преди седмица и т.. то вероятността да се изстреля за нула време на първите места в търсачката клони към нула.

Е, добре, за колко време може да се класира сайт, който е чисто нов, с нов домейн?

Може и за няколко месеца да стане всичко. ВАЖНО! Това не означава, че всеки месец ще трябва да ми плащате по 500 лв., може примерно да минете само с 1 500 лв. и след време да имате мега добре класиран сайт, който да Ви носи посетители. Може да трябва и 15 000 лв. да ми дадете, зависи каква фирма сте, каква нисша сте и т.н.

Сам ли ще се нагушвам с тези пари или имам разходи?

По принцип върша работата напълно сам, но имам разходи за домейни, хостинги, както и при уникалното съдържание за сайта Ви има едни неща, за които може да се наложи да плащам, а може и да не се наложи да плащам!

Но…. ако плащате добре, бих се възползвал да плащам за разни неща, които биха ме улеснили. Рядко ще ми се наложи да плащам на хора. Обикновено Ви насочвам към разни специализирани специалисти – дизайнери, програмисти и т.н. да си им платите сами.

Наистина ли понякога се налага да ми плащате по 1 000 – 2 000 лв. на месец за seo оптимизация и класиране на сайт? 

Да, ако имате над 20 служители във фирмата, най-малкото тези пари ще гарантират сериозното и отговорно отношение към вас, при положение, че от тази работа зависят бъдещите заплати на тези хора. Това си е отговорност!

Предлагам ли само и единствено консултации, пък вие сами да си свършите работата по интернет сайта и да си го класирате, да си правите рекламата?

Да, вече, да, до скоро като пълен глупак ги предлагах безплатно, но подочух, че едни момчета и мъже взимали хиляди левове само за консултация, само да дават акъл, така че реших да не съм най-големия балък.

Цената за консултация варира според ситуацията и вида на фирмата, сложността на нисшата и т.. Аз трябва да правя изследване на някои нисши, на някои браншове, за да видя какво трябва да направите различно, ново, ще вършат ли работа стандартните неща… кое къде точно да се промени…

Освен това на някои хора ще взема парите само, за да им кажа да НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС SEO ОПТИМИЗАЦИЯ, ами просто да си плащат на Гугъл… но този съвет ще им спести много пари.

Цената е между 500 лв. и 2 000  лв. и включва писмен план за действие и инструкции конкретно за Вашият случай! Заплаща се на единична консултация! Запазвам си правото да откажа заплащане и консултация на много видове фирми и хора!