ХИТРА SEO ОПТИМИЗАЗЦИЯ

ХИТРА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

ХИТРА SEO ОПТИМИЗАЗЦИЯ

 

 

Част II ТЕХНОСФЕРАТА
СОЦИАЛНИТЕ ПАРАЗИТИ
За да разберем защо хората се затрудняват с транссърфинга, трябва да си изясним как е устроен нашият социум. Ще започнем с не много приятни въпроси. Понякога получавам писма от хора, които явно са обидени от нещо и чиито очаквания транссърфингът не е оправдал seo оптимизация.
□ Вървите по прав път! Трупайте мангизи, докато сте на мода и сте известен.
Ето тъй – кратко и ясно. Предлагам ви да ми пишете в такъв формат писма с подобно съдържание, защото, ако посланието от самото начало се издаде като враждебно и ако е повече от два-три реда, то ще си остане недочетено и ще отиде там, където му е мястото – в кошчето за боклук.
Провокациите на отделни марионетки на махалата може да се игнорират, но ако съществува някакъв феномен, не можеш просто да го пренебрегнеш. А феномен има и една от неговите прояви е следната: получавам писма от хора, които искрено са убедени, че трудът ми не бива да се заплаща seo оптимизация.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ЦЕНИ
Например:
□ Една от причините да се запозная с транссърфинга е именно безкористността – авторът свободно разпространяваше книгата, без да иска нищо в замяна. А сега повече прилича на бизнес проект.
Първо, не се занимавам със свободно разпространение на своите книги. Макар че, ако някому е нужен текст от тях, му го изпращам. Второ, щом мислите, че трябва да се работи безплатно – работете си безплатно. Просто е, нали? Или ще хитруваме и ще се измъкваме?
Честно казано, всички ние така или иначе произвеждаме нещо и получаваме възнаграждение за него. Ако аз отида при автора на това писмо и му поискам нещо, което той произвежда, няма да ми го даде безплатно. Но в ума му твърдо се е загнездило убеждението, че аз съм му длъжен. И не просто длъжен, а трябва да му дам труда си даром seo оптимизация. Такъв е манталитетът на паразитите.
Подобни писма не само ме обиждат – те ме изумяват. Гледам ги и с отвращение, и същевременно с любопитството на изследовател. Явлението действително представлява едва ли не медицински интерес и е достойно за внимателно проучване. Съществуват известни на всички паразити на тялото, както и по-малко известни паразити на съзнанието. Но има и социални паразити, които малцина изследват като явление. Тъй като не съм достатъчно компетентен по темата, няма да се разпростирам нашироко, но ще си позволя да изразя собственото си мнение.
Любопитното и удивителното тук е дори не толкова проявената същност на паразита, колкото неописуемата глупост на претенциите му seo оптимизация. Кажете, как може да се обвинява в „порочен стремеж към търговия“ един художник, музикант, композитор, писател, готвач? Станете от масата си в ресторанта, отидете в кухнята и викнете на готвача: „Значи тук чукаш сухото, а, куче?“ Или на музикантите на концерт: „А, и вие бичите кинти! Искам изкуство!“.
А ти самият защо си се домъкнал в ресторанта или на концерта? За да получиш нещо, нали? Иначе, ако не си струваше, нямаше да харчиш парите си. Но на паразита хич не му се иска да плаща за чуждия труд. Винаги е готов да отмъкне нещо на аванта, но щом не му се получи, първата му работа е да обвини в корист другите.
Такова е поведението на червея – покаже си главата, поогледа се, понамръщи се – я виж ти, бизнес въртят! Готвачът seo оптимизация го храни, музикантът го развлича, но на него все не му харесва – виж, ако получаваше всичко даром, тогава щеше да е справедливо. А самият той е окачил в магазина си разни салами и я се опитай да му измолиш нещо без пари!

SEO-jokes-620x584
Когато аз изгубя доверие в даден автор, ще си взема шапката и ще си тръгна, никога повече няма да се докосна до творбите му. А вие (обръщам се към авторите на подобни писма) какво правите тук? Винаги съм казвал, че никого не каня със себе си. Сега фактически по-голямата част от работата ми не се заплаща. Дейността ми с читателските писма, които се обръщат към мен с молба да им помогна в конкретна житейска ситуация, ми отнема много от времето и силите. Тук наистина безвъзмездно помагам на онези, на които съм в състояние да помогна според възможностите си. Ами seo оптимизация ако не получавам нищо за книгите си? Тогава ще ми се наложи да се занимавам с нещо друго и няма да имам никакво време за това, което правя.
Звучи абсурдно, нали? Но нима претенциите на червеите не са абсурдни? Та това са хора, които живеят сред нас и социумът ги е признал за напълно вменяеми. Защо има място подобно явление?
Мнозина още помнят как при социализма се водеше активна борба срещу бюрокрацията. Сега зарязаха бюрокрацията – борят се с корупцията. И пак нищо няма да излезе. Както е известно, историята не учи на нищо. Очевидно е, че борбата със социалните паразити (както и с паразитите на тялото) е безсмислена – трябва да се създадат такива условия, при които самото им съществуване да стане невъзможно. За мен е непонятно и удивително как съвременни образовани хора искрено смятат, че някой им е длъжен, докато самите те изобщо не са задължени да дадат нещо в замяна.
А щом не се разбираме един друг по принцип, значи сме твърде различни и трябва да се избягваме. Но човек не успява да игнорира изявата на някаква чужда същност, когато тя си показва главата навън. Ще игнорираш паразитите на тялото, а те ще си седят тихичко в теб и ще смучат соковете ти. Да игнорираш социалните паразити също не се получава – отиваш при чиновника за някакъв документ, а той с една ръка стиска хартийката, а другата протяга към теб. И транссърфингът няма да ни спаси нито от едните, нито от другите. Слава Богу, вече е открито спасение от паразитите на тялото и съзнанието – това са живата храна, живата вода, живият въздух.
Къде е средството срещу социалните паразити? Никой още не го е открил seo оптимизация. Но продължаваме да го търсим.

seo-jokes
РЕЗЮМЕ
■ Системата започва развитието си със създаването на бюрократичен апарат.
Бележки на полето
Уважаеми читателю!
Както е известно, книгите за транссърфинга са качени в мрежата с„уж свободен“ достъп. Но нищо не минава и не се дава даром. Или получавате евтино менте като на битпазара, или работите за интересите на случайни хора. Трябва да ви предупредя: ако сваляте книгите ми нелегално, не гарантирам, че текстовете са изцяло мои. Там вмъкват какво ли не. Дали ще четете seo оптимизация оригиналите от издателството, или ще си сваляте екземпляри „втора ръка“ от мрежата, е ваш избор seo оптимизация.
Ако ви е нужен текст, моля, пишете ми и ще ви го изпратя. На никого не отказвам, когато ме помолят. Не е нужно да ме компенсирате, приемете го като подарък. Грижа ме е само за едно – да не получите менте с марката транссърфинг.