фирма за изработване на сайт

izrabotvanetonasaitoveНо ми личеше,  фирма за изработване на уеб сайт и сайтове че вместо да страдам, аз изпитвах удоволствие. Провереният механизъм при мен не работеше. Какво да правят с мен?
Наложи им се да създадат нов ред – надбягването по стълбите престана и започнахме да мием стълбището всички по ред. А скоро ни преместиха в друга казарма. Тогава още не осъзнавах какво съм направил, но си помислих: ама че работа, системата можело да се „счупи“. фирма за сайтове
Още един характерен епизод от военната служба. Тичаме по пресечена местност в пълна бойна екипировка. Жега, прах, сайт гърлото ми е пресъхнало, огън обгаря гърдите ми. Буквално умирам. А целта е още далеч.
Командва ни як трениран сержант. По-точно не командва, а се гаври с нас: „Фусти! Ще направя от вас мъже!“ Личи му, че като ни „прави“, много си се харесва и тържествува. Самият той обаче тича леко облечен и с маратонки.
Мисля само за едно: по-скоро да свърши това сайт мъчение. И същевременно ми е обидно. Ама че работа – някакъв си сержант трябва да ме превърне в мъж! Спомням си девиза на самураите: „Живей така, сякаш вече си мъртъв“. Спомням си и тренировките им – тичат до изнемога, после 300 сайт лицеви опори. Отново тичат. Отново лицеви опори. Отново тичат. Спират. Повече не могат. Просто е невъзможно. „Е – казва сенсеят, – засега стига. Или не? Нима не сме воини?“ „Банзай!“ – викат всички и правят още 300 лицеви опори. И отново тичат.
Но аз не мога. Нямам повече сили. На тях какво им е, те са самураи, пък и вече са умрели. А аз вече буквално ще пукна като куче. Ама този сержант, гад такъв… И ме обхваща злоба. Добре, мисля си, умрял съм. А сега хайде да тичаме.
В този момент почувствах, че някаква Сила ме подхвана и ме понесе. Пак улових онова усещане, когато ми стана леко. След известно време се огледах. Сержантът, вече силно обезпокоен, напразно се мъчеше да ме догони. Но Силата, която само миг по-рано беше с него, сега изцяло премина на моя страна. После, разбира се, той беше разярен, макар да се правеше, че нищо не е станало.
saitoveizrabotvaneАко сте в ситуация на принудителна необходимост, когато ви карат насила или вие самите се принуждавате да изпълните някакви задължения, опитайте се да превърнете този външен натиск в свое съкровено намерение.
Представете си, че унило се влачите в колона роби. Карат ви на каторжна работа. Изведнъж се събуждате, осъзнавате се и се хвърляте към надзирателя: „Дай, дай ми камшика! Не ме подкарваш както трябва сайт!“ Трансформирайте ситуацията „принуждават ме“ в собствена свободна волеизява – „аз самичък!“. Така правят децата. Те чувстват присъствието на Силата. Когато разпалено задвижите моторчето на своята реалност, Силата ви забелязва и се присъединява към вас.
Ако работата трябва непременно да бъде изпълнена, нямате друг изход освен целенасочено и осъзнато да я извършите по най-добрия начин, с душа. Когато се стараете, душата автоматично се включва. А щом се включи тя, Силата се присъединява. Всяка работа е по-лесно да се изпълни добросъвестно, отколкото през куп за грош. Който не знае това, сайт той цял живот се мъчи, борейки се с принудителната необходимост и непобедимия мързел.
А ако използвате закона за привличане на Силата, можете да се простите с рутината и мързела. Дори най-простите действия като приготвянето на жива вода получават Сила и ловкост, ако се изпълняват осъзнато, целенасочено, с душа. Тогава няма да бъдат механични движения, а магическа практика с участието на Силата. Когато свикнете с тази практика, Силата винаги ще е вас. А щом тя е с вас, вие можете да творите шедьоври.

фирма за правене на уеб сайтове

РЕЗЮМЕ
■ Състоянието сайт на мързел или бездействие е енергиен застой, блокаж. Няма движение – няма енергия.
■ Средство срещу мързел: вложете душа в това, за което ви мързи. Изпълнете рутинната работа колкото се може по-добре, с пълно отдаване. Но не като се насилвате, а от душа.
■ Трансформирайте ситуацията „принуждават ме“ в своя свободна волеизява – „аз самичък!“.
■ Когато сайт се стараете, душата автоматично се включва. А тогава се присъединява и Силата.
■ Когато с увлечение задвижите моторчето на своята реалност, Силата ви забелязва и се присъединява към вас.
Бележки на полето сайт
Ако собствената енергия не ви стига, законът за привличане на Силата ще ви послужи като допълнителен източник.