Уроци и цени за seo оптимизация

Друг модел прилича на огледало.
seo оптимизацияОколната действителност е огледално отражение (ако не точно огледално, поне е близко до него) на образа, който е във вашите мисли. Така е и със seo оптимизация цени, както винаги. Всичко е много просто: задачата ви е само да формирате такъв образ, какъвто искате да видите в огледалото. Желаете да видите весело лице – усмихнете се, искате отражението да тръгне насреща ви -направете крачка напред. Трудността е, че хората лесно попадат в плен на огледалната илюзия. Като seo оптимизация цени омагьосани, без да мигнат, те гледат в огледалото – в заобикалящата ги действителност. Seo оптмизация. И също както става насън, забравят за себе си – за своя образ. Просто от ума им се изпарява, че трябва внимателно да наблюдават образа си и съзнателно да го поддържат в желаната форма.
На пръв поглед изглежда, че в това няма нищо сложно. Отклони вниманието си от огледалото, прехвърли го върху образа, формирай искания от теб образ и сетне наблюдавай какво ще стане с отражението. Да, ама не –  seo оптимизация цени човек прави всичко наопаки: сблъсква се със „суровата действителност“, изплашва се, че всичко е така и ще бъде така навеки, приема го и го фиксира в менталния си шаблон. Seo оптмизация. И си живее в тази мрачна реалност, без да има сили да откъсне поглед от огледалото, да погледне себе си, мислите си и да натисне някакво копче на превключвателя. _
Black-Hat-SeoТака се появява вечният въпрос: какво да правя? Първо – поддържайте своята осъзнатост, за да не ви омагьосва огледалото. Второ не гледайте в огледалото, а в себе си. Само при тези две условия околната действителност, т.е. слоят на вашия свят, ще започне не веднага, но постепенно да поддава. Главното е постоянно и непреклонно да задържате в мислите си нужния образ, каквото и да става в действителността. В края на краищата отражението ще започне да съответства на образа. Къде ще се дене! Seo оптмизация.
Всъщност вие сте способни да си създадете който и да е свят. Когато фиксирате вниманието си – или съзнателно и настойчиво, или непроизволно и ненатрапчиво – върху някакъв мислен образ, заобикалящата ви действителност започва да се трансформира. Стават различни неща seo оптимизация цени. Онова, върху което заостряте вниманието си, буквално изпълва света ви и постоянно изниква пред очите ви. Seo оптмизация. А други неща, които са престанали да присъстват в мислите ви, безследно изчезват.
Как се случва това? Нали реалността за всички е еднаква?
Не е съвсем така.