Истете ли seo оптмизация?

Трябва ли ви изработка на сайт?

Упражнение за заземяване

Бележка: Запомнете, не трябва да използвате сила или усилие в никое от изработка на сайт тези психични упражнения.

Седнете в  seo оптимизацияудобен стол, релаксирани и с изправен гръб, и със здраво стъпили на пода крака. Освежете се с няколко дълбоки вдишвания; след това дишайте спокойно. Затворете очите си.

Първо осъзнайте тялото си. Решете да оставите тялото си там, където е, както е. Оставете го да чувства това, което чувства.

Започнете да осъзнавате гръбнака си. Насочете осъзнаването си надолу по гръбначния стълб, докато не достигнете до върха на опашната кост. Доловете първата си чакра и си я представете като петно от светлина с размер на монета изработка на сайт от 50 стотинки.

Сега си представете ствол на гигантско дърво, който се простира от средата на този енергиен център към центъра на Земята. Това е seo оптимизация вашето заземяване seo оптимизация. Представете си как освобождавате излишните енергии на другите, които сте пренасяли със себе си. Оставете ги да преминат през този дървесен ствол. Визуализирайте чуждите енергии като вода или песъчинки, които протичат от дървото към изработка на сайт центъра на Земята, където те се преработват. Просто се отпуснете и си представете, че наблюдавате енергията на всички други, която протича през вашето заземяване. Наблюдавайте всички промени и своята енергия, осъзнаване и тяло.

Протегнете се внимателно, отворете очите си и се наведете, позволявайки на главата и ръцете ви да се отърсят seo оптимизация от ненужните изработка на сайт енергии. Бавно се seo оптимизация изправете и се огледайте около себе си. Станете, когато сте готови.

Забележете колко повече сте в тялото си и колко по-заземени сте. С практиката ще ставате все повече и повече осъзнати и по-заземени. Докато вършите всекидневните си занимания, редовно проверявайте своето заземяване. В началото, докато усвоявате това, когато се чувствате незаземени или притиснати от енергията на другите (очаквания, състезание, незачитане, емоции и т.н.), повторете това упражнение и се заземете изработка на сайт отново. Оставете цялата чужда енергия да изтече от вас. Това ще seo оптимизация отнеме само няколко мига и после, щом ви стане навик, всичко, което ще трябва да нравите, seo оптимизация за да се заземите отново или да подсилите заземяването си, е да го осъзнаете, където и да сте, каквото и да правите. Също изработка на сайт така проверете заземяването си, преди карате колата си, преди среща или преди някакво представяне.

Упражнение за увеличаване на вашето пространство

Запомнете, не трябва да използвате сила или усилие в някое от тези психични упражнения.

Седнете в удобен стол, релаксирани и с изправен изработка на сайт гръб, и със здраво стъпили на пода крака. Освежете се с няколко дълбоки вдишвания; след това дишайте спокойно. Затворете очите си.

Първо осъзнайте тялото си. Решете да оставите тялото си там, където е, както е. Оставете го да чувства това, което чувства.

След това решете да бъдете в главата си, зад очите. Осъзнайте пространството зад очите си. Докато сте осъзнати от това положение, потвърдете „Аз съм“. Вие, духовният Аз, ще подсилите присъствието си в центъра на главата си. Забележете тялото и осъзнатостта си оттам. Решете, че може да бъдете повече в своето тяло.

Заземете се от първата си чакра към центъра на Земята. (Използвайте стъпките от предишното упражнение за заземяване.)

Сега си представете, че на около метър около цялото ви тяло има златно енергийно пространство с формата на яйце.

Представете си златно слънце, ярко като Слънцето в прекрасен изработка на сайт летен ден, на около метър от главата ви. Вижте как слънцето прелива от жизнената сила на живота. Бавно привлечете това слънце към върха на главата си. Нека енергийният център на седмата чакра на върха на главата ви поеме живителна сила, колкото му е нужна. Просто си представете как тази сила възстановява, лекува и балансира този енергиен център и всеки друг, който изпълва. Привлечете слънцето в главата си и оставате шестата чакра зад челото да поеме нужната й златна сила на живота. Слънцето продължава надолу към гърлото, където изработка на сайт напълно възстановява и балансира гърления център на петата чакра.

После слънцето напълва сърдечния център на четвъртата чакра в гърдите ви. Когато привлечете слънцето надолу в коремната кухина, то енергизира центъра на слънчевия сплит на третата чакра. Продължавайки още по-надолу в тялото ви, слънцето възстановява енергийния център на втората чакра под пъпа. След това то изпълва енергийния център на първата чакра над върха изработка на сайт на опашната ви кост, източникът на вашето заземяване. После енергията на слънцето преминава към ръцете и краката ви и изпълва чакрите на стъпалата и ръцете, коленете и лактите.

След това позволете на слънцето да се разшири в тялото ви, за да възстанови всяка клетка в него. Представете си как клетките пият от живителната сила. Най-накрая вижте как златната енергия на слънцето се излъчва от кожата на seo оптимизация  тялото ви, за да изработка на сайт изпълни енергийното пространство с формата на яйце около него.

Сега решете, че всичко в това енергийно пространство ви принадлежи, за да го имате, да се грижите за него, да го използвате, да му се наслаждавате и да го оценявате.

Поемете си дълбоко въздух няколко пъти. Протегнете се и отворете очите си. Внимателно се наведете и отпуснете свободно изработка на сайт главата си между коленете и релаксирайте. Оставете всички излишни енергии да се излеят от вашата глава, рамене и ръце. Когато сте готови, бавно седнете отново и се огледайте наоколо. Чувствате ли се освежени изработка на сайт?