публична изработка на онлайн магазинЗАЕДНО ТУК МОЖЕМ ДА ВИ ИЗРАБОТИМ ОНЛАЙН МАГАЗИН, КАТО ОСНОВНИЯТ ПОСРЕДНИК МОЖЕ ДА СЪМ АЗ ИЛИ ДРУГ ЧЛЕН НА ФОРУМА. СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФОРУМА ЕСТЕСТВЕНО СЪЩО МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ ДЯЛ ОТ ВАШИТЕ ПАРИ, ТАКА ЧЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ-ИСКРЕНИЯТ, ОТКРОВЕН, ЧЕСТЕН И НАЙ-ДОБЪР ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ВАС!!!

ЗАЕДНО ЩЕ ОБМИСЛИМ ИДЕЯТА ВИ, ЗАЕДНО ЩЕ СЪЗДАДЕМ ОНЛАЙН МАГАЗИНА ВИ, КАТО ПАК КАЗВАМ НЕ ГАРАНТИРАМ ЗА НИКОГО ТУК, ТАКА ЧЕ ПРЕДЛАГАМ ПАРИТЕ ДА МИНАВАТ ПРЕЗ МЕН, ЗАЩОТО СЪМ ДИПЛОМИРАН УЧИТЕЛ ПО РЕЛИГИЯ И СЪМ ЧЕСТЕН, ЩЕ ВИ ВЪРНА ПАРИТЕ 95% АКО НЕ СВЪРШИМ РАБОТАТА, А САМИЯТ АЗ ИМАМ 12 ГОДИНИ СТАЖ И МИСЛЯ СТАВАМ ЗА МАЙСТОРА ИЛИ ПОСРЕДНИКА, ИЗРАБОТИЛ НАЙ-КАЧЕСТВЕНИЯТ И ДОБЪР ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ВАС ТУК, ОТ НЯКОЛКО ЧОВЕКА В ТОЗИ ФОРУМ.

ВЕРОЯТНО НАЙ-ИСКРЕНИЯТ И ДОБЪР УРОК ЗА ТОВА КАК ЕДНА ФИРМА ИЛИ МАЙСТОР FREELANCER ПРАВИ ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН. ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ МОЖЕ ТУК ДА ВИ НАПРАВИМ ЗАЕДНО НАЙ-ЯКИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН

прочетете го [URL=“https://reklamavinternet.reklamiotgoogle.com/?p=792″]ТУК[/URL]

Това е уникална и полезна тема за изработка на онлайн магазин и Вие сте ужасен късметлия, че попадате на нея, защото ще си спестите много време, пари, нерви и ще бъдете насочен от мнозина, така че да успеете да пробиете в онлайн бизнеса или да се усъвършенствате в него.

Първо, образовайте се по колко различни начини можете да се сдобиете с онлайн магазин от гледна точка на програмистите и фирмите, които го предлагат.

Това ръководство е според мен до голяма степен уникално за България със своята подробност, яснота на обясненията и разбираемост на обясненията за клиентите на онези, които продават или изработват онлайн магазини. Освен това ще го допълвам, така че наминавайте през сайта ми. За сега е завършено в демо версия ръководството, но въпреки това е доста подробно. Ако решите, можете да ми пратите пари на пейпал за благодарност, имейла на пейпала ми е azreklamiram@gmail.com

Ръководството изключва онези онлайн магазини от системи, в които изплащате месечни вноски, имате готова система на чужд домейн или ако е на ваш домейн е система, която ползват и стотици други, нямате свобода на действие и в крайна сметка по-скоро си плащате наема за онлайн магазина, а той е чужда собственост реално.

Тук става дума за изключително Ваш онлайн магазин, на който може да получавате save (подобно на този в word), а дори домейна е купен от чуждестранен регистратор и не сте зависими крайно дори от български хостинг компании, макар че ще ги използвате, до когато решите.