Промо!

Изработка на сайт и реклама за ремонт на покриви

900.00 лв. 500.00 лв.

Категория: .

Описание на продукта:

 минимум 10 лв. на час за работа (ако работата не е спешна за веднага), включва времето за разговори с вас. Ако работата е спешна и трябва да стане съвсем скоро, се заплаща повече на час.  Минимална цена за приемане на нов клиент 300 лв. печалба за мен за моя труд и време, отделно си плащате за разходите по сайта, рекламата в Гугъл, Фейсбук и обявите.  


ПРИМЕР ЗА САЙТ НА НИСКА ЦЕНА по договаряне и никога не плащате за домейни и хостинги

Вашият сайт за ремонт на покриви ще изглежда точно като ето тeзи сайтoве, но с ваши снимки.

https://metodievstroi.business.site/

https://pokriv.business.site/

https://zdravpokriv.business.site/

https://hristovstroi.business.site/

Това е сайт без нужда всяка година да плащате за домейн и хостинг, ще продължат да съществуват сайтовете ви дори да нямате пари в един момент. Изработката може да е експресна и бърза. 

Вашият сайт за ремонт на покриви ще изглежда точно като ето тeзи сайтoве. Ще е различен текста, телефона, снимките. Може да бъде много по-развит ако заплащате периодично допълнително за развитие на Гугъл сайта си. Така ще спестите много пари от домейн и хостинг, а е възможно да имате и безплатна реклама в Гугъл. Гугъл ви дават безплатен домейн и хостинг, но сайта ви е ограничен като възможност да бъде променян дизайна му, външният му вид и е собственост на Гугъл реално.

Цена на сайтове от този тип e ниска (името ви точка business.site) и повече не заплащате всяка година за домейн и хостинг.

Предимството е, че няма да заплащате всяка година за домейн и хостинг. Възможно е с този сайт дори да имате клиенти от Гугъл без да плащате на Гугъл, тъй като може да имате отбелязване в Гугъл карти.


ПРИМЕР ЗА СКЪПИ САЙТОВЕ, ЗА КОИТО СЕ ПЛАЩА ОТНОВО И ОТНОВО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ЗА ДОМЕЙН И ХОСТИНГ.

remontnapokrivi.net

vasilevistroi.com

metodievstroi.com

remontimaistori.com

valistroi.com

покрив.бг

Всяка година или всеки месец тези сайтове се заплащат – между 130 лв. и 200 лв. на година.


Сайтът Ви можем да рекламираме в Гугъл и във Фейсбук. Честно казано, най-добре е просто да ми пратите пари на банковата сметка, аз да се занимавам с всичко, а вие само да ми казвате имало ли е обаждания или е нямало,  намерили ли сте клиенти, направили ли сте покриви и т.н. През годините обаче съм давал възможност майсторите да си инсталират приложението на Гугъл и да си следят рекламата, колко клика има, показва ли се и т.н. Както и сами да си плащат, когато решат по минимум 20 лв. Или няколко пъти по 100 лв. и после по 400 лв. и т.н.  Това обаче е изключително опасно за вас, защото може да станете комарджии и да започнете да плащате редовно и по много и то с лоши настройки. Рекламата можеда ви излезе 2-3, че  десет пъти по-скъпа, отколкото ако се пуска внимателно и се обгрижва. За това най-добре е да ми имате доверие и въобще и да не се занимавате вие с рекламата, няма нужда даже да я гледате в търсачката и да се радвате, че сте излизали отгоре. Най-добре е вие да мислите само за това колко клиенти сте хванали и колко покрива сте направили. Все пак ако искате, може да се договорим и да си плащате с ваша дебитна карта. Да си гледате приложението и т.н.


Възможно е обаче да намирате клиенти и с обяви в интернет – в alo.bg , olx и други сайтове, което ще ви струва само няколко стотин лева. И там има тънкости, за да се пуснат добре обявите, тъй че пак по-добре аз да ви ги пускам.

Успех на всички!