Промо!

изработка на сайт и пускане на реклама за ремонт на покриви (вариант 1: без домейн и без плащане за хостинг) и (вариант 2: с домейн и хостинг)

0.01 лв. 1.00 лв.

Категория: .

Описание на продукта:

Необходимо е освен сайт да имаш и реклама – накрая чети за рекламата

Не си правете сами рекламата, изпратете ми пари и аз ще платя на Гугъл и Фейсбук, както и другаде, за да ви пусна реклама. Можете да ми пращате само по 50-100 лв. , а даже в последствие и по 20 лв. и аз ще ви настройвам, променям подобрявам рекламата. Ще плащам вместо вас.

Прочети внимателно всичко няколко пъти, може да осъзнаеш, че си попаднал на своята златна мина тук. Аз съм нещо като ангел хранител за майстори на покриви.

ЩЕ ВИ НАПРАВЯ ТАКЪВ САЙТ И ТАКАВА РЕКЛАМА В  ГУГЪЛ, ФЕЙСБУК И ДРУГАДЕ, ЗА КАКВАТО ИМАТЕ ПАРИ. Колкото повече плащате, толкова по-добре ще се получи всичко.

 

Изработвам евтини и скъпи сайтове за ремонт на покриви, създавам евтина и скъпа реклама в търсачката на Гугъл на тези сайтове, съобразявам се с това колко пари имате. Желателно е да спестявате и да инвестирате повече в своя сайт и реклама, но е възможно и без големи суми…


ПРИМЕР ЗА САЙТОВЕ С ЕДНОКРАТНО ПЛАЩАНЕ. Цени от 50 лв. до 250 лв.

https://metodievstroi.business.site/

https://pokriv.business.site/

https://zdravpokriv.business.site/

https://hristovstroi.business.site/

Това е сайт без нужда всяка година да плащате за домейн и хостинг, ще продължат да съществуват сайтовете ви дори да нямате пари в един момент. Изработката може да е експресна и бърза. 

Вашият сайт за ремонт на покриви ще изглежда точно като ето тeзи сайтoве. Ще е различен текста, телефона, снимките. Може да бъде много по-развит ако заплащате периодично допълнително за развитие на Гугъл сайта си. Така ще спестите много пари от домейн и хостинг, а е възможно да имате и безплатна реклама в Гугъл. Гугъл ви дават безплатен домейн и хостинг, но сайта ви е ограничен като възможност да бъде променян дизайна му, вънпният му вид и е собственост на Гугъл реално.

Цена на сайтове от този тип e ниска (името ви точка business.site) и повече не заплащате всяка година за домейн и хостинг. Цената за рекламата не е включена, това е само цена за сайта, по договаряне е рекламата, плащате, колкото имате за реклама и когато имате пари.

Предимството е, че няма да заплащате всяка година за домейн и хостинг. Възможно е с този сайт дори да имате клиенти от Гугъл без да плащате на Гугъл, тъй като може да имате отбелязване в Гугъл карти.


ПРИМЕР ЗА САЙТОВЕ, ЗА КОИТО СЕ ПЛАЩА ОТНОВО И ОТНОВО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ЗА ДОМЕЙН И ХОСТИНГ

Пример за сайтове с бърза изработка и заплащане всяка година за домейн и отделно плащате хостинг. Домейн е това angelstroi.com , vasilevistroi.com и се плаща веднъж в година. А хостинг е услугата вашият сайт да стои денонощно в интернет, записан на някой компютър някъде.


тип на сайт 1, позволява бърза изработка

angelstroi.com

vasilevistroi.com


Пример за сайтове с домейн и хостинг, за които трябва да плащате всяка година по 150 лв. изработката е бавна

Цена на сайта е по договаряне (колкото повече, толкова по-добре за вас) и заплащате всяка следващата година по 150 лв.


тип на сайт 2 е по-скъп, по-бавна изработка

remontirapokrivi.com

metodievstroi.com

remontimaistori.com

krasistroi2000.com

valistroi.com

покрив.бг


А сега стигнахме и до най-важното за Вашият сайт – трябва да го рекламираме в Google. Много е опасно сами да рекламирате в Google. Защото може да успеете за известно време и да почнете сами да плащате огромни суми за реклама, за да хващате нови клиенти или просто да ви звъни телефона с въпроси за огледи, да плащате огромни суми само за надеждата, че някой ви се обажда и може да хванете клиент/работа. Когато сами си правите рекламата може да направите някакви огромни грешки. Когато си правите сайта сами, той може да губи пари, да има реклами в него на други фирми и т.н.