уеб дизайн

консултации

1.00 лв.

Описание на продукта:

Променете количеството на поръчвания продукт и сами определете цената.

БЕЗ ДОБРА ИДЕЯ БИЗНЕСА ТИ САМО ЩЕ ПОТРОШИ ПАРИ

С МНОГО ДОБРА ИДЕЯ МОЖЕ ДА СТАНЕШ МИЛИОНЕР

АКО ВЕЧЕ СИ МИЛИОНЕР, МОЖЕ ДА СТАНЕШ МУЛТИ МИЛИОНЕР

Обикновено, всъщност почти винаги бизнесмените нямат достатъчно добър план. Всички. Без изключение.

Защо?

Защото не е възможно да се роди майстор по всичко, така е устроен света, хората не са съвършени във всички области на живота и познанието.

С други думи, ако Вие сте бизнесмен, то вероятно ви трябва мнение на счетоводител, защото не разбирате всичко в счетоводството. След това може би Ви трябва мнение на адвокат. След това на агенция за недвижими имоти за офиса, после Ви трябва автомонтьор, стругар, готвач, чистачи…

Знаете ли какво Ви трябва ако отивате в Бразилия? Екскурзовод. Трябва Ви екскурзовод и в интернет, както и в света на добрите идеи, които материализират успешни резултати. За жалост на всеки има достъп до света на идеите, от където да свали някоя добра, за който е писал древногръцкия философ Платон, ученика на Сократ.

Е, ако сте решили да правите нещо в Интернет, трябва Ви някой с много опит в Интернет, дългогодишен, че да Ви даде мнение.

Именно за това даването на акъл е първото и най-важно нещо. По-точно за Вас това е вземането на акъла.

За жалост предлагам даване на акъл срещу заплащане, а не безплатно. Защото разбрах че като е безплатно, не се оценява, не се взема на сериозно, не се и разбира акъла… Даже колкото повече платите, толкова по-добре и Вие самите ще приемете този акъл. Необходимо е даденият Ви акъл да е някакъв процент от всичките ви налични пари или активи. Ако Ви дам акъл за 100 лв., за 500 лв., а вие имате 15 милиона, Вие въобще няма да разберете акъла, за Вас той ще е смешна шега. Тъй че сами предложете да ми платите така, че даването на акъл да Ви се види авторитетно, цената да Ви се види добра, а не подигравателно ниска или пък кожодерски висока. Сами си определете колко пари трябва да ми дадете, за да получите акъл, с който да станете милионери или поне просто да успеете в скромното си желание да припечелвате заплатите за вас и другите Ви двама служители примерно…. или за фирмата Ви, в която работят 500 човека. Или за вашият конкретен случай, ако сами ше си работите, продавате и т.н.