сайтове от 100 лв. до 10 000 лв.


Днес е модерно да се купува дизайн за сайта Ви, тъй че може относително да знаете как ще изглежда предварително, вижте тук https://www.templatemonster.com/wordpress-themes.php

Правя сайтове от почти 20 години като първият го писах като програмистите на текстов редокатор. Имам около 50-70 направени сайта, но повечето са стари, не са за пред хора вече, а и често не са правени само от мен, а заедно с други хора. Ето един отпреди 13 години, отдолу си пише, че е 2007ма правен… http://prevod-bg.com/kontakti.htm


Подобни сайтове като тези долу може да получите на цени от 300 лв. до 10 000 лв. в зависимост от вашите конретни изисквания. След първата година, заплащате по 150 лв. на година за домейн и хостинг.

сайтове от 300 лв. до 10 000 лв.

remontirapokrivi.com

remontistefanovi.bg

krasi-el.com


По долу вижте пример за сайтове със собствен домейн, за които ще заплатите между между 300 лв. и 700 лв. първата година и по 150 лв. всяка следваща година за домейн и хостинг.

vodonoska.net

otpushva.com

vasilevistroi.com

remontnapokriv.site

angelstroi.com

Сайтът vodonoska.net има клип от youtube на корицата му, когато се отваря от компютър. Има различен дизайн за компютър и за смартфон. Изработката на уникален видеоклип не е включена в цената.


Пример за сайтове само за 100 лв. без нужда от никакво друго заплащане НИКОГА. Давате 100 лв. и имате сайт, който няма да изисква никакви пари за хостинг и домейн. Ползвате безплатен хостинг от Гугъл. Ако искате повече неща в сайта Ви, се доплаща.

https://zdravpokriv.business.site

https://pokriv.business.site

https://metodievstroi.business.site/