В момента wordpress е най-използваната програма за сайтове и хиляди програмисти в целия свят я разрастват. Най-много сайтове в света се правят с wordpress.

Каква е вашата полза и защо е по-добре онлайн магазина на сайта Ви да е на wordpress?

1. Свободни сте и независими от фирми

При този вариант може сами или с помощ от много хора да променяте и развивате сайта си. Ако ползвате някой онлайн магазин от рекламираните варианти, то вие сте роби на фирмите, които са доставчик на услугата. За всичко е трябва да доплащате, може да почнат да Ви рекетират с различни варианти… Ако фалират или закъсат, съвсем ще го закършите, а може да останете и без онлйан магазина си, ако не си пазите файловете и базата му на свой компютър. Аз може да Ви помогна да сте независими даже от хостинг фирмите, тъй че сайта Ви да е наистина Ваш.

2.  Обновления и развитие

За wordpress ше излизат все по-нови програми и допълнения, докато за другите програми за сайтове по-бавно. Всъщност ако изберете някоя рекламиран онлайн магазин на малка българска или локална фирма ше се получи следното – те ще имат един, няколко програмиста, които да развиват онлайн магазина ви, а вие е плащате за всяко обновление – wordpress има хиляди програмисти, които го развиват, той е общност с отворен код, не е собственост на фирма, която го продава, той се дава безплатно на потребителите.

3. Много, много по-ниска цена за Вас

Няма по-ниска цена, на която можете да се сдобиете с онлайн магазин, който в същото време е надежден. Всъщност този онлайн магазин е безплатен, плашате само, ако не можете сам да си го направите. Плащате само за името на онлайн магазина, т.е. домейна, примерно – www.4orapiteNaEmo.com и за хостинг (да ви се съхранява сайта и да е достъпен за отваряне в интернет), ако не можете да си го хоствате сам и нямате денонощно включен компютър….