мисловна магия и сео оптимизация

НАЧАЛО НА ТРАНСФОРМАЦИЯТА

Следващият въпрос е: как да се придаде нужната конфигурация на своя слой seo оптимизация ? Много просто. Вземете лист и запишете мисъл-форми – лаконичен портрет на заобикалящия ви свят и вашето място в него, seo оптимизация буквално с няколко фрази опишете как бихте искали да изглежда.

sebastien-tellier-look-1.gifНапример: ,,Аз се грижа за своя свят, а моят свят се грижи за мен. Моят свят винаги и за всичко ще се погрижи и всичко ще уреди seo оптимизация. Няма за какво да се тревожа. Всичко при мен върви добре. Постепенно моята планета се превръща в уютно кътче. Изглеждам чудесно и все по-добре с всеки изминал ден. Аз съм много чаровна личност, излъчвам вътрешна светлина, хората чувстват това и изпитват симпатия към мен. Здравето ми е отлично, енергетиката ми е мощна. Силата е с мен. Тя ме води, затова правя всичко гениално и блестящо. „

Разбира се, можете да включите и свои неща, да ги конкретизирате, допълните и разширите: към какво се стремите и какво искате да получите. Така създавате нещо като конфигурационен файл за „операционната система“ на вашия свят.

Необходимо е да запишете на хартия своята конфигурация, защото ще систематизирате и seo оптимизация ще подредите мислите си. Навярно никога не сте се замисляли как бихте искали да виждате заобикалящата ви действителност. Така че формулирайте представата си.

„Конфигурационният файл“ ще ви послужи на първо време, докато записаните параметри не се отпечатат в ума ви. Не закачайте обаче листа на стената, та всички да го гледат. Вашите мисъл-форми са интимно отношение между вас и вашия свят, заедно ще ги реализирате.

Какво правите по-нататък seo оптимизация?

hipnoza.jpgПърво, когато гледате света (т.е. в огледалото), правете го през призмата на записаната конфигурация. С други думи – отначало гледайте себе си, а после огледалото. Каквото и да става наоколо, трябва да фиксирате лъча на вниманието си върху онова, което ви харесва и ви е от полза. И същевременно старателно да отклонявате лъча от нещата, които ‘ви дразнят или ви пречат. Нека да има пречки – засега. Вие нямате нищо общо с тях. Просто им обръщате гръб. Скоро целият този боклук ще изчезне от вашата планета.

Така ще филтрирате хората, с които ви се налага да контактувате. Задръжте вниманието си върху приятните и красивите. Любувайте им се, общувайте с тях, усмихвайте им се, доставяйте си удоволствие от контакта с тях. А който ви е неприятен, просто го търпете учтиво, като се отдавате под аренда. Ако не е необходимо да общувате с него, избягвайте го, обърнете се на другата страна и отминете seo оптимизация. Така светът ви ще се изпълни с приятни хора дори и в местата, където не се очаква да има приятно общество.

Не винаги всичко ще протича гладко, както бихте искали. От време на време ще се наложи да се сблъскате с негативните аспекти на реалността. Спокойно и методично пропускайте този боклук през филтъра на своята конфигурация. Упорито си повтаряйте, че светът ви по-добре знае как да се грижи за вас и всичко върви както трябва,  seo оптимизация защото принципът на координиране на намерението работи безотказно, ако го следваш.

reklama v adwords na agentsia za imotiВторо. Декларирайте своите мисъл-форми при всеки удобен случай, когато откривате потвърждение на тях. Отделете си време за тях, нека те да бъдат постоянно с вас, във фонов режим, за да ги повтаряте по-често, като молитва. По този начин вие, първо, ще се научите да управлявате насоката на мислите си и на реалността. Второ, преобразувате заобикалящата ви действителност във вида, който ви е нужен.

Това трябва да се разбира буквално така.

Зареждате в „прожекционния си апарат“ нужната ви „филмова лента“ и я въртите системно, постоянно. Може мислите ви понякога да се отклоняват, от време на време да се включват негативни ленти – не се борете с тях, спокойно и педантично се връщайте отново и отново към своя филм. Защото каквато лента ще се върти във вашия виртуален прожекционен апарат, такъв филм ще гледате в реалността.

Не е важно как ще произнасяте мисъл-формите – на глас или наум. Думите са вторични, те са само вибрация във въздуха. Значение имат само мислите, и то онези от тях, които се транслират постоянно, системно. Ако  seo оптимизация вие като жив телевизионен приемник дни наред транслирате една или няколко специално подбрани и фиксирани програми, слоят на вашия свят постепенно ще получи определената конфигурация.

Повтарям: необходимо е мисъл-формите да се транслират системно. Това е конкретна работа, а не витаене в облаците. И е единствената „тайна“, която трябва да знаете и която изобщо не е тайна seo оптимизация. Достъпът до езотеричните знания е свободен, макар и да не за всички. Онзи, който е открил тази „тайна“, се превръща в Създател на своята реалност. Единствената трудност е, че резултатът не се проявява веднага и са нужни търпение и упоритост, за да се изпраща на Вселената непреклонно, макар и отначало на сляпо, правилната, собствената конфигурация. Въпреки че там засега не се случва това, което бихте искали.

Нали знаете, че мислите, които текат механично, неосъзнато и безцелно, нямат голяма сила. Външното намерение се включва само от мисли, извиращи от сърцето и произнасяни с чувство, в единство между душата и разума.

Допълнителна сила получават записаните мисъл-форми. Когато не само мислите за нещо, но и го декларирате в писмена форма, душата и разумът се активират и се стремят да постигнат единство. Поради тази причина често в живота се реализират сюжети, събития и хора, за които писателите пишат в книгите си. Мога лично да потвърдя този факт.

SEO-jokes-620x584В едно писмо, особено ако е написано с чувство и е адресирано до конкретно лице, се съдържа двойно по-голяма сила на мисълта. Така че имайте предвид – с посланията трябва да боравите внимателно. Сега в интернет seo оптимизация се наблюдава следната картина: някой в стремежа си да излее своята жлъч изпраща на всички или на един човек някаква обидна, пренебрежителна или враждебна мисъл-форма. Ако сте влизали в сайт за общуване, знаете, че там винаги ще се намерят хора, които ще поискат да ви ухапят, да ви наругаят, да ви развалят настроението. Това не означава, че всички хора са лоши, по-скоро обратното – често са самотни и нещастни, затова се опитват по някакъв начин да се самоутвърдят за чужда сметка или да проектират върху другите своите очаквания.

Ще кажете – е, сблъскал си се с нещо, което не ти харесва, ами отмини го и отиди там, където ти е хубаво, и вземи каквото ти харесва seo оптимизация. Във всички случаи, ако някой е казал или е създал нещо, навярно то е нужно някому и е имало причини за това, както и че чуждото има същото право на съществуване като твоето, което ти с гордост лелееш. Но не, този човек няма да отмине просто така. Той непременно „ще маркира територията си“, ще окаля всичко и едва след това доволен ще отмине.

Гледам такива хора с благоговеен ужас, сякаш са палачи. И наум не им идва, че ако са причинили няколко неприятни минути на някого с недружелюбна нападка или критикарство, то тя неизбежно ще им се върне като бумеранг. В една или друга форма, а вероятно и в по-голяма степен непременно ще им се върне. Това е като да изхвърлиш кофа с помия срещу вятъра. Разликата е, че този бумеранг не се връща веднага и не винаги във формата seo оптимизация, в която са го хвърлили. Ето защо хората, като не виждат причинно-следствените връзки, не разбират, че ще се наложи да си платят, т.е. да получат юмрук по носа, и продължават да разхвърлят боклук около себе си.

seo-budgetОчевидно е, че е неизгодно да хвърлиш по някого злобен бумеранг. Вместо да цапаш, не е ли по-добре да оставиш на същото място цвете? Да отправиш дума на подкрепа, съучастие, благодарност seo оптимизация? Въпреки че понякога много ви се иска да излеете злобата си, по-добре не го правете.

По-добре отминете или променете отношението си -от минус на плюс. Колкото и да е странно, много е лесно да „преконфигурираш“ бумеранга си от зло на добро, стига да се събудиш, да разбереш и да поискаш. Доброто послание ще бъде също толкова силно, колкото и злобното, а ще ви достави много по-голямо удовлетворение – както в същия миг, така и после. Защото seo оптимизация бумерангът, обвит с любов, и доброта също се връща!