Колко струва сео оптмизацията? И seo оптмизацията колко струва? В България?

cloud-price-warsОтговор: от 50 лв. еднократно, до от 50 лв. до 600 лв. на месец, че и повече… А може и да няма никакъв ефект… кофти, а 🙂

 

Тя е една за всички, но всеки си има свой, отделен слой от нея. Не се променя общата реалност – променя се конфигурацията на слоя на вашия свят. Друг човек до вас може да съществува в съвсем друга реалност. Може да ви се стори невероятно, но е факт. Просто светът е многообразен. Това многообразие обхваща множество всевъзможни конфигурации за всеки отделен слой. С мислите си вие изграждате уникална, индивидуална версия на своя свят. Там ще попадне или няма да попадне онова, което присъства или отсъства в мислите ви.

hipnoza.jpgНапример жена, която мрази пияниците, постоянно се сблъсква с тях в реалността. Както знаете, каквото ви дразни, това владее мислите ви. Освен това и поляризацията вследствие на излишния потенциал влиза в действие – дразнителите буквално се залепват по слоя на вашия свят, сякаш са железни стружки, привлечени от магнит. И ако омразата към пияниците обсеби нашата позната, те тотално ще запълнят нейния слой. В света на нещастната жена ще нахлуят клатещи се и досаждащи й алкохолици. И всичките й мъже ще бъдат алкохолици. И децата й също.

Същото се случва и при някой мъж, който дълбоко в душата си осъзнава, че е далеч от съвършенството и затова всячески се мъчи да се убеди, че всички жени са пачаври или в най-добрия случай тъпачки. Именно затова той ще срещне именно такива. Жените от „висшата лига“ ще са далеч от неговия слой, защото той самият е направил избора си и го е обявил на света си.

На фантастика ли ви прилича?

сео seoНе, това е огледалната реалност в безкрайното множество от проявите си. Може би картината на нашия свят, която нарисувах, на някого ще се стори плашеща. Но нека тя не ви безпокои. Тъй като това е само външната, видимата страна на огледалото. Реалността, скрита от нашия взор, е още по-страховита.

РЕЗЮМЕ

Мислите са нематериални, те се намират не в главата, а в метафизичното пространство.

Мислите са подобни на телевизионните канали.

Човек не генерира и не излъчва мисли, а се включва към тях като биотелевизор.

Човек е способен осъзнато и преднамерено да се включва от един канал на другда управлява мислите си.

Човек не използва способностите си напълно, защото е твърде увлечен от „сериала“, който се „върти“ в реалността.

Мисълформата е фиксирана „телевизионна програма„, към която човек може да се включи и да я предава в заобикалящия го свят.

За да се материализира мисълформата, е необходимо дълго да концентрираме вниманието си върху нея. И Реалността за всички е една, но всеки от нас си има свой, отделен слой от нея.

С мислите си вие изграждате уникална, индивидуална версия на своя свят.

Там попада или не попада онова, което присъства или отсъства във вашите мисли.

Бележки на полето

Основната грешна на човека е, че играе ролята на пасивен зрител – гледа като омагьосан в огледалото на реалността, без да може да откъсне от него погледа си. Като биотелевизор той гледа телевизионните предавания, които му натрапват отвън. Защо става така, ще ви стане ясно в края на книгата. За да създадете свой свят, е нужно да гледате не външния екран (в огледалото), а вътрешния (в себе си). Да не приемате чужди телевизионни предавания, а да транслирате свои.