ИЗРАБОТКА НА САЙТ

seo-budget

POKER FACE изработка на сайт

 

□ Пишете, че е необходимо слайдът да се върти поне по половин час на ден. Ако се замислим, ясно е, че „половин час“ е условно определение, както например „да си мием зъбите“ или „да правим утринна гимнастика“ изработка на сайт. Тоест важно е не толкова задължителното и правилно изпълнение, колкото системността, периодичната настройка на честотата на целта. Но на практика всичко се превръща в малък кошмар.

Цяла седмица всеки ден въртя слайда най-малко половин час и всичко е чудесно. Но в един прекрасен ден се събуждам с мисълта, че „трябва“ да отделя време за слайда, и ме обхваща страх, че няма да имам време за това изработка на сайт. Разумът не иска да чуе нищо: той създава такъв излишен потенциал, че и най-малката заплаха за редовната работа със слайда се превръща в ужасна тревога, всичко в гърдите ми се свива. Важността на целта става огромна. Спомням си думите ви, че визуализацията не бива да се превръща в бреме. И от това ми става още по-тревожно. Омагьосан кръг. Пълна лудница!

Трябва да се отпускате от време на време, да си позволявате почивен ден, когато не ви се върши нищо. Кастанеда нарича тази практика неправене. Когато осъзнато си позволявате да не правите нищо, натрупаната енергия на излишните потенциали се разсейва, също както и при действието изработка на сайт. Същевременно намерението за предстоящо действие се опъва като тетивата на лък. И когато след неправенето тя се задейства, се освобождава натрупаната преди сила.

ХИТРА ИЗРАБОТКА НА САЙТ

site

Още един начин. За да не ви тежи системната работа, е необходимо да я превърнете в навик, но за тази цел отначало ще са нужни известни волеви усилия изработка на сайт. А след като тя стане навик, ще престане да ви напряга.

Още по-добре е да си създадете навик да въртите слайда във фонов режим, когато се занимавате с всекидневните си дела. Така е най-ефективно. Каквото и да правите, постоянно, отново и отново се връщайте в мислите си към своята цел, съпоставяйте цялата входяща информация с онова, към което се стремите изработка на сайт. Дръжте целевата си филмова лента в прожекционния апарат постоянно готова. Действайте осъзнато и не се тревожете за нищо.

□ По повод на визуализацията – напоследък нещо се пообърках или по-точно се пренапрегнах. Струва ли си да си хабим времето да си представяме пълна и ясна картина, или да правим всичко както дойде?

Не бива да се насилвате, тук е нужна съсредоточеност, а не усърдие. Това са различни неща. По-добре просто си доставете удоволствие изработка на сайт. Винаги е по-лесно да се съсредоточим върху нещо, което ни е приятно.

НОМЕРА ЗА КЛАСИРАНЕ НА САЙТ В GOOGLE ПРИ ИЗРАБОТКА НА САЙТ

бизнес партньор инвеститори и консултации бъзикам се със снимката дано ви е весело
цени за интернет реклама

□ Поставих си за цел да получа квартира, защото живея в общежитие. Отначало, когато си представях новото си жилище, в сърцето ми се появяваше радост, искаше ми се да пея и да танцувам. Но впоследствие разбрах, че това не е точно целта, която ми е нужна. Иска ми се не апартамент в града, а къща в покрайнините, мисълта за нея ми доставя по-голямо удоволствие. Ситуацията обаче е такава, че на първо място сега ме интересува именно преместването в собствено жилище, и навярно не съм готова за глобални промени (извън зоната на комфорт).

Поръчката трябва от самото начало да бъде пълна. Това ще разшири и зоната на комфорт, и ще ви прехвърли на онази жизнена линия, която така или иначе ще ви изведе до целта по най-краткия път. Разбира се, изработка на сайт ако целта е достатъчно амбициозна и сложна, външното намерение може да предостави отначало по-скромни варианти. В този случай трябва да се радвате на тези скромни подаръци и да вярвате, че скъпите подаръци ви очакват.

□ Необходимо ли е слайдът да се върти като пълнометражен филм? Тоест непрекъснати събития в продължение на някакво време с моето непосредствено участие. Или може да се върти някакъв късичък фрагмент по много пъти изработка на сайт?

Както искате. В техниката на слайдовете няма ограничения и правила. Можете и трябва да правите това така, както смятате за нужно и както ви е удобно. Когато го правите, както ви е удобно, вие го правите добре. Главното е да не го чувствате като бреме, а да ви доставя удоволствие. Освен това слайдът трябва да не е чужда картина на екрана, а вашият собствен виртуален живот, тогава постепенно той ще се реализира. Не е нужно да се поставят и времеви рамки. Всеки трябва да има своя техника на слайдовете.

□ Имам приятелка с невероятно силна енергетика – всичко, което пожелае, се изпълнява по невероятен начин. Тя  изработка на сайт иска да ми помогне в бизнеса. Отначало решихме, че трябва да ме визуализира с нужните хора и обстоятелства, но нищо не стана, тя нито веднъж не видя как се развива бизнесът ми. Как трябва да работи тя по отношение на мен?

Никак. На ваше разположение е само слоят на вашия свят. Всеки човек има своя реалност, дори хората да живеят един до друг. Вие не сте способни да окажете ментално (метафизично) въздействие върху чуждата реалност. Също така и другите хора не могат да въздействат върху вашата изработка на сайт. Възможно е със съвместни усилия да се създаде обща реалност, само че трябва да се разделят задължени-

ята. Например вашият бизнес е лично ваш, приятелката ви не може да повлияе върху него. А да се построи общ дом, в който ще живеете заедно, е напълно реално.

□ С визуализацията сякаш всичко ми е ясно, но изработка на сайт как да се справя със съмненията? Те постоянно се просмукват в слайда.

ЦЕНИ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ

developer

Не бива да се борите със съмненията. Ако са нахлули в мозъка ви, позволете им известно време да пошляпат там, а после върнете вниманието си върху целта, сякаш тя вече е постигната. Ветропоказателят на вниманието ви може от време на време да се върти, главното е средностатистическият му вектор твърдо да сочи целта. Просто е необходимо системно и прилежно да работите със слайдовете изработка на сайт. Тогава временните съмнения няма да попречат.

□ формулирам целта си така: независим, осигурен, комфортен живот, без необходимост да работя. Но според вас как може да изглежда целевият слайд, отразяващ състоянието, при което целта ми вече е постигната? Освен, разбира се, паричните депозити в банките. Да не помислите, че ви пише безделник, който си лежи на дивана. Аз изработка на сайт съм успял специалист и съм автор на няколко книги. Но преди работех по специалността си с увлечение, а сега (когато приближих четиридесетте) започна да ми омръзва.

Просто системно въртете в мислите си празника на живота, какъвто си го представяте. Нали не са само депозитите в банките? Живейте в измисления си свят виртуално. Аз наричам такова занимание „целенасочено витаене в облаците “ изработка на сайт. С течение на времето ще се отворят вратите, през които ще попаднете в този празник.

Огледалото на света е такова прекрасно нещо, че чак ви спира дъхът. Не е нужно да си блъскате главата как мечтата ви може да се осъществи – огледалото само ще ви покаже. Сложното е само да не позволите да бъдете въвлечен в огледалната илюзия. В реалността, особено в началото, ще стават съвсем други неща от онези, които се въртят във вашия виртуален прожекционен апарат. И това ви кара да се съмнявате, безпокоите и да се паникьосвате изработка на сайт. Човек е объркан и изоставя филмовата си лента, започвайки ужасено да наблюдава събитията. Точно това е огледалната илюзия.

А трябва да бъдете последователен докрай, бих казал, дори хитър. Играйте на „Рокег Face“. Опитват се да ме уплашат, водят ме за носа, подиграват ми се, а аз съм невъзмутим и спокойно прокарвам линията си изработка на сайт. Не гледам ококорено кошмара на екрана, а само от време на време следя каква лента се върти в прожекционния ми апарат.

Не позволявайте да ви въвлекат в натрапената ви игра – направете си своя. Картината в огледалото рано изработка на сайт или късно ще започне да съответства на вашата филмова лента. Просто няма къде да се дене. Правилата са такива.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ СОФИЯ

□ От една страна, намерението трябва да се декларира в сегашно време. Като че ли вече съм постигнал целта. Например лесно мога да си представя, че вече имам автомобил. Че е паркиран под прозорците ми изработка на сайт. Представям си как излизам от вкъщи, сядам в колата, запалвам я и тръгвам. Купувам резервни части в магазина, зимни гуми и т.н. Но как се връзва това с факта, изработка на сайт че все още нямам кола? Къде е тя тогава? Разумът изработка на сайт ми постоянно ме тормози с този въпрос.

Това е играта „вярвам – не вярвам“ с огледалото на света. То си играе с вас, върти ви на пръста си, като използва това, изработка на сайт че вниманието ви лесно се отклонява към сериала, който се върти в заобикалящата ви действителност.

Ето какво става: вие гледате в огледалото, изработка на сайт а то ви показва колко неподатлив и неудобен е светът около вас, в него е много трудно да постигнеш успех, трябва непрекъснато да се трепеш като грешен дявол, да се съобразяваш с обстоятелствата, да им се подчиняваш и постоянно да си под напрежение – към нещо да се стремиш, от нещо да се боиш, в нещо да се съмняваш (особено в себе си),

изобщо да махаш с ръце и крака като кукла на конци.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ВАРНА

Вярвате ли в тази илюзия? Ами да. Защото играта е едностранна, вие самите апатично сте се съгласили с ролята на пасивен зрител в илюзионния спектакъл.

А сега си създайте своя илюзия за огледалото. Заповядайте му: гледай насам и прави каквото ти кажа. И то ще се съгласи охотно изработка на сайт. Ще ви гледа и ще преценява: „вярвам – не вярвам“. Дали ще ви повярва или не, дали ще е веднага или по-късно – зависи колко искрено ще го при-лъжете. И, разбира се, изработка на сайт колко дълго ще играете ролята на раздаващ. Защото, ако отново захвърлите картите и тъпо се вгледате в екрана, пак ще се завърти същата въртележка – показват ви фокуси, а вие вярвате.

Така че, когато откъснете омагьосания си поглед от екрана и прехвърлите вниманието върху себе си, върху лентата, която се върти в главата ви, реалността ще започне постепенно да се трансформира. Това няма да стане отведнъж, дори напротив, на екрана по инерция ще се върти старият сериал и ще се случват такива неща, които изобщо няма да се връзват с вашите замисли, изработка на сайт дори ситуацията може да се влоши фатално. Но вие трябва да помните каква игра се разиграва и кой кого се опитва да измами.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ ПЛОВДИВ

Ако твърдо се придържате към своята линия, скоро ще видите как от слоя на вашия свят постепенно започват да изчезват атрибутите на миналото и да се появят признаци на бъдещето – онова, което сте си нарисували в своята неправдоподобна легенда. Това прилича на смяната на декорите на сцената изработка на сайт. Само че всичко става едва забележимо, сякаш някаква друга реалност се просмуква от паралелен свят в настоящето ви. И колкото по-нагло лъжете, толкова по-естествено ще ви се получава. В края на краищата огледалото ще ви повярва и ще се държи толкова послушно в създадената от вас илюзия, както преди го правехте вие. Така че началният смисъл и уговорката на тази игра са следните: някой създава илюзии, а някой просто ги гледа. Вие сами избирате ролята си.

РЕЗЮМЕ

Не бива да превръщате работата с целевия слайд в обременително задължение.

За да не ви тежи системната работа, изработка на сайт необходимо е да я превърнете в навик.

Решаващо значение в слайдовете има съсредоточеността, изработка на сайт а не усърдието.

В техниката на слайдовете няма никакви строги ограничения и правила. Можете и трябва да вършите всичко,  изработка на сайт както смятате за необходимо и както ви е удобно.

На ваше разположение е само слоят на вашия свят изработка на сайт. Не сте способни да окажете ментално въздействие изработка на сайт  върху чуждата реалност.

Ако освен обмислянето и превъртането на слайда го и записвате, ефективността значително ще нарасне изработка на сайт изработка на сайт .

Необходимо е системно и прилежно да работите със слайдовете, тогава временните съмнения няма да ви попречат.

Целенасочено превъртайте в мислите си празника на живота, както си го представяте. Живейте в измисления си свят виртуално. „Витайте в облаците“ целенасочено.

Не позволявайте да ви въвлекат в натрапената ви играсъздайте си своя изработка на сайт.

Поиграйте със света на „вярвамне вярвам“. Създайте си своя илюзия за огледалото. Заповядайте му: гледай насам и прави каквото ти кажа.

Бележки на полето

Ако упорито и непреклонно въртите в мислите си своя филм, реалността рано или късно ще се уеднакви с него. Няма къде да се дене – такова е свойството й. Не само вие зависите от реалността, а и тя от вас. Въпросът е кой владее инициативата.