МИНИМАЛНА ЦЕНА ЗА РАБОТА С НОВ КЛИЕНТ 500 лв. ПРЕДВАРИТЕЛНО ГИ ЗАПЛАЩАТЕ! (защото аз не си зарязвам клиентите обикновено и години ме тормозят, тъй че за по-малко от 500 лв. не ми се занимава).

Това трябва да е печалбата ми, отделно са разходите за заплащане на Гугъл и Фейсбук. Т.е. трябва да имате поне 1 500 лв. И това е съвсем минимума, по принцип ако ще стартирате или продължавате бизнес онлайн е добре да имате повече от 2 -3 000 лв. за рискуване.

Цена за започване на работа по Вашият случай или минимално предплащане по Ваше решение – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Окончателно заплащане – пак Вие решавате колко е, аз Ви казвам дали съм съгласен и какво ще наравя за тези пари.

Цени за създаване на платена реклама и колко пари да вложите за рекламата определяте Вие – така са го измислили и Гугъл и Фейсбук, понеже не съм по-умен от тях и аз така работя с моя хонорар – колкото дадете.

Цени за изработка на сайт: ще Ви консултирам какво може да се направи с парите, които Вие имате за сайт.

Цена за работа по класиране на сайт – договаря се за работата по сайта Ви, а не за класирана позиция и резултати. Не може да се ганатира, че със сигурност сайта ви ще стане номер 1, но може да опитвате. Има вариант да ви обуча и как сами да си класирате сайта, сами да работите за класирането на сайта Ви. Някои наричат тази дейност seo сео оптимизация, но това не е правилно. Работата по класирането на сайт обхваща не само сео оптимизацията, а доста други неща вече. Запомнете, това е изключително рисковано занимание, защото може да не се получи кой знае какво, това е състезание, като състезание по бягане, по плуване, конно състезание. Все пак ако сте богати хора, не е лошо да инвестирате за класиран сайт, защото това ще ви спести много пари от реклама.

Вие си определяте цените, вие знаете колко пари имате за реклама, но долу ще Ви дам безплатен съвет и безплатна консултация. Прочетете я внимателно.

Оферта за дълготрайна работа през 2021 – Реклама без да рискувате големи суми

1. Изпращате ми, колкото пари имате днес – по някакъв онлайн или офлайн начин. И до няколко дни, а понякога е възможно и до няколко часа, рекламата Ви ще започне, като след това само ще я доразвиваме и променяме при нужда.

2. Преценяваме ефекта от рекламата – звъняли ли са ви по телефона? Имали ли сте продажби, поръчки от онлайн магазина ви, били ли сте на печалба, спечели ли сте повече пари, отколкото сте дали за реклама?

3. Изпращате отново пари и отново пускаме реклама като сме я променили или сме я оставили същата (зависи колко ефективна е била тя). Вие преценявате колко пари да плащате.

4. Така продължаваме в зависимост колко сте на печалба от рекламата. В някакъв дълъг период от време може да се окаже, че сте били много, много на печалба и сами сте искали да плащате все повече и повече за реклама, сайтове и т.н. В крайна сметка може да сте спечелили хиляди и да сте дали хиляди левове за реклама и сайтове, но за да сте спокойни предлагам да се започнем със съвсем дребни суми. Колкото повече печелите от клиенти или продажби, за толкова повече рекламирате.

На много видове бизнеси не им е необходим кой знае какъв сайт вече, има възможност да имате обява, инсталиран сайт от Гугъл, фейсбук страница и т.н. Сайтът е необходим основно в два случая – 1. когато искате да покажете, че сте престижна фирма, да събудите доверие в хората 2. когато искате сайта ви да се класира в Google и другите търсачки като yahoo, bing След време сайта ви може да ви носи клиенти или продажби без да плащате за реклама, но може и да не ви носи, може въобще да не се класира добре, защото има много сайтове и няма как всички да са на първите три места в безплатните резултати от класирането.

Предлагам поетапно плащане на малки суми за сайт или реклама, за да сте спокойни, че няма да бъдете измамени. Нищо не ви задължава да плащате отново и отново. Можете да се откажете по всяко време.

Виждам, че има ужилени бизнесентусиасти с хиляди левове за сайтове или онлайн магазини – това е причината да ви предлагам подобно плащане на малки суми, за да сте спокойни.

Вие решавате колко да плащате. В момента не отказвам клиенти. Но се стремя да не губя време за безплатни услуги. Може да е съвсем символична сумата за предплащане, но е редно да я има.

Предлагаме (или предлагам ако сам ще работя) индивидуален подход към всеки отделен клиент. Стремим се всеки клиент да ни бъде и приятел. Да бъдем един екип. Да работим заедно. Всеки един клиент е наш шеф. Не ни е лесно с много шефове. Но… какво да се прави.

Рекламата в Интернет може да Ви струва нула лева или милиони долари. Няма как да се каже за всички бизнеси. Платформите на Google и Facebook са на принципа, че всеки сам решава колко да заплаща. Колкото повече плащате, толкова по-силна реклама получавате, но не винаги това значи по-ефективна. Добре обмислената реклама може да има по-голям ефект от необмислената с десет, дори сто пъти по-голяма сума. Именно за това Ви трябва помощ. На всеки, дори на нас, винаги може да се направи още по-добре всяка една реклама. Да не говорим, че има толкова много хора и фирми, които си мислят, че рекламират, а всъщност не рекламират.

Вие сами решавате и колко да заплащате на хората, които Ви помагат с рекламата. Колкото повече им плащате, толкова повече те ще се постараят да помогнат на бизнеса Ви.