Цени за професионална реклама в интернет, сайт, сео оптимизация, онлайн магазин


Изработка на сайт или онлайн магазин – по договаряне


минимална сума за реклама от ….

по договаряне…

 включваща моя хонорар и разходите за големите доставчици на реклама – за да рекламирате с помощ от сертифициран специалист като мен 


моят хонорар е по договаряне, цените долу са условни


Частни уроци, консултации – по договаряне


Промоция за малки фирми: по договаряне лв. за цяла година управление на рекламата Ви в Гугъл. При минимална сума от …  лв. на година за плащане на Гугъл.


Само ….. лв. консултация за големи компании за цялата ви рекламна стратегия 


Сео оптимизация от предварително минимум …. лв. (до … лв.) на месец (при дългосрочна работа), за да се опитвам да класирам сайта Ви в Гугъл без да плащате на Гугъл (може да е необходима една година).


Управление на реклама в интернет навсякъде без разходите за Гугъл, Фейсбук и другите известни платформи – …. лв. на месец (при дългосрочна работа).


Няма как да се даде твърда цена, ако ще сме точни. Винаги има какво още да се направи по Интернет присъствието Ви.

Офертата е за българския пазар към българи.

За малките фирми и майстори (занаяти) е нормално да заплащате между … лв. и …. лв. на месец на Гугъл за реклама, но можете да имате реклама и със … лв. на месец. Това Важи за голяма част от бизнеса с услугите. Разбира се, има фирми, които заплащат и по …. лв. на месец на Гугъл.

Искате ли да сте най-отгоре в търсачката на Гугъл?

Аз мога да Ви пусна да излизате отгоре над Вашите конкуренти! По-скъпо е, но може да пробвате. Изпратете пари на банковата ми сметка и до няколко дни ще сте отгоре в търсаката на Гугъл. 

Искате ли да имате много по-добра реклама? Искате ли да имате безопасна за Вашият портфейл реклама?

Цената на Google e от стотинки на клик върху рекламата Ви до 1-2 лв. на клик. Случва се обаче да имате цени от 4 лв. на клик или дори 20 лв. на клик съм виждал. В същото време вместо 2-3-4 лв. на клик може да се настрои на 40 стотинки на клик…. Варира за различните ключови думи (примерно цената да излезете като някой търси кредити е една, друга е за някой който търси обувки, трета за някой който търси ключар). Аз мога да настроя да плащате малко стотинки на клик или много на клик, над 1 лев на клик. Понякога се налага да плащате много на клик, за да сте най-отгоре пред очите на търсещите в Гугъл, но не винаги се налага да плащате много пари на ден или на месец. Все пак с малко пари на ден няма как да имате силна реклама чрез Гугъл, но можете да имате някаква реклама, реална, хващаща клиенти.

ЦЕНИ ЗА РЕКЛАМА В ИНТЕРНЕТ ПРИ ПЪЛНО РЕКЛАМНО ОБСЛУЖВАНЕ определяте ВИЕ, колкото повече плащате, толкова по-силна реклама ще имате. Моята работа е да оптимизирам разходите ви и да ви създам ефективна, по-добра реклама.

Това означава:

  • създаване на платена реклама в Google, Facebook, сайтове за обяви и много други големи сайтове, бизнес каталози, тематични сайтове, лични сайтове и т.н.

  • създаване на сайтове и онлайн магазини

  • seo оптимизация на сайтовете

  • копирайтинг – писане и намиране, качване на уникално текстово съдържание в сайтовете

  • постоянно уголемяване на сайтовете с ново съдържание, нови продукт

 

Аз съм Бойко Костадинов

създавам добре класирани сайтове в Гугъл от 17 години насам

РЕКЛАМА В ИНТЕРНЕТ ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА 

 


Цени Първо Ви трябва добър план и добра концепция. Консултирайте се с няколко човека (различните експерти ще Ви взимат между 90 лв. и хиляда лева за консултация, а някои се рекламират че безплатно консутирали, но предполагам че работят от скоро). Преди рекламата в Google ви трябва сайт или нещо, което да се отвори като се кликне на рекламата Ви.

 

GOOGLE ADWORDS

Google-ItЦени За жалост ще трябва да плащаме на Гугъл, ако искате още след няколко дни да сте на първа страница или най-отгоре в търсачката. Но не винаги това означава непосилно скъпа реклама, тя може да се появява и за няколко часа. Пък и цял ден да се появяват и трите Ви сайта отгоре, това понякога няма да струва прекалено много. Общо взето с … лв. на ден е възможно да излизате доста силно в Гугъл.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ БЕЗ НИКАКВА ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ, НО ПЪК СИ СТРУВА ДА ОПИТАТЕ

Цени Моят сайт е на първите места при търсене на реклама в интернет цени, реклама в интернет и ред други търсения имам със видимост. Мисля че ще мога и Вашите да класирам. Цените вървят между … лв. и …. лв. на месец при различните фирми и специалисти. Аз предлагам огромно количество текст и уникално съдържание за сайтовете Ви за около …. лв. Майсторски интегрирано в сайта Ви, майсторски нагласено, точно както го обича Гугъл. Различните цени са нормални, защото това е ръчен труд, може да се прави бавно, бързо, от един или много хора.

Друг момент при успешната сео оптимизация е че е необходимо да се направят понякога някои неща, ангажиращи психологически Вашите потребители. Или да се плати за друг вид реклама, което ще подобри класирането Ви в Гугъл. Това може да доведе до неприятно голям разход, за да може наистина да се класирате в Гугъл.

Спокойно! Понякога трябва да се направят само няколко неща, да се променят няколко думи и това може да Ви струва една почерпка или само 100 лв. примерно, ако сте дребни риби… Големите компании, пак да кажа, е смешно да плащат дребни суми, защото добрата сео оптмизация може да им генерира огромни печалби или да ви спести десетки хиляди лева за реклама.

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ (или как сайта ви да бъде откриваем в Google без да им платим и стотинка), но …..

FACEBOOK РЕКЛАМА 

fb-horn

Цени Ако Вие сте подходящи аз задължително ще Ви направя реклама и във фейсбук, не се притеснявайте. Може и за ред други браншове, но понякога не е много далавера да рекламираш във фейсбук. Мисля че за мнозина едно ….- …лв. на ден ще е добре. Нооо може да трябва и повечко. Все пак може и с ….лв. да имате успехи.

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА КУЛТОВАТА МИ ОФЕРТА ИЛИ ПЪКЛЕНИЯТ ПЛАН КАК ДА ОСТАНЕТЕ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ, ДА СТАНЕТЕ МОНОПОЛИСТИ 

Защо да имате един сайт на първа страница? Само един… Като можете да имате три.

Още след няколко дни. Макар и да е малко скъпичко, може би ще си струва инвестицията.

Необходимо е да симулирате три различни фирми с три различни телефона, а ако сте големи, вземете си и три офиса. Знаете ли че дълги години най-големите таксиметрови компании в София бяха (а сигурно и още са) на един и същ собственик – ОК и ЕдноЕвро. Човекът сам си прави конкуренция. Бъдете и Вие такива, но с три фирми. Подобно нещо правят и политиците, като разделят своята партия на две или създават свои партии нови, уж независими, а всъщност все същите хора са в сянката отзад.

Що се отнася до сео оптимизацията е желателно да имате даже 10 интернет сайта, а не три. Тогава без да заплащате на Гугъл можете да имате много повече свои резултатите в Гугъл търсачката. Това обаче вече е по-специализирано и няма смисъл да го обяснявам. Ако си платите, ще Ви се направи.

Офертата ми за три сайта е само …. лв. без ДДС. Офертата ми за десет сайта е само …. лв. без ДДС. За голямо съжаление, ако искате още утре тези сайтове да са отгоре в търсачката на Гугъл или поне само на първа страница, ще трябва и на Гугъл да се заплаща, а това може да се окаже скъпичко. Все пак предлагам за няколко дни да се опита с бюджет от ….. лв. на ден. Възможно е обаче да е необходим и по-голям бюджет на ден. Дори да не излиза цял ден, пак добре, а при някои от бизнес направленията може би и цял ден ще излиза рекламата Ви.

В допълнение с тези Ваши нови 3 три или още по-добре 10 десет сайта Вие можете да атакувате и други градове в България, които още не контролирате, където още не сте пуснали своите бизнес пипала. 

Пак да кажа – три сайта, за да излизате с три различни реклами. Десет сайта, за да се класирате по-мащабно и лесно, по-сигурно в Гугъл. Има и други ползи – като по-ниска цена на клик и по-високо позициониране в резултатите на Google AdWords. 

ИНТЕРНЕТ РЕКЛАМА

Реклама в интернет цени

Колко струва рекламата в Интернет и Гугъл adwords и как да плащаме по-малко на Гугъл?

clark_googleПърво Ви е нужен опит с компютрите, а после интелект, логика и интуиция дори… ако не сте надарени с големи такива, няма да успеете.

Платформата на Google e лесна в смисъл да си набута човек парите е лесно, но да направи добре рекламата съвсем не е лесно.

Необходимо е няколко месеца минимум да експериментирате с Google AdWords всеки ден с различни настройки, с различни цени и различни рекламни текстове. Необходимо е да имате опит с пускане на реклама към различни сайтове. Необходимо е да четете много внимателно какво пише в Гугъл, но в същото време да не забравяте че Гугъл цели да Ви вземе парите и няма да прочетете там как да Ви е изгодна рекламата. Полезно би било ако от години им наблюдавате изобретението че да не се лъжете от някои техни призиви. 

Цената на рекламата в Google.!!!BG!!! върви от една-две стотинки до 4-5 лв. на клик, посетител, който търси бизнес като Вашият. Вие решавате колко да плащате на ден на Гугъл, както и на клик/посетител. Системата е търг, отгоре излизат плащащите повече. За да е по-добра рекламата Ви, трябва да Ви я поддържам аз. Възможно е да пропилеете 90% от парите със неуместно направена реклама. Настройката на Гугъл по подразбиране определено може да Ви излезе 10-20-50 пъти по-скъпо от настройката на опитен майстор на adwords.  Понякога обаче е добре да е много по-скъпа от нормалното рекламата Ви, ако единствено така хващате клиенти. Налага се продължително експериментиране с рекламата Ви, за да се открие оптималният вариант, ефективен за Вас и в същото време изгоден за Вас. Ако плащате прекалено много на Google, задължително инвестирайте в seo оптимизация и копирайтинг в големи количества, особено ако сте онлайн магазин. От друга страна понякога е бизсмислено да плащате много за seo оптимизация, при положение че с google adwords можете за малко пари на ден да имате добър ефект. Не всяка реклама в Google е скъпа, тъй че може и със 100 лв. на месец да имате някакъв ефект. Много браншове обаче вече се нуждаят от 50 лв. и нагоре разходи на ден, а 200-300 лв. на ден също е срещано в България. Това е за масовите случаи…

supergoogleЕстествено 5 хиляди лева за един ден само реклама в Гугъл също звучи добре. Все пак е срамота една банка да плаща малко на ден за реклама в Гугъл. Или примерно ако сте националната лотария – желателно е някак повечко да се оръсите на ден 🙂 От друга страна мобилните оператори може да минат тънко 🙂 и без друго са всеизвестни, кой ще седне да им клика на банерите 🙂 Все пак само експерти като мен могат да направят добре рекламата на известни марки , трябва си талант, то и това е изкуство, както всичко в живота…

Текста надолу е писан преди повече от 7 години

Заплащате на Гугъл, колкото вие прецените… Заплащате на посещение, на кликване… Всеки един посетител, който е стигнал в сайта ви през спонсорираните връзки в жълто отгоре или отдясно… всеки един такъв може да ви струва от 15-20 стотинки, до 40-50 стотинки в по-конкурентните нисши, до над един лев на посетител в най-конкурентните в България.  Имай предвид, че това са хора, които търсят точно това, което предлагате. По-добре да платите 40 стотинки за един такъв посетител, отколкото пет лева за флаерчета или плакатчета. Системата за реклама на Гугъл си има тънкости и е настроена по подразбиране по начин, който може да не никак разумен за Вас… Но… Рекламата в интернет и Гугъл е абсолютна задължителна за всеки бизнес! Защото няма по-добра в света. Как да я направите?

reklama v google

Чрез реклама от Гугъл можете незабавно да намерите нови клиенти. Часове след като я стартирате. Цялото удоволствие може да ви струва няколко десетки лева или примерно около 100 лв, които трябва да платите на Гугъл чрез банкова карта. Тези 100 лв. не са за даден период от време. Може да бъде много кратък, а може и да е по-дълъг. Това зависи до колко умно е направена кампанията и до колко рекламирате в скъпа или евтина нисша. Плаща се на посетител, който влезе в сайта ви, като е кликнал на вашата реклама в търсачката на Гугъл.

реклама в интернет Гугъл Адвордс (грешката е умишлена)

Тези 100 лв. вероятно ще бъдат достатъчни да се убедите, че… това е! Еврика! … открили сте как да рекламирате най-накрая.  Мисълта ми е, че ще изкарате доста повече пари от спечелените клиенти, отколкото сте платили на Гугъл.

Възможно е 100 лв.  да не бъдат достатъчни за дадена бизнес нисша. На първо място има фирми, които „се хранят“ цяла година само от един клиент. Такива е добре да заложат повечко пари преди да се откажат. Друга причина, поради която може да не успеете, е ако е зле направена рекламната ви кампания в Гугъл. Има ужасно много тънкости, като някои са чисто психологически. Смисъл, вие можете да познавате много добре самата платформа, но да допуснете глупост и да профукате всички пари за реклама. Гугъл са го измислили – те Ви предлагат най-доброто, но и Ви пристрастяват към себе си.

google-philosophy

В един момент неусетно Вие ще плащате огромни суми на Гугъл и ще се радвате, че ги плащате, защото наистина ще Ви носят клиенти…. Но! Как да направим рекламата, така че да плащаме по-малко?  Най-добре като ми се обадите, защото мога да ви спестя до две трети от парите, които плащате…

Ето няколко съвета, писани от мен преди години и не съвсем актуални, но като цяло приложими 🙂

реклама в интернет internet reklama сео оптимизация интернет реклама adwords адвордс seo оптимизация

КУПЕТЕ СИ ДОМЕЙНИ С ИМЕТО НА ВСЯКА КЛЮЧОВА ДУМА И РЕКЛАМИРАЙТЕ В ГУГЪЛ 10 САЙТА, ДОРИ 50 АКО Е НЕОБХОДИМО. А НЕ ЕДИН!

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ – ГАРНИРАЙТЕ РЕКЛАМНАТА СИ ADWORDS МАНДЖА С ОБИЛНИ ДОЗИ СЕО ОПТИМИЗАЦИЯ

1. Закупете си домейн/и с думите, които ползвате като ключови и насочете всяка ключова дума към този домейн.  Защо да правите това ли? Гугъл е просто програма, на която е зададено колко пари да изисква на клик от рекламодателите. Цената на клик и показването на рекламата зависи от това u колко подходящ е сайтът.

интернет реклама реклама в интернет Google ads

2. Инсталирайте от хостинга си сайт към този домейн.  Напишете текст с дължина над 500 думи по сео стандартите за заглавен. В другите подменюта поставете други кратки рекламни текстове и снимки на Вас, Вашите колеги, видео със сниман Вашият офис в процес на работа и т.н.

3. Поставете ОЧЕВАДЕН линк към своя официален сайт, ако имате такъв и се притеснявате, че този нов Ваш сайт не е достатъчно лъскав и престижен. Това не е необходимо, освен за няколко търговски бранша.

Четете ли реклама в интернет, за сео оптимизация, за интернет реклама, цени интересуват ли Ви?

4. Обърнете внимание на първата дума горе в синьо на Вашият браузър. В кодът на сайта това е текста между таговете <title> /<title>. Тази дума обезателно трябва да е повторение на Вашият домейн, както и на ключовата дума, която води към този домейн и сайт от платформата на Гугъл за реклама.

4.1. Обърнете внимание на таговете <h1> – нека отново започват с ключовата дума, която оптимизирате.

С горните два съвета вие вече се превърнахте от неук потребител в истински знаещ сео оптмизатор. И това беше безплатно за Вас. Сега можете да нападате бизнесмените и да им взимате паричките със сео оптмизаторски услуги. Защото тези два съвета горе ( 4 и 4.1 ) от време оно са алфата и омегата на сео оптимизацията.

4.2. Поставете в сео текста картинки, тагнати така, че да излизате при търсене на изображения в Гугъл. Не подозирате колко много хора ще създадат трафик от Изображения-раздела в Гугъл, а в крайна сметка и покупки.

5. Експериментирайте! Извадете си нова дебитна или кредитна карта и задайте от нея нова рекламна кампания. След време извадете дебитна или кредитна карта на друго име, на Ваш близък роднина, отново създайте рекламна кампания и нов сайт. Към днешна дата, август 2013-та, това ви осигурява по 90 лв. подарък от Гугъл на всяка нова рекламна кампания.

6. Направете си ръчно офериране, задайте часове, в които рекламата да се показва и нека сайта Ви наистина предлага точно това, което хората търсят с тази ключова дума.

7. Не пускайте ключови думи към сайт, статия или съдържание в сайта Ви, където заглавието не съдържа ключовата дума, в текста я нама и т.н.

8. Има ръчна проверка и одобрение на рекламата, както и услуга някой от съпорта на Google AdWords  да Ви помага, можете да им пишете и да ги питате за всичко, което прецените. На български език.

cenite