Цените са по договаряне. Ако моят хонорар е примерно 20 лв. на час. Това значи, че около 10 часа работа по вашия сайт, реклама в Гугъл или Фейсбук прави 200 лв. Заплаща се предварително и в това време е включено и общуването с вас и обясненията. Това може да е за няколко дни работа или за няколко месеца, зависи кога и колко ви се налага да се занимавам. Друг вариант може да се договорим за по 100 лв на месец или 300 лв. на месец, или 3 000 лв. на месец, колкото повече ми плащате, толкова повече време ще ви отделям. А за някои неща ще имам и разходи, защото няма човек на тоя свят, който да може да направи по най-добрият и качествен начин всичко сам, или може понякога да се налага някой да ме замества. Иначе разходите за заплащане за рекламата на Гугъл, Фейсбук и т.н. си ги плащате вие или ги плащам аз и ви показвам колко струва и колко съм платил. Нямам против всичко да си следите кое колко се плаща и къде.

Гугъл и Фейсбук нямат твърди цени на месец, час или нещо такова. Плаща се, колкото имате, колкото давате, толкова ви взимат. Колкото повече плащате, толкова по – силна реклама имате, но добрата настройка на рекламата понякога е много важна, може да ви спести пари или да направи рекламата ви от безполезна, наистина ефективна. Понякога, колкото и да се мъчите със сложни настройки, те няма да имат кой знае какъв ефект, всеки случай си е индивидуален.

За рекламата в Гугъл се плаща на клик, може да е 5 ст. клика, може да е 50 ст. клика, може да е 5 или 8 лв. клик / натискане върху вашата реклама и попадане на ваш потенциален клиент при вас. Кликовете идват от търсачката на гугъл или от банери с ваша реклама в хиляди сайтове, навсякъде в интернет. От смартфони, таблети и компютри. От хора в различни точки на държавата и света. И е много важно това да се настрои прецизно, а и понякога да се наблюдава и проверява дали е ок, защото в дългосрочен план ще ви излезе през носа една лоша настройка на рекламата в Гугъл като може да хвърлите много пари излишно. Хората плащат хиляди на Гугъл за реклама.

Цената за реклама във фейсбук/инстаграм/уотс ъп е от около 100 долара за около 30 000 потенциални клиенти, но потенциалния клиент на фейсбук не е толкова тежък като потенциалния клиент в търсачката на Гугъл. Освен това, ако сметнете, ще ви трябват хиляди долари да обхването голяма част от българите с фейсбук реклама. Но на теория някой може и с 50 долара да има успех. В търсачката на Гугъл клиента търси да даде пари на някой за това, което иска. Във фейсбук човек си чопли носа и чуди какво да прави и вижда реклама, която може и да е това, което търси да купи или да плати за него. Ама може и вече вчера да е платил и днес да вижда такива реклами или въобще да не смята да плаща за това, а само да се е образовал колко струват хладилниците примерно. Рекламата във фейсбук може да е за десет долара само, а може като някои да плащате и десетки хиляди долари на фейсбук.

Колко пари искам аз, за да работя за вас?

Цената е по договаряне. ЗАПЛАЩА МИ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Може няколко пъти по малки суми, но аз не искам да рискувам да ме занимавате и да не платите. Кажете колко пари имате. Бизнес сайтовете обикновено са с разходи. Всяка година се заплаща минимум 100 – 150 лв. за следващата година. Защото сайтът/онлайн магазина е със собствено име biznesami.com примерно.

Но освен сайт, по – важното е неговата реклама в интернет, в социалните мрежи и чрез Гугъл.

Фейсбук (facebook), Инстаграм и Гугъл (гугал, google, гогле, гоогле) взимат, колкото им дадете. Рекламата там е опасна, има вариант да профукате лесно и бързо пари. Често 70-80% от парите ви са безсмислено насочени за харч там. Трябва много да се мисли, експериментира, разцъква. И да имате талант за това. Понякога, за някои, не трябва да плащате въобще. Понякога се налага да плащате прекалено много. Важно е да се подходи внимателно и да се направи всичко интелигентно.

Съществуват бизнеси, които може да стартирате и развиете успешно чрез реклама в Гугъл, Фейсбук или с обяви в сайт за обяви само с 500-1000 лв. с включени всички разходи за сайт и за реклама.

Обаче за някои фирми и определени бизнес нисши е необходимо понякога да се плаща хиляди или десетки хиляди за реклама и за работата по сайта/онлайн магазина, за да им върви и всичко да е успешно. Но може да се заплаща няколко пъти или многократно по малки суми, не е задължително наведнъж да платите огромна сума, може да ги изпращате на части след като сте се убедили, че се работи или че рекламата има ефект.

Отпуснете се, не мислете по този въпрос за цените, това е моя грижа. Вие само трябва да ми изпратите пари на банковата ми сметка – BG50 UBBS 8002 1017 5328 50 Бойко Николаев Костадинов към банка ОББ. Това може да стане чрез посещение в банков клон, през изипей или чрез вашето онлайн мобилно банкиране на смартфона ви. Примерно няколко пъти по малки суми ще ми изпращате. Така сте спокойни вие и аз. Виждате си рекламата, знаете, че иматe такава и пак пращате пари. Важи за Гугъл и Фейсбук, както и сайтове за обяви. На същият принцип предлагам да работим и за класиране на сайта ви в Гугъл.

Безплатните консултации не искам да предлагам, достатъчно съм вече направил.

Дългите телефонни разговори и мислене кое как, когато още не сте ми пратили пари да работя, е хубаво да се заплатят за консултация. Все пак, поставете се на мое място… някой ви звъни, занимава ви половин час по телефона с разкази какво мисли да прави… звънял или ще звъни на още няколко като мен, накрая не ми праща пари, но е разучил и получил доста ценна информация кое как трябва да се направи и колко ще му излезе, кое не трябва да прави и т.н. Редно е такава консултация да се заплаща. Защото като си я платите, ще ви обърна много повече внимание, ще проверя това – онова, може да ви спестя хиляди с тази консултация. Докато като е безплатна, много вероятно е да претупаме плана за действие и цените и да останете неразбрали и с погрешни впечатления, което след това да ви коства хиляди левове, профукани, не където и не както трябва.

ЦЕНИ с всички разходи, чисто примерни, ориентировъчни, тъй като няма как за всички случаи да се каже.

Експресна реклама в Гугъл с всички разходи – 300 лв.Може и за хора, които нямат сайт още. Мога да Ви пусна експресно от получаването на парите в банковата ми сметка до стартирането на Вашата реклама само след няколко дни, а понякога е възможно и след няколко часа. Едва след това ще настройвам, наблюдавам и експериментирам с Вашата реклама. Трудно е да се предложи цена за всякакви видове бизнеси. Но за някои е възможно да има ефект и само с 300 лв. Изпращате ми парите предварително. Възможно е да трябва многократно да ми пращате по 300 лв., защото при толкова малко пари не гарантирам големи успехи от първият път.Колко време ще трае рекламата ли? Може тези 300 лв. да отидат за един ден или за един месеца.

Експресна реклама във Фейсбук с всички разходи – 300 лв. Мога да Ви пусна експресно от получаването на парите в банковата ми сметка до стартирането на Вашата реклама само след няколко дни, а понякога е възможно и след няколко часа. Едва след това ще настройвам, наблюдавам и експериментирам с Вашата реклама. Трудно е да се предложи цена за всякакви видове бизнеси. Но за някои е възможно да има ефект и само с 300 лв. Изпращате ми парите предварително. Възможно е да трябва многократно да ми пращате по 300 лв., защото при толкова малко пари не гарантирам големи успехи от първият път.Колко време ще трае рекламата ли? Може тези 300 лв. да отидат за два дни или за няколко месеца.

Реклама навсякъде в интернет за 1000 лв. – с всички разходи

Извършвам вместо Вас създаване и управление на реклама в интернет – чрез Гугъл, Фейсбук и сайтове за обяви.Пълното рекламно интернет обслужване се извършва във всички канали за интернет реклама и може да е на много висока цена. Но минимума при мен е само хиляда лева и включва моя труд и разходите за заплащане на програми за изработка на сайт (ако нямате), на Гугъл плащането, на фейсбук плащанията, и заплащането за обяви. Заплаща се предварително поне някаква част от тези хиляда лева или наведнъж. Сметнал съм, че с хиляда лева мога на мнозина да намеря клиенти или генерирам продажби, за да сте на печалба, да си избиете тези хиляда лева и да сте на печалба. Уви, не мога да гарантирам на всеки това. Но сайта и рекламата ще си ги видите.

Реклама навсякъде в интернет за 50 000 лв.

Извършвам вместо Вас създаване и управление на реклама в интернет – чрез Гугъл, Фейсбук и сайтове за обяви.Пълното рекламно интернет обслужване се заплаща предварително всеки месец, демек тези 50 хиляди може и за много месеци да отидат. Някои обаче плащат и за един месец толкова. Това включва парите за моя труд, както и парите, които ще заплащам на Гугъл, Фейсбук и други.

Рекламна кампания навсякъде в интернет за 250 000 лв.също не ми пречи да управлявам, аз обичам да харча пари. Макар в случая стреса да е повечко понякога. Извършвам вместо Вас създаване и управление на реклама в интернет – чрез най-популярни канали за реклама.Пълното рекламно интернет обслужване се заплаща предварително поне някаква част от цялата сума. То включва парите за моя/нашият труд, както и парите, които ще заплащам на Гугъл, Фейсбук и други.

Изработка на сайтове или онлайн магазини за 20 лв. на час за работата по сайта ви. Хубаво е да вложите минимум 500 лв. Но мога да ви направя ефективен сайт и за 200 – 300 лв. Обаче ако е за 200 лв., имайте предвид, че времето за дискусии по сайта ви и вашият бизнес, всяко едно телефонно обаждане към мен се заплаща, отнели сте ми време, плащате си. 20 лв. на час минимум. Дори да сте ми се обадили за 10 – 15 минути или по – малко, дължите 20 лв. Защото аз ще ви мисля после поне час. Аз ако ви се обадя, не дължите пари. Но вие ако ме разсейвате и прекъсвате работата ми за друг клиент, нормално е да си платите. Осмислете ги тези неща. Писмената комуникация, когато не целите експресен, бърз отговор може да се заплаща на ниска цена.

Изграждане на сайт за 1500 лв.

Добре направен сайт или онлайн магазин. Съвременен дизайн. Писане и качване на информация в сайта ви, продукти в онлайн магазина ви и т.н.

Сайт за 5000 лв. – сайт с много информация, примерно онлайн магазин с много продукти

Високото качество изисква следните оферти, поне при мен:

Изработка на сайт, който ще се класира добре в Гугъл за 6 000 лв. Сайтът ще включва голямо съдържание, ще има много неща в сайта Ви, ще има много уникално съдържание, ще е голям сайт, много време ще се е работило по сайта ви. Това може да го класирана като номер 1 пред всички ваши конкуренти в търсачките, а по този начин Вашият бизнес ще може да съществува без да заплащате за реклама. Но все пак класирането на сайта не е гарантирано, не мога на 100% да ви гарантирам, че това ще се случи. Плащате си за голямото количество труд, както и за някои програми, които аз ще заплатя за вас.

Изработка на сложни програмистки сайтове от екип хора-специалисти, приложения и програми или сайтове на институции, корпорации и т.н.Цените са по договаряне. Възможно е разходите по програмите и т.н. във вашият сайт и разработването им да са на обща цена от 20 000 лв., но може да са и за 200 – 300 000 лв. или за няколко милиона евро, колкото плащат някои международни, популярни компании. Предвид моите познанства, опит дългогодишен, яснота за профила на програмистите и т.н. съм перфектният човек да организира екип за такива задания.

Цени за сео оптимизация на сайт, класиране на сайт са по договаряне, може и за 300 лв. на месец, може и за 700 лв. на месец, може и за 2-3 000 лв. на месец, като това са само парите за моя/нашия труд, може и да няма нужда от разходи други. А може и да има нужда, може да трябва и други хора да помагат. Всичко е по договаряне. Може и да не се работи няколко месеца, а само веднъж за две три седмици да свърша всичко и да имате отложено публикуване след месеци. Това струва примерно 1500 лв. еднократно. Макар че с по – голяма сигурност, че добре ще се класира сайта ви, искам 6 000 лв. (за повечето бизнес нисши за България), но може и на части да се плащат тези 6000. Всъщност няма как да прогнозирам успешното класиране и колко пари ще ви излезе.

Цени за развитие, промяна на вече създадени сайтове по договаряне. Освен промяната на самият сайт качвам/качваме продукти в онлайн магазини. Създавам/създаваме съдържание в сайтове – текст, изображения, клипове и т.н.