Сайт, направен специално за реклама в Гугъл

Реклама в интернет

Google AdWords е програма, която е настроена да взима определена цена на клик.  Цената варира в зависимост от това колко подходящ е сайта за тази ключова дума.

интернет сайтове цени

Аз и програмистите, с които при нужда работя заедно, разработваме интернет сайтове специално за Реклама в Гугъл (Google AdWords), така че да получите трайно по-добри цени.

Правим ефект на ветрилото, така че да излизат два или повече Ваши сайта едновременно (без да става ясно веднага, че е една и съща фирмата), с което имате по-голям шанс да уловите клиенти.

Настройваме рекламната кампания правилно, така че:

– да получите трайно по-добра цена на клик (без да ви мамим като намалим общата цена на клик с много излишни кликове от сайтове и по-малко от търсачката)

– да излизате на подходящи конкретни думи и фрази, а не на общи термини, които не носят клиенти и изчерпват парите бързо

– да излизате само в търсачката на Гугъл, но не и в сайтове (обикновено кликовете от сайтове са ниско ефективни, а често от собствениците на въпросните сайтове или техни познати)

– да излизате непрестанно,  а не на интервали от време

– да излизате само в дадени часове и дни от седмицата

– да излизате и на хора с английски език на браузъра (огромна част от фирмите се появяват само в Google.bg, но не и в Google.com, а голяма част от браузърите на хората са настроени на Google.com по подразбиране)

– и други.

Цената на сайтовете са според Вашия бюджет. Сайт може да се направи относително бързо, а може човек да го прави и месеци.изгоден интернет сайт

Почти винаги правим сайт, който сами да можете да променяте. Със сигурност ще можете да сменяте текста, да пишете нов текст (статии) и да вмъквате в него картинки или клипове от интернет. Може да Ви научим и как да сменяте външният вид на Вашият сайт,  като инсталирате нов готов дизайн (темплейт), свален  от интернет.

Правим сайтове, чрез които се печелят пари.