ИЗРАБОТКА НА САЙТ

ПРЕДЛАГАМ СЪЗДАВАНЕ НА УСПЕШЕН САЙТ И ОНЛАЙН МАГАЗИНИ ЗА ДОБРИ ЦЕНИ

сео optimizatisiqСега ще поговорим за една разпространена болест, която оказва непосредствено влияние на осъзнатостта. Тъй като тя е скрита, няма ясни и определени клинични симптоми и не интересува особено официалната медицина, ще я наречем условно „ухапване“. Опитайте се, докато я описвам изработка на сайт, да разберете за какво става дума.

Обща симптоматика

• Ухапаният навсякъде оставя след себе си боклук -бутилки, уеб дизайн кутии, опаковки, огризки, фасове и др.

• Постоянно ругае и псува.

• Може да изцапа чистата стена, асансьора, прозореца в обществения транспорт.

• Изпитва необходимост да измърси местата, където все още се е съхранила природната чистота.

• Псува, когато е в колата си, натиска клаксона, изпреварва всички. Паркира там, където е удобно на него.

• Отбелязва появата си във виртуалното пространство с различни нелицеприятни отзиви за хората.

• Старае се да излее негативизма си върху околните по всички достъпни начини.

• Действа несъзнателно, на нивото на заложените от социума програми или инстинкти.

• Той е лесно внушаем, охотно се поддава на политически и рекламни лозунги.

• Не е капризен – може да се задоволи с евтина храна и нискокачествени предмети на бита. Преносители

Човекообразните, човекоподобните, копитните, гризачите и други представители на животинския свят. Протичане на болестта

Без особени клинично изразени симптоми. Но в зависимост от серогрупата на възбудителя и величината на заразната доза, както и от състоянието на специфичния имунитет и резистентност на организма, болестта може да протича в различни форми: остра, хронична, латентна и недоразвита.

Диагностика

Диагнозата се поставя въз основа на епизоотологични данни, патологоанатомични изменения и резултати от лабораторните изследвания.

Заразяване

Най-типично е фекално-оралното заразяване, но може да бъде и орално-назално. Разпространени са контактен, воден и хранителен път на заразяване. Възбудителят прониква в организма основно през лигавиците на храносмилателната, дихателната и пикочо-половата система, при употреба на заразени фуражи и вода, изяждане на животински трупове, при къпане в заразени водоеми и при съешаване.

Епикриза

Ухапаният се държи неадекватно и по принцип се намира в невменяемо онлайн магазин състояние, макар външно да изглежда напълно нормален изработка на сайт. Парадоксалността при проявяването на симптоматиката се състои в това, че болният разкрива девиантно поведение, което обаче не излиза извън рамките на общоприетите норми.

Лечение

Вземете равни части пелин, вратига, безсмъртниче, равнец, кора от трепетлика и риган, смесете ги в кутия. Залейте с кипяща вода 2-3 супени лъжици с връх от сместа и ги варете на водна баня 15 минути. Пийте по уеб дизайн половин чаша 3-4 пъти дневно преди ядене.

Вероятно сте се досетили, че става дума за паразити. Въпреки полуироничния тон симптоматиката и лечението са напълно сериозни. Паразитите наистина оказват влияние на психиката, започвайки с размътено съзнание чак до пряко управление на мотивациите и постъпките. Това е доказано и от научни изследвания, макар че са провеждани рядко. Интересно е какво ще се открие, когато се заемат сериозно с паразитите. Макар че може и да не се заемат. Защото на тях им е изгодно да крият по всякакъв начин присъствието си.

Напълно да се скрият обаче не могат. Освен телесните признаци, които не винаги са явни, съществуват и поведенчески особености на „ухапания“. Например навикът несъзнателно да цапа и да ругае почти сигурно показва, че даденият човек съжителства с глисти.

Образува се нещо като симбиоза с тази разлика, че полза има само узурпаторът. Носителят му осигурява едновременно и дом, и храна, и размножаване. Крайната цел на паразитите е повсеместно разпространение с всички достъпни средства. Например аскаридата снася до 300 000 яйца на ден. Нито едно изработка на сайт живо същество на Земята няма подобна плодовитост.

Чужденците реализират целта си и чрез управляване на поведенческите реакции на носителя. Той се стреми несъзнателно да разпръсква около себе си всичко, до което се докосне онлайн магазин. Пряко или косвено, с материални или вербални средства. Поведението на „ухапания“ има несъзнателен характер, тъй като той не управлява себе си, а онзи, който е в него, го ръчка „с остен“. Човек не си дава сметка в момента, когато хвърля боклук. И не псува, а разговаря. За него всичко това е обикновено, нормално, естествено.

Та това „естество“ е твърде отблъскващо, ако го наблюдаваш уеб дизайн отстрани, но е напълно органично за нашия социум, защото тези „ухапани“ са мнозинство, и то преобладаващо. Затова се получава странната формулировка: девиантно поведение, което не излиза извън рамките на общоприетите норми. Наскоро беше установено, че паразитите изпитват особено влечение към синтетичните хранителни продукти, дрехи, предмети на бита. Колкото повече химия, толкова по-добре за тях. Най-вероятно тази привързаност се основава на последиците, които предизвиква продукцията на техносферата – намаляване на имунитета и обща интоксикация на организма, а точно това е необходимо на паразитите. Може би тъкмо затова днес пазарът е наводнен с евтини и некачествени стоки?

Не ми доставя удоволствие да обсъждам тази тема, но получавам от вас множество писма с един и същи въпрос: каква антипаразитна програма да изберете изработка на сайт?

Не може да се даде само един отговор.

Хората са различни. Програмите също са с различен подход, всяка си има своите плюсове и минуси. Навярно вие самите интуитивно ще откриете това, което е нужно именно на вас. Някои програми са основани на фитопрепарати, други на биорезонансни методики. Може да се използва или един, или друг подход, или всички заедно. Изберете сами към какво изпитвате интуитивно доверие. Но най-добре се обърнете към специалисти. Мога да ви дам само общи препоръки.

Първо правило – комплексен подход. Трябва да се вземат мерки против всички паразити едновременно, защото на мястото на едни винаги идват други. Например антибиотиците унищожават онлайн магазин бактериите, но на тяхно място идват гъбичките и т.н. Най-добре е да се предпочитат фитопрепаратите. Както винаги, химията лекува едно, а разболява друго.

Второ правило – да се използват изчистващи препарати. Не е достатъчно уеб дизайн да се обезвредят паразитите – те трябва да се изхвърлят. Тук също могат да се използват съответните фитопрепарати, не е нужно да се гълтат хапчета. Например: смелете по 100 г стафиди и сушени сини сливи, добавете 50 г сена, 100 г тиквено масло (може зехтин) и мед. Съхранявайте в хладилник, приемайте всеки ден по 1 чаена лъжичка преди лягане.

Трето правило – по време на курса на лечение храната трябва е богата на фибри. Включете в менюто си антипаразитни растения: лук, див лук, чесън, люти чушки, горчица, хрян, ряпа, карамфил, тиквени семки, сок от нар, диня, пъпеш.

Четвърто правило – курсът трябва да продължи най-малко 1.5-2 месеца. Паразитите са най-жилавите и нахални създания, населяващи Земята. Те няма да си отидат просто така, само защото са им показали вратата. Трябва да им дадем да разберат, че в нашия организъм за тях са създадени абсолютно непоносими условия.

Пето изработка на сайт правило – лишете паразитите от любимото им меню. Ако продължавате да употребявате супермаркетната синтетика, изделия от бяло брашно, захар и хляб с мая, излиза, че уж искате да изгоните натрапниците, а същевременно ги храните и се грижите за тях, което не е логично. Цялото лечение ще е напразно.

Ако сте решили да се изкачите на ново стъпало на пирамидата, чужденците постепенно сами ще ви напуснат, защото те не понасят чистата среда и живата растителна храна. Но до момента, когато вашият организъм окончателно се изчисти и възстанови имунитета си, може да мине доста време. Така че не е зле да организирате „увеселителна“ програма за онлайн магазин „чуждестранните туристи“. Не си отказвайте това удоволствие.

Най-универсалното и евтино средство против тях е на-стойката от горчиви билки. По-горе приведох стандартната рецепта. Освен че карат „гостите“ да се гърчат, горчивите билки нормализират функциите на стомашно-чревния тракт. В сравнение с химическите препарати те практически са безвредни, затова не се страхувайте от тях.

Най-трудно е човек да се отърве от едноклетъчните и гъбичките уеб дизайн. Те са най-коварните и нахални „гости“. Седят си тихо, почти с нищо не се издават, но водят последователна разрушителна дейност. Например не толкова тежката храна, колкото Helicobacter – спираловидната бактерия, е една от основните причини за язва, гастрит, киселини. Затова и средствата срещу киселините се рекламират толкова широко – явно има повишено търсене.

Препоръчвам ви още две рецепти от природни антибиотици специално срещу едноклетъчните.

Ламблии. Смесете равни части корен девесил, очеболец, съцветия от безсмъртниче, люта мента, корен динка (Sanguisorba). Залейте с вряла вода 2-3 пълни супени лъжици от сместа и ги подгрявайте на водна баня 15 мин. Пийте по половин чаена чаша веднъж дневно независимо преди или след ядене.

Хеликобактер. Смесете равни части календула (невен), хилядолистник и жълт кантарион. Залейте с вряла вода 2-3 пълни супени лъжици, завийте съда и оставете да престои около 40 мин. Пийте по половин чаена чаша 30 мин преди ядене най-малко 4 пъти изработка на сайт дневно.

РЕЗЮМЕ

Паразитите влияят на психиката – от замъгляване на съзнанието до пряко управление на мотивациите и постъпките.

Навикът несъзнателно да се прави боклук и да се ругае почти сигурно сочи,* че даденият човек съжителства с глисти.

Паразитите изпитват особено пристрастие към синтетичните хранителни продукти, дрехи, предмети за бита. Колкото повече химия, толкова е по-добре за тях.

Необходимо е да се вземат мерки едновременно срещу всички видове паразити, защото на мястото на едни винаги идват други.

Не е достатъчно да се обезвредят – трябва и да се изхвърлят. Изчистване на организма.

По време на курса на лечение храната трябва да е богата на фибри уеб дизайн.

Включете в менюто си антипаразитни растения онлайн магазин. Продължителността на курса трябва да е наймалко 1.5-2 месеца.

1 Супермаркетната синтетика е любимото меню на паразитите.

До момента, когато преминете на ново стъпало на пирамидата, трябва да създадете в организма си абсолютно непоносими условия за чужденците.

Бележки на полето

Стигнахме до финалната част на тази книга – за социума, т.е. за обществото и средата, в която живеем. Моля ви, прочетете задълбочено целия текст. Възможно е някои неща да предизвикат удивление или дори негодуване. Но не бързайте с изводите. Отделни теми, които дотук засегнах бегло, например за информационната интоксикация и социалните мрежи, ще разгледам подробно в следващите глави.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

изработка изработване на сайт wordpressДецата до четири-петгодишна възраст не различават съня от действителността, смятат, че реалността е продължение на съня или обратното. Ако проследим еволюцията на съзнанието от най-простите организми до „разумния човек“, ще забележим една неочаквана и парадоксална закономерност.

Да започнем с растенията. Имат ли съзнание? Абсолютно. Човекът, който смята себе си за венец на творението на Природата, самонадеяно си е въобразил, че можем да се отнасяме с растенията като с биоматериал.

Последните лабораторни изследвания показват, че обикновеното цвете в саксия е способно да изпитва радост, когато към него се приближава онзи, който се грижи за него, и тревога, когато приближава субект, който непрекъснато къса листенцата му. Фактът е регистриран с енцефалограма. Не знаем какво в действителност чувстват растенията и дали притежават самосъзнание, но не бива да ги смятаме за бездушни. Просто тези прекрасни сънуващи в сравнение с човека са в дълбок транс, също като хората лунатици.

В сравнение с растенията животните са на по-високо стъпало на осъзнатост. Но уеб дизайн и за тях животът прилича на несъзнателен изработка на сайт сън, в който са обречени да действат по вродена програма, на нивото на инстинктите. Макар че тяхната осъзнатост се пробужда винаги когато мъдростта на инстинкта не е достатъчна и се изискват нетривиални решения за оцеляването им. Иначе нямаше да има еволюция.

Пробуждането от инстинкта към осъзнатостта се проявява основно само при дивите животни, които са относително самостоятелни в действията си и са принудени да живеят в постоянно променящи се условия на външната среда. Но какво става със съзнанието на животно, което са опитомили и са затворили във фермата? Външните граници рязко се стесняват, не е необходимо да взема решения, има всички условия – яж и спи. Тогава съзнанието потъва в наистина непробуден сън, дълбок почти като на растение.

Що се отнася до човека, еволюцията на съзнанието се е развивала по експонента, докато е трябвало да оцелява в дива среда, и е достигнала своя апогей в момента, когато човечеството се е оформило като цивилизация. После развитието на съзнанието е вървяло по равна плоскост, защото векове наред начинът на живот не се е променял.

Настъпва обаче епохата на промишлената революция онлайн магазин. Изниква предположението, че в такива условия съзнанието би трябвало да се развива със същата скорост като техническия прогрес.

Но сега не става дума за знанията, които е натрупал човешкият разум, а именно за съзнанието като способност трезво да се ориентира в околната реалност и да си дава сметка: къде се намирам, какво правя в дадения момент. С други думи, говорим за вменяемост на човека. Колкото и да е парадоксално, осведомеността по въпросите на съвременната наука и способността да натискаш копчета изобщо не гарантира проясняване на съзнанието, а тъкмо обратното.

Обърнете внимание на хората в големите мегаполиси. Те се движат по отъпканите си пътеки като мравки, потънали в сънищата си. Движат изработка на сайт се като автомати, на автопилот. Много явно е това в потоците от електрическите влакове от извънградските селища към метрото и обратно. Домът – работата, работата – домът. А в Япония например мнозина не напускат небостъргача си месеци наред – в един голям мравуняк са съсредоточени и работата, и домът, и покупките, и развлеченията. Това наистина напомня ферма с всички възможни последици за съзнанието. С тази разлика, че човек сам се е натикал там.

Как сме стигнали до такъв живот? И то толкова бързо! Десетки векове са минавали в бавно, равномерно темпо, а за някакви си сто години такъв рязък скок. И дали това е добре или зле?

На еволюцията, или по-точно на инволюцията на съзнанието са повлияли три фактора. Първият е разделението на труда. Например – натуралното стопанство.

Когато се налага да работиш и едно, и друго, и трето, това помага за разширяването на съзнанието. Когато обаче сферата на дейност рязко се стеснява, и съзнанието забуксува в дадена тясна област. Човек сякаш върви, гледайки само под краката си, и няма възможност да се огледа наоколо. Например двама физици от различни специалности вече не се разбират помежду си, а двама лекари с различен профил поставят на един и същи пациент различни диагнози.

изработка на сайт

В индустриалното общество индивидът се превръща във винтче, не му е нужен голям ум. Натискай копчетата и толкоз. Дори процесите на разработване на високите технологии са максимално автоматизирани, да не говорим онлайн магазин за производството на механизмите. Процесът на добиване и приготвяне на изработка на сайт храната също е автоматизиран – вземи от рафта в супермаркета някакъв техногенен сурогат и „просто добави вода“. Рафтовете в супермаркета или яслите във фермата – няма голяма разлика, нали?

Вторият фактор са техногенните начини за обработване на храната. Увеличаването на дегенеративните заболявания показва ясна връзка с появата и развитието на новите хранителни технологии като консервиране, рафиниране и всевъзможните видове химическа обработка. От такава храна хората не само се разболяват – тя предизвиква силна наркотична зависимост, пристрастяване към хранилката. Потребителите трябва да изпитват нужда от поредните дози (извинете – продукти) постоянно, винаги. Нищо лично, само бизнес.

Днес, когато почти всички младежи, сравнени с предишните поколения, страдат от всевъзможни болести с чисто техногенен произход като депресия, алергия и др., е абсолютно очевиден фактът, че децата за пръв път ще живеят по-малко от родителите си. Не бива да възлагаме големи надежди на медицината – тя не знае какво да прави с техногенните заболявания. Или по-скоро не иска да знае, защото съвременната медицина и фармакологията са доходен бизнес, а не „благотворителност“. Кому са нужни излекувани пациенти? Какво още може да се вземе от тях? Пациентите трябва да са болни постоянно -това е смисълът на този бизнес.

Какво ще стане по-нататък – не е известно. Трудно е да си представим какви сюрпризи от широкото внедряване на ГМО ни очакват в недалечното бъдеще, щом още днес това е довело до повсеместен ръст на безплодието сред хората, а също и до изчезването на насекомите, които опрашват растенията. Не е трудно да се предположи, изработка на сайт че ще започнат да създават „хора в епруветки“. Какви ще бъдат – лесно е да се предположи. Ядеш синтетика – ставаш киборг, ставаш киборг – ядеш синтетика. Както всеки наркотик, и техногенната храна замъглява съзнанието. Какво следва? Съзнанието се приспособява към нуждите на системата, но не и на самия индивид.

Третият фактор е информационната интоксикация. Сравнете съвременния човек и онзи, който е живял преди хиляда години, когато не е имало вестници, кино, радио, телевизия, интернет и мобилни телефони. Съвсем различни хора! И главната отлика не е дори в нивото на интелекта, цивилизоваността или образоваността им. Съвременният човек е информационен наркоман – той вече не е в състояние да мине без външния информационен поток. В крайна сметка този поток е ключовият фактор, който предизвиква потъването на обществото в дълбок колективен сън.

Очевидно осъзнатостта на народите, живели преди две-три хиляди години, е онлайн магазин била по-висока, отколкото у съвременните хора. Нали затова търсачите на духовността се опитват да почерпят мъдростта на хилядолетията от древните култури. Това обаче едва ли е възможно, защото хората тогава са били съвсем други. Което означава, че и нашите пътища за просветление не могат да съвпаднат. Ние трябва отначало да изчистим тялото и съзнанието си, преди да се приближим поне на една крачка до знанията, които са притежавали древните.

Когато цивилизацията поема по пътя на техногенното развитие, започват да работят такива закони, които преди не са се проявявали. Сега действието им довежда до превръщането на техносферата в матрица. Матрицата е конгломерат, система, където на човека се отрежда ролята на батерийка, подхранваща тази система. Филми като „Матрицата“ не са фантастика, а нашето недалечно бъдеще. И дори не става въпрос за техниката, с която се заобикаля човекът. Когато хората попадат е общата информационна мрежа (или социалната мрежа), те се оказват във властта на системата. Не човекът управлява системата.Тя напълно го контролира и подчинява.

Думите на Ленин: „Комунизмът е съветска власт плюс електрификация“, в светлината на гореказаното могат да се перифразират така: матрицата е масов идиотизъм плюс киборгизация на цялото общество. А киборгизацията на обществото е пак масов идиотизъм плюс обединение на всички идиоти в една социална мрежа.

Звучи ексцентрично, но всъщност е точно така. Главното предназначение на тази мрежа е централизирано да дава команди, които ще бъдат изпълнявани сляпо от нейните участници, пребиваващи в състояние на колективна анабиоза.

Парадоксалната закономерност, за която споменахме в началото на главата, е, че еволюцията на съзнанието, правейки поредния кръг от спиралата, не се изкачва с едно стъпало нагоре, а се връща изработка на сайт обратно към изходната си точка.

Разбирате ли какво става?

Между другото закономерно е, че наред с еволюционната теория напоследък все по-популярна става теорията за инволюцията, според която маймуните не са прародители на човека, а негови низши разклонения – деграданти. Според моето мнение обаче не ни заплашва „разчовечване“ или поне в близко бъдеще. Но киборгизация – много вероятно, и то много скоро.

Може би онлайн магазин страшните истории за края на света нямат сериозно отношение към действителността? Всемирен потоп, ледников период, наводнения или падане на метеорит? Твърде предсказуемо за такъв трагичен финал. Краят, както му се полага, трябва да дойде именно в момента, когато не го очакваме, и именно така, както не очакваме.

По същия начин – отникъде и внезапно – идва сънят. И тогава следва въпросът: не е ли време да подготвим бягството си от фермата?

РЕЗЮМЕ

Осъзнатостта е способност трезво да се ориентираш в околната реалност и да си даваш сметка: къде се намирам, какво правя в дадения момент.

Осведомеността по въпросите на съвременната наука и способността да натискаш копчета изобщо не гарантира проясняването на съзнанието, а тъкмо обратното.

Ако сферата на дейност рязко се стеснява, и съзнанието бива затворено в тясна област.

В индустриалното общество индивидът се превръща във винтче, от което не се изискват особени умствени способности изработка на сайт.

Внедряването на технологии в процеса на добиване и приготвяне на храната довежда до увеличаването на дегенеративните заболявания и замъгляването на съзнанието.

Съвременният човек е зависим от конкретен наркотикне е в състояние да живее без външния информационен поток.

Този поток е ключов фактор, предизвикващ потъването на обществото в колективен сън.

Матрицата е система, където на човека е отредена ролята на батерийка, подхранваща въпросната система.

Когато хората попадат в общата информационна мрежа (или социалната мрежа), те се оказват във властта на системата.

Правейки поредния си онлайн магазин кръг по спиралата, еволюцията на съзнанието не се изкачва с едно стъпало понагоре, а се връща към изходната си точка.

ФИРМА ЗА ИЗРАБОТВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕ

izrabotvanetonasaitoveНа системата е необходимо нейните винтчета да не са напълно здрави. Енергетиката, а и силата на намерението пряко зависят от здравето. Енергията трябва да е толкова, колкото човек да изпълнява функционалните си задължения – нито повече, нито по-малко. В противен случай винтчето може да напусне мястото си и да тръгне накъдето си иска. Задачата на системата е да задържа винтчето в предназначената му килийка.

Нашата задача е да се сдобием с достатъчно количество енергия и свободна воля, за да се разпореждаме със съдбата си. Представете си, че вие се смятате за самостоятелен изработка на сайт индивид, но всъщност сте само мъничък алгоритъм в сложен програмен модул.

Или сте транзистор в платка, която се състои от милиони подобни транзистори. Всеки изпълнява своята определена функция на предназначеното му място. На някои са се паднали добри места, където не е прашно, не е горещо и трафикът на мегабитовете не е напрегнат. А на някои им се налага да работят на края на силите си в прегрят процесор. И нищо не може да направи. Къде ще се денеш от родното си село? Там, в столицата, под светлините на лампите или в удобни кресла, се глезят късметлиите. А ти си неудачник – ти си там, където си.

И действително, на човек му се струва, че е невъзможно да се промени положението. Как мога да имам свой дом, щом заплатата ми е мизерна? Кой ще ме вземе на високоплатена длъжност, щом нямам нито опит, нито връзки? Как да се откъсна от мястото си, щом съм само транзистор или фрагмент от алгоритъма?

И въпреки всичко това е възможно. Да онлайн магазин станеш от мястото си и да тръгнеш на самостоятелно пътешествие, през лабиринта от схеми и програмни пътечки, където всички останали седят на местата си, привързани към своите килийки. Да отидеш където и да е, чак в най-отдалечените кътчета на матрицата, блуждаейки в нейния мегасвят, докато не откриеш своето, сякаш очакващо само теб закътано кътче, където ще бъдеш свободен и щастлив.

Да, но първо този транзистор или алгоритъм трябва да осъзнае кой е и къде се намира. За тази цел е необходимо да има свободна енергия и ясно съзнание – точно онова, което матрицата отнема. На системата изобщо не й е необходимо да снабдява човека със смукалца или да имплантира в главата му чип. Тя си има други начини, не толкова ефективни, но не по-малко действени. Системата просто притваря клапата на животоподдържащото устройство на човека – в буквалния смисъл. За да тече през нея жизнена енергия, но не силно.

Как се прави това? Преди сравних кръвоносните съдове с речни корита. Сърдечно-съдовата система за организма е система за оросяване, по която към всеки орган и клетка постъпват кислород, хранителни вещества, както и „ремонтните бригади“, ако нещо не е наред. Освен нея има изработка на сайт и дренажна система – лимфатичната. Лимфатичните съдове са нещо като канализационни тръби за отвеждане на натрупалите се продукти на обмяната. Ако оросителната и дренажната система в някои места или в цялото тяло станат негодни, нормалният жизнен цикъл се нарушава, енергетиката пада и настъпва заболяване.

С възрастта малките кръвоносни и лимфни съдове се затлачват, атрофират и умират. Капилярната мрежа „изсъхва“ и вече не е толкова наситена и разклонена като преди. Вследствие на това човешкото тяло в края на живота му се превръща или в пустиня, или в блато. Но докато съществува някакво течение по коритата, животът тлее.

Ако обаче преди, само преди няколко десетки години, оросителната и дренажната система са деградирали от само себе си, естествено, сега ситуацията рязко е променена. Процесът на замърсяване и отмиране на съдовете значително се е ускорил под влияние на техногенните фактори. Техногенната храна пряко и конкретно замърсява съдовете, защото „пречиствателните съоръжения“ на организма не се справят с химията и синтетиката. А онлайн магазин електромагнитните излъчвания действат така, че наелектризираните еритроцити се слепват в гроздове – конгломерати. Когато подобен конгломерат попадне в тесен капиляр, той се запушва.

Мозъкът на човек, прекарващ повечето си време с мобилния до ухото, е подложен на същото въздействие като пияницата, защото всяка доза алкохол аналогично на електромагнитното излъчване предизвиква слепване на еритроцитите. За големите съдове те не представляват опасност, макар че кръвта в такова състояние е много по-слабо функционална.

В главата обаче ситуацията е съвсем друга. Човешкият мозък се състои от милиарди клетки – неврони. Всяка от тях се захранва от собствен капиляр – толкова тънък, че еритроцитите могат да минат през него само един по един. И когато конгломерат от еритроцити се опита да мине през капиляра, той се запушва и след няколко минути невронът умира завинаги. Така че с изработка на сайт бутилка или с мобилен телефон в ръка ефектът е еднакъв – гробището на загиналите мозъчни клетки стремително расте.

Разбира се, щом на винтчето не му е особено необходим мозък, може да не обръща внимание на този ефект. Резервите на мозъка са достатъчно големи, пък и използваме само няколко процента от възможностите му – все ще ни стигне, докато умрем. Мъдрата Природа сякаш е предвидила, че е нужно да създаде достатъчен резерв, а значителна част от мозъка на идиота изобщо да изключи, иначе няма да кара дълго.

Но има още една опасност – мозъчен тумор вследствие на постоянното въздействие на електромагнитното излъчване. Производителите на телефоните и мрежите на операторите знаят за това, ала този ефект не ги безпокои – безпокои ги печалбата. Ползвателите на телефоните не знаят или са в състояние на т.нар. „стадна безопасност“. Нали всички ползват телефони, не може всички да са идиоти, нали?

Съобщавам ви прекрасна новина: могат! Човек е способен да прекарва в безгрижна еуфория, без да обръща внимание на тревожните знаци, колкото си иска дълго – докато бедата не го засегне пряко или докато не стане очевидно, че са охранвали цялото стадо на заколение.

До 80-те години на миналия век всички с ентусиазъм приветстваха появата на евтините строителни материали на основата на азбест. Никой не обръщаше внимание на предупрежденията на специалистите за канцерогенните онлайн магазин свойства на този материал и производителите тогава добре спечелиха. А след това започнаха масово да се появяват тумори. Но азбестовата промишленост е много-милиарден бизнес и производителите още дълго имаха възможност да лобират за интересите си, стараейки се с всички сили да докажат „абсолютната й безопасност“.

Днес азбестът е забранен само в страните от Евросъюза. И досега азбестовата война не е завършила. Защо? Не й е дошло времето. Работата е там, че туморите се развиват прекалено дълго – около 35-40 години. Ако отчетем, че пикът на използването на азбеста беше в края на 70-те – началото на 80-те години, не е трудно да пресметнем, че пикът на раковите заболявания ни предстои – от 2015 до 2020 година. Часовникът тиктака.

Очевидно последиците от широкото внедряване на мобилните връзки ще започнат да изплуват някъде към 2035 година. От какъв характер и с какъв мащаб ще бъдат – никой не знае. Най-страшното е, че това е глобален експеримент и се провежда върху цялото човечество. А тъй като освен всичко друго елекромагнитното излъчване предизвиква генетични изменения, можем да смятаме, че безумният експеримент обхваща не само сегашните, но и бъдещите, още изработка на сайт неродените поколения.

Някой може да каже, че аз изкуствено правя от мухата слон. Но дори да забравим за статистиката на техногенните заболявания, а да вземем двата противоположни полюса – наборници и професионални спортисти, ще се получи следната картина. Първите се подбират по минимални изисквания за здравословното им състояние, за вторите се изисква абсолютно здраве. В Русия сега 30% от подлежащите на военна служба се признават за негодни. Представете си само – всеки трети е слабак! Доколкото си спомням, преди 30 години единици бяха отхвърляни от медицинската комисия, и то въпреки че тогава изискванията бяха много по-строги. Сега летвата за годност е силно занижена, иначе изобщо няма да има кого да вземат.

Професионалните спортисти задължително приемат медикаменти. Вече не е възможно да издържат натоварванията и да печелят победи без стимулатори. Например – за да повишат хемоглобина, е необходимо да вземат препарати, обогатени с желязо. Но за да се усвоят по-добре, е нужно да вземат друг препарат. Той на свой ред предизвиква киселини, затова е необходим следващият. А той нарушава съня, така че се налага да ползват още един. И тъй нататък. Никой не го е грижа дали е нужно или не да се вземат стимулатори и добавки, грижи се за съвсем друго – какво от цялата тази химия се числи към допингите и какво не.

Медицината не се вълнува особено от гореизброените факти. По-скоро обратното. Медицината ведно с фармакологията е голям бизнес. На него не са му необходими здрави, а болни пациенти.

А какво прави системата, нима тя онлайн магазин е заинтересована да съсипе своите винтчета? Не, разбира се, както вече казах, елементът на системата трябва да бъде здрав, зареден с енергия и вменяем точно толкова, че да изпълнява функционалните си задължения, ни повече, ни по-малко. Днес не са необходими особени физически данни. Производството става все по-автоматизирано.

Клапата на животоподдържащото устройство се използва тъкмо за регулиране на функционалността. Електромагнитното излъчване и синтетичната храна притварят тази клапа. Медицината и фармакологията помагат хората да се задържат някак на необходимото ниво, но без да се издигнат. В крайна сметка ако човек приема всички продукти на системата, тогава здравето, енергетиката и осъзнатостта му се оказват натикани в същия коридор – „ни повече, ни по-малко „. Тъкмо този коридор изработка на сайт служи като своего рода матрична килийка, която не дава на човека да се изтръгне на свобода и да тръгне по своя път, дори в структурата на матрицата.

РЕЗЮМЕ__

Винтчето трябва да има точно толкова енергия, колкото да изпълнява функционалните си задълженияни повече, ни помалко.

Системата притваря клапата на животоподдържащото устройство на човека в буквалния смисъл, за да може жизнената енергия да тече, но не силно.

Ако оросителната и дренажната система в някои места или в цялото тяло се повреди, нормалният жизнен цикъл се нарушава, енергетиката спада и настъпва заболяване.

Сега процесът на замърсяване и умиране на онлайн магазин съдовете значително е ускорен под влиянието на техногенните фактори. Техногенната храна замърсява съдовете, защото „пречиствателните съоръжения“ на организма не се справят с химията и синтетиката.

Електромагнитните излъчвания действат така, че наелектризираните еритроцити се слепват в гроздове – конгломерати. Опасността от възникване на мозъчен тумор поради постоянното въздействие на електромагнитното излъчване е голяма. Последиците ще започнат да се проявяват някъде към 2034 година.

Бележки на полето

Колкото и да е абсурдно, в техногенната система ресурсите на животоподдържащия Ви режим не са във ваша власт. Представете си, че някой контролира и управлява съдбата ви.

УЕБ ДИЗАЙН

За да поемете контрола над собственото си животоподдържащо устройство, е необходимо да направите едно елементарно нещо – престанете да гълтате хапчетата на системата.

Първо, откажете се от храна, съдържаща ГМО, химия, синтетика, както и добавки, мимикриращи като уж „натурални“. Натуралната храна не се нуждае от никакви добавки. Стремете се по възможност да сведете до минимум наличието на химия и синтетика в бита ви.

Второ, използвайте мобилния си телефон по прякото му предназначение – като телефон (или когато е възможно, изключвайте радиовръзката). Вземайте го в ръце само когато действително е необходимо, дръжте го по-далеч от тялото си, особено от главата. Единственото действено средство, изработка на сайт позволяващо да се избегне прякото влияние на излъчването върху мозъка, е устройството хендсфри.

Трето, съзнателно дозирайте входящия информационен поток, както и прякото си участие в общата информационна паяжина. За това ще поговорим по-подробно нататък.

Това са мерките, които трябва да вземете на първо време, за да откъснете от себе си смукалата на матрицата. Но и това не е достатъчно – трябва и да отворите клапата, притворена от системата. Да възстановите оросителната и дренажната система на организма.

Днес болестите също стремително се подмладяват. Да повторим една проста истина, за която никой не говори на глас и вероятно малцина осъзнават: На системата са нужни не съвсем здрави елементи, в противен случай те ще се измъкнат от контрола й. Разбира се, трябва да ходите на работа и да изпълнявате задълженията си, но същевременно и постоянно, хронически да боледувате, да посещавате лекари и да вземате лекарства. Само така ще удовлетворявате изискванията на системата.

Както е известно, болестта възниква там, където е нарушена микроциркулацията на вътрешните среди – кръв, лимфа, междуклетъчна течност. Освен това следствие на нарушаването са и наднорменото тегло, затлъстяването, целулитът, преждевременното остаряване, намаляването на мускулната маса, на потентността, интелекта и изобщо на жизнената сила. Фактът, че 80% от цялата кръв циркулира в капилярите, говори сам за себе си уеб дизайн. Именно там клапата е притворена. Тя може да се отвори чрез активизиране на микроциркулацията на кръвта и лимфата. Средствата са известни отдавна: движение, физически натоварвания, обливане с ледена вода, контрастен душ. Но най-доброто средство, открито още в началото на миналия век, е капи-

капиляротерапията и по-специално ваните с терпентин.

Методът е разработен от руския професор А. Залманов. С аналогични изследвания се е занимавал датският професор А. Крог, за което получава Нобелова награда.

Същността на метода е да се накарат кръвта и лимфата да се движат активно по съдовете. Капиляротерапията е стимулиране на движението на потоците по всички мрежи на животоподдържащата система. Ако се възстанови нормалното функциониране на тези мрежи и всички жизнени потоци по тях, тогава организмът сам ще възстанови своята функционалност. Включително имунитетът и нормалната обмяна на веществата, при които човек не боледува, чувства се изпълнен със сили и изглежда добре.

Като стимулатор се използва терпентин – етерично масло от смолата на хвойнови дървета. Ваната с терпентин действа по следния начин: стимулират се кожните рецептори, кръвоносните и лимфатичните капиляри се разширяват и активизират. Подобрява се проходимостта на нервните влакна, възстановява се и се нормализира вегетативната нервна система. Вследствие на това се отваря клапата на животоподдържащата система, притворена от матрицата.

Въпреки че този метод беше открит преди столетие, и днес не са забравили за него. Защото реално действа. Не лекува симптомите, а отстранява причината. Това е превантивна медицина и тя е достъпна за всеки, който иска онлайн магазин да поеме контрола над своя живот.

Съставките, открити от проф. Залманов, и досега се продават в аптеките. Не е измислено по-добро средство за възстановяване на микроциркулацията. Фармацевтичните корпорации въпреки старанията им не могат да отменят или да оставят в миналото средство, което реално лекува. Удивително е, че в света на махалата на техногенната медицина все още са се запазили такива дисидентски островчета на реалната, превантивната медицина.

Ефективността на процедурата може значително да се увеличи, ако във ваната произнасяте мисъл-форми, свързани с вашето здраве. Тогава те работят по-силно, защото водата записва намерението, което декларирате. Ваната е информационен резонатор, който повтаря и усилва вашите мисъл-форми.

уеб дизайн

РЕЗЮМЕ

Откажете се от храната, съдържаща ГМО, химия, синтетика, както и добавки, мимикриращи като уж „натурални“.

Стремете се по възможност да сведете до минимум химията и синтетиката в бита.

Използвайте мобилния телефон по прякото му предназначениекато телефон, подалеч от главата и тялото си.

Съзнателно дозирайте входящия информационен поток, както и прякото си участие в общата информационна паяжина.

Чрез активизиране на микроциркулацията на кръвта и лимфата можете да отворите клапата.

Възродете оросителната и дренажната уеб дизайн система на организма – терпентинови вани, обливане с ледена вода, контрастен душ, движение.

Капиляротерапията е стимулиране на движението на потоците в цялата животоподдържаща система.

Ваните с терпентин представляват превантивна медицина, достъпна на всички. Тя не лекува симптомите, а отстранява причината, затова е действена.

Ефективността на процедурите може да се повиши значително, ако във ваната съсредоточите вниманието си върху мисълформи с ясна ориентация за здраве, за усъвършенстване и развитие.

Бележки на полето онлайн магазин

Вероятно на някого ще му се стори чудно: нима за да се измъкне човек от матрицата, се предлагат такива примитивни методи. Разбира се, по-впечатляващо ще бъде нещо екзотично, от рода на „да се дезактивира чипа в мозъка“. Но това са наистина реални методи, които действат. Екзотиката е за Холивуд. Когато ви подготвят, за да имплантират наистина в главата ви чип, вие вече нищо няма да осъзнавате.

ФИРМА ЗА САЙТОВЕ

seo оптимизацияКакво е нужно, за да може човек самостоятелно да се разпорежда със съдбата си? Три прости, но същевременно не съвсем достъпни неща: свободна воля, свободно съзнание, свободна енергия.

Не са напълно достъпни, защото, както изяснихме в предишните глави, в системата (матрицата) за тази цел има три изработка на сайт възпиращи фактора: обсебване на вниманието, замъгляване на съзнанието, блокиране на енергията.

Има обаче още един фактор, който не се осъзнава ясно, но не е по-слаб – ще го наречем потискане (пресинг) от. страна на живота такъв, какъвто е, какъвто ви е натрапен.

Ако се вгледаме в себе си, в околния свят и своето място в него, ще забележим, че постоянно нещо ни потиска, някакво бреме от обстоятелства, задължения, условия, цели, ценности. Животът ни напряга, защото сякаш ни е натрапен отвън. Всеки, който идва в този свят, е надарен със своя индивидуалност. Но целта на играта е обща и правилата й са еднакви за всички. Същият гнет се усеща в някакъв унил, несъзнателен сън. Той ви е натрапен, а не е избран от вас. И ви потиска, защото сте принудени да живеете в този сън и защото не разбирате защо ви е натрапено всичко това, защо не можете да направите нищо.

Някъде много дълбоко в душата ви тлее забравеното усещане, че някога сте били свободни и способни на всичко. За вас не е съществувало нищо невъзможно. А сега, кой знае защо, не сте свободни, нещо ви ограничава.

Гнетящият натиск се проявява преди всичко в това, че на хората се натрапват фалшиви цели, фалшиви стереотипи, шаблони на успеха и пътища за постигането му. Всичко това не се съгласува с индивидуалните качества, разрушава личността, пречупва Аз-а. Но хората са в несъзнателен сън и мислят, че трябва да се нагаждат към тези стандарти.

Става буквално следното. В хората се влагат ментални уловки. Разумът и волята се оказват притиснати, също като костюм, който отначало е бил свободен, а после са го стеснили от всички страни. И хората ходят като замаяни. Енергията на намерението е блокирана от уловките, възниква застой, непроходимост, спиране. В такива условия управляването на реалността слиза до най-примитивното, рудиментарно ниво.

Уловките се влагат по следния алгоритъм:

1. Демонстрира се картина – като онлайн магазин бонбон, примамка, която трябва да се достигне (постоянно ни показват едни и същи стереотипни „бонбони“).

2. Картината ви внушава следния извод: вярвате ли, съгласни ли сте?

3. После се обяснява на популярен език, изработка на сайт че „бонбонът е вкусен“, но в този свят нищо не се дава просто така. И пак: съгласни ли сте?

4. Ако кажете да, уловката е вложена.

Ето как се прави това. Добрата работа е престижна, не е прашна и е високоплатена. Искате ли такава работа? Разбира се, че искате. На добра работа се назначават или първокласни специалисти с голям опит, или с връзки. Вие нямате нито опит, нито връзки. Съгласни ли сте? Значи ще видите добра работа, когато си видите ушите. Не вярвате ли? А знаете ли колко като вас, пък и много по-добри, желаят да заемат престижните места? Работодателите избират най-добрите. А вие не сте от най-добрите. Съгласни ли сте? Значи за добра работа ви остава само да мечтаете. Работете върху себе си. Трябва много и сериозно да работите.

А ако някой не е съгласен, първият неуспешен опит ще го постави на мястото му. Потиснатият от това положение човек приема предложената картина на неговия свят и потъва в тягостен сън. Целият свят наоколо е агресивна и недружелюбна среда, в която е много трудно да си извоюваш място под слънцето.

Съвременният човек фактически е въвлечен в надпревара за всичко, което от гледна точка на социума трябва да постигне, затова се намира в състояние на непрекъснат стрес. Удивително е как издържа. А и натискът с всеки изминал ден се увеличава. Защо?

До неотдавна стереотипите на социума нямаха такъв мащабен натиск и сила, защото не съществуваше сегашната глобална система за синхронизация на информацията. Днес всички сме в една паяжина. На пръв поглед невинната обмяна на информация става мълниеносно. Но тя не е главното. Решаваща роля играе съвсем друг процес – обмяната на мнения. Всевъзможните рейтинги, онлайн магазин избори, конкурси, блогове, форуми, „ютуби“ и най-сетне кликванията „харесва ми – не ми харесва“ – всичко това е обмяна и синхронизиране на мненията.

Любопитно е, че никой не се замисля кому и защо е нужно това. Системата сякаш нарочно е програмирала така хората, че те охотно да обменят мнения по всеки повод, без да задават въпроси за целта и смисъла. На всички им се струва, че те само си играят на някаква забавна игра. Като се създава пълната илюзия, че всеки участник играе сам, изразявайки свободната си волеизява. И никой не подозира, че играта се контролира отвън и преследва цел, която не е била обявена. Никой няма усещането, че той „не води“, а него „го водят“.

И така, в какво се състоят целта и смисълът уеб дизайн изработка на сайт?

Най-неприятното и изплъзващо се свойство на системата е способността й да създава илюзии и да действа незабелязано, тайничко. Човек в системата започва да иска именно онова, което е изгодно за нея. Съзнанието му се издялква според нуждите на системата. Как го постига тя? Като от нестандартната индивидиуалност оформя стандартно винтче. Светогледът му, качествата, недостатъците, способностите, потребностите – всичко трябва да бъде унифицирано. Точно това „харесва ми – не ми харесва“ в една или друга форма е начин за синхронизиране на мненията, унифициране на ценностите, създаване на стандарти и стереотипи. Всеки отделен и уникален Аз постепенно се нивелира под крясъците на „общественото мнение“.

В това е смисълът и целта на играта. Всичко е много просто: колкото по-добре синхронизирани са мненията, толкова „по-еднакви“ са винтчетата. На същия принцип работи всяка тоталитарна система.

А нима техногенната система с нейната алчност, лицемерие, фалшива „демокрация“ и други глупотевини е по-добра от тоталитарната? Ни най-малко. Разликата е само една: в тоталитарната система унифицирането става принудително, а в техногенната – меко, незабележимо, тайничко.

Използването на ментални уловки е точно този процес на нивелиране на личността. Принципът на социума: Щом всички мислят и правят така, значи е правилно – е нещо като ос, около която се върти този процес. А движещите колела, колкото и да е странно, са нещо, за което никой не би се сетил – безобидните форми на обмяна на мнения в информационната паяжина. Ако сте достатъчно наблюдателни, ще видите сами живите примери как става всичко това в реалността. Остава ни само да се чудим колко гениално е самоустроена системата.

РЕЗЮМЕ

Свободният човек трябва да има свободна воля, свободно онлайн магазин съзнание и свободна енергия.

Системата (матрицата) има ограничаващи фактори: обсебване на вниманието, замъгляне на съзнанието, блокиране на енергията.

Още един факторпотискане (пресинг) от страна на живота такъв, какъвто е, какъвто ви е натрапен.

Животът напряга, защото така е натрапен отвън.

Съвременният човек е въвлечен в състезание за всичко, което той трябва да постигне от гледна точка на социума изработка на сайт.

На хората се натрапват фалшиви цели, фалшиви стереотипи, шаблони на успеха и пътищата за постигането му.

Тъй като са в несъзнателен сън, хората мислят, че трябва да се нагаждат към тези стандарти.

До неотдавна стереотипите на социума нямаха такъв мащабен натиск и сила, защото не съществуваше сегашната глобална система за синхронизиране на информацията.

Обмяната на информация не е главното. Решаваща роля играе съвсем друг процес – обмяната и синхронизирането на мненията.

Създава се пълна илюзия, сякаш всеки участник играе сам, изразявайки свободната си волеизява.

Никой не подозира, че играта се контролира отвън и нейната цел не е обявена предварително.

Всеки отделен и уникален Аз постепенно се нивелира под крясъците на „общественото мнение„. В това е смисълът и целта на играта.

Бележки на полето

Ето по този интересен начин в системата става разрушаването на Аз-а и унифицирането му. Не е трудно да разберем целта му. Когато Аз-ът се потиска или се изтрива, личността (по-точно онова, което е останало от нея) се оказва самотна и безпомощна в заобикалящия я сън. Отнема й се (с несъзнателното ŭ съгласие) способността за индивидуална самореализация. А после махалата завладяват нивелираната личност. Ето защо животът е толкова труден, понякога дори непоносим.

ФИРМА ЗА УЕБ ДИЗАЙН

Стандартизацията и унифицирането не минават безследно. Поне не за всички. Разбира се, има такива, които и не си помислят да се съпротивляват, а се вписват органично в системата като заек в клетка – за него не е важно къде се намира, стига да има храна. Вероятно те са мнозинство, но тази книга не е за тях. А за онези, които интуитивно чувстват, че тук нещо не е наред; които не са доволни от факта, че собственият им Аз нищо не значи, на никого не е нужен и изобщо подлежи на преработка.

Основното противоречие между системата и личността се състои в несъответствието: душата иска едно, а изработка на сайт системата й диктува друго. Но то се долавя само онлайн магазин смътно. Човек не е способен да осъзнае ясно какви са убежденията и стремежите му, какво му е натрапено от обществените стереотипи и къде е истината.

Причината е, че целият е облепен с уловките на социума – стиснат е в тях като в менгеме. Уловката е онова, което ви потиска или не се съгласува с вашия Аз. Тежи ви някакво бреме, но вие смътно се досещате, че това не е правилно, че не бива да е така. Ето няколко характерни примера за уловки:

1. Любовта може да се извоюва с умна стратегия. Замислете се над тази фраза. Нещо не е наред в нея, нали? Но точно за това са написани хиляди книги и точно с това се занимавате, когато някой ви харесва.

2. Много е трудно да получиш добра работа. Реалният уеб дизайн опит показва, че това е така. И същевременно нещо не е наред. Как мислите, какво именно? Ами че някой все пак си намира такава работа и си живее добре. Но защо той, а не вие? Може би защото вие сте позволили да вкарат във вас това лъжливо убеждение и сега постоянно го транслирате в своя свят?

3. Можеш да си върнеш любимия. За това също са написани десетки книги и точно това се опитвате да направите, когато са ви изоставили. А вие наистина ли вярвате, че е възможно? Или са ви принудили да повярвате в него, защото ви се иска да вярвате?

Всички потискащи фактори представляват онова, което в транссърфинга е обединено под общия термин важност. Когато нещо ви изработка на сайт потиска, то автоматично става важно за вас. Важността блокира потока на свободната енергия. Блокажът ви вкарва в състояние на вцепенение, губите способност да действате ефективно и вече не управлявате събитията – те ви управляват.

Как да се освободите, да излезете от вцепенението? Основният принцип е да премахнете уловката и да създадете на мястото й енергиен поток. Тъй като блокажът е енергиен застой (тапа), отначало трябва да се премахне, а после да се раздвижи енергетиката.

В транссърфинга важността се премахва с нейното осъзнаване. Ако се събудите и осъзнаете какво точно ви гнети, половината работа е свършена. Важните неща имат власт над вас, докато сте в състояние на несъзнателен сън, докато изработка на сайт таласъмите са под кревата ви. Щом погледнете „под кревата“ и се взрете в предмета на своята важност, той тутакси се превръща в смешна пухкава топчица.

След разблокирането е необходимо да раздвижите застоялата енергия. За тази цел е нужно движение. Не чакай, не се страхувай, не мисли – действай! По-добър начин не съществува.

И така, за да се премахне блокажът на важността, е необходимо да се осъзнае и да се премахне чрез действие. Общият алгоритъм на самоосвобождаването е твърде прост: изваждаме на бял свят уловката (какво ни гнети), премахваме я (осъзнаваме я), създаваме енергиен поток (действаме). Ще разгледаме трите етапа по-подробно.

Как да я извадим на бял свят?

За да познаете уловката, която ви закрепостява и ограничава, е необходимо навреме да се събудите и да различите важността. Хората обаче обикновено не го правят. Когато нещо ги потиска, те действат като насън и дори глава няма да повдигнат, за да погледнат какво е бремето, което ги гнети. „Да, животът е тежък!“ – и продължават да се влачат под тежестта, вместо да спрат, да се огледат и да отхвърлят ненужното бреме.

И така, необходимо е да добиете навика да събуждате вниманието си в момента, когато нещо ви гнети. Да осъзнаете какво именно е то, като си задавате въпросите: какво става, какво ме потиска, какво правя в този момент?

Ако „червената лампичка“ ви стане навик, това значително ще облекчи живота ви и ще ви позволи да действате ефективно във всички ситуации, започвайки от простите, когато се опитват да ви измамят, до екстремните, когато се изисква да запазите самообладание и ясен разум.

След като лампичката се запали, погледнете бремето и го подложете на тест – наистина ли тази тежест ви е нужна или можете и без нея? Става дума да разграничите съкровените си стремежи от натрапените, своите уеб дизайн убеждения от съмнителните стереотипи, истинските ценности от фалшивите. Критерий може да бъде проверката дали кредото ви съответства.

Задайте си въпроса: какво изискват от мен стереотипите и дали това ми харесва? Нужно е да се издигнете над ситуацията, да я погледнете от птичи полет и трезво да прецените какво ви подсказва сърцето.

Ако чувствате, че стереотипът, който се опитват да ви натрапят, не е в изработка на сайт синхрон с вашето вътрешно Знание, значи вие усещате внедряването на чужд ментален шаблон във вашето кредо, опит да се разруши вашият Аз. Това е като нахлуването на вирус в клетката. В социума вирусните стереотипи не са по-малко от болестите.

Когато се случи поредният опит за разрушаване на вашия Аз, лесно ще познаете менталния вирус, ако погледнете ситуацията от този ъгъл. Сега, когато механизмът ви е понятен, ще имате нещо като имунитет.

Как да я премахнем?

За да дезактивирате важността, трябва да разберете как е устроена анатомията й. Този въпрос е обсъден по-подробно в книгата „Транссърфинг на реалността“, тук само накратко ще напомня основните моменти.

Важността (в нашия случай това основно е външната важност) възниква в ситуации, когато неоправдано е завишена значимостта или ценността на дадено събитие (събеседване), вещ (нова кола) или отношения (с партньора).

Типичните прояви са: тревожно очакване на възможен неуспех или преживяване по повод случил се неуспех. И в единия, и в другия случай вътрешният покой е нарушен, енергията е блокирана. Общият принцип на премахването е – да се забележи, да се осъзнае, да се промени отношението.

Какво значи да осъзнаете важността? Тя ви кара да гледате на себе си с благоговение и трепет. Или нещо повече – предпочита да падате по очи пред нея. А вие я погледнете безстрастно, безучастно, с чисто медицински интерес, под лупа. Това често изработка на сайт пъти е достатъчно, за да разберете, че тази важност не е чак толкова важна. Например:

Страх ли ме е? Аз се наблюдавам как се страхувам и си разрешавам да се страхувам. Това ми позволява да се изправя срещу страха.

Яд ли ме е, че сценарият ми се нарушава? Иска ми се да блъскам с ръце по водата и истерично да крещя: „Всичко трябва да бъде, както аз искам!“ Наблюдавам сцената отстрани и съзнателно разрешавам на сценария да бъде нарушен, аз съм гъвкав и следя промените по течението на вариантите.

Нещо ми се струва твърде значимо? Но аз осъзнавам, че всяка значимост е само външна, измамна. Нищо не е толкова значително. Както знаем – „и най-мъдрият си е малко прост“. Същото се отнася за всяко величие, за всичко, което може да се нарече значително. Всички важни хора – и екзаминаторите, и началниците, и звездите на шоубизнеса, и генералите, и генералните директори, както и държавните глави – са обикновени хора.

Ако все пак важността не иска сама да слезе от пиедестала, трябва да я изгоните оттам с чисто волево решение – имаше я, но вече я няма. Което обаче не означава, че трябва да се превърнете в мраморно изваяние, а да се управлява онова, което е първично – отношението. Емоциите и чувствата са вторични. Не е възможно, а и не е нужно да се управляват емоциите и чувствата. Страх, тъга, омраза или веселие, любов, привързаност. Нима е възможно да се управляват? Може само външно да не даваш вид, но всичко ще е вътре, няма къде да отиде. Насила да се зареждаш с оптимизъм – също няма да се получи.

сайт магазин онлайн уеб дизайн

Какво тогава да се направи изработка на сайт уеб дизайн?

Да се договорите със своя разум. Кажете си: ако стане – добре, ако не стане – също добре. Дори и да не се получи, значи въпреки всичко е добре. На разума е нужно да се представят доводи, тъй като той не приема нищо на вяра. Да му се обясни, че има принцип за координиране на намерението и той работи: ако се престориш и превърнеш неприятността в приятност, така и ще стане. Но защо все пак работи този принцип? Защо ще бъде добре? Успокойте разума си със следните обяснения:

Значи това не ми трябва, очаква ме нещо още по-добро (често става така). Така съм избягнал нещо лошо (ужасно). Научих още един урок (нищо в този живот не е току-така). Това е за сметка на бъдещия ми късмет (и така се случва често). Това не е моята врата (половинка) – ще търся своята (моето няма да ми избяга).

Ако важността е толкова висока, че не можете да се отървете от нея, трябва да се примирите с поражението и да отидете на изпит, среща или важно мероприятие с отслабено намерение: „Днес едва ли ще успея“. Тази декларация премахва потенциала на важността, който често ви пречи.

Трябва обаче да сте наясно, че ако придавате твърде голямо значение на въпроса за самата важност, рискувате да се озовете в света зад огледалото, където важността се заменя с пълен непукизъм, което също не изработка на сайт е добре. Липсата на важност не е безгрижие и не е непукизъм, а осъзнато наблюдение.

Как да създадете енергиен поток?

Ако цялата важност още не е изчезнала, остатъците от нея се разсейват в действието. Тревожното очакване и бездействието създават потенциал и блокират течението на енергията. Действието разсейва излишните потенциали и пуска енергийния поток.

Ако сте потиснати, тежко ви е, не ви се иска да правите нищо или сякаш сте замръзнали, причината е в енергийния блокаж. Той трябва да се премахне. Но за тази цел е необходимо да се задействате, да направите нещо.

Действието може да бъде всякакво, дори да няма отношение към ситуацията, създала потенциала на важността. Много ефективен начин е инверсията на важността. Например купете си свирка и мишка или три мишки наведнъж. Поставете ги пред себе си и им посвирете на свирката. Поиграйте си с някаква играчка – например търкаляйте по пода количка: ж-ж-ж! А дървеното конче – дъгъдък-дъгъдък – е просто необходимо на един голям началник.

Ако ситуацията е конкретна и може да се разреши с определено действие, тогава няма нищо по-лесно – просто действайте! Безполезно и безсмислено е да си седите, да се страхувате и да си блъскате главата. Нужно е да се действа, да се прави нещо. Не е важно какво именно, главното е да го правите. Смисълът е, че в действието се премахва блокажът и се пуска енергийният поток. Който не знае този принцип – седи и пуши. А който е в потока, всичко му се получава от само себе си.

Да предположим, че ви предстои голяма и сложна работа – трябва просто да започнете. Искате да се запознаете с някого – просто вървете и се запознайте. Нямате представа как да работите или да контактувате – не е важно, когато потокът е пуснат, решенията идват сами, в процеса на действието.

Ако сте гледали филм за Джеймс Бонд, може би ви е направило впечатление, че той никога не се замисля, а просто действа. Всяка негова мисия е неизпълнима. Когато го питат: „Как смятате да направите това?“, той отговаря: „Нямам понятие“. Но го прави. Не размишлява дали това е възможно и как да го осъществи (е, може би мъничко). Решенията идват сами, в процеса. Той не е обременен с потенциала на важността – просто се движи в потока, а решенията ги подхваща във въздуха.

И това е така не само защото на екрана всичко е лесно. Същият принцип работи и в реалността – безусловното намерение на един Създател. Той не разсъждава, а отива и си взема своето.

Сигурно сте наблюдавали морския прибой. Намерението на Създателя е подобно на вълна. Тя се разбива на брега – това е неизбежно. Стоварва се с пълна сила, но без да се напъва. Така непоколебимо трябва да бъде и вашето намерение – аз спокойно вземам своето, без истерия, без въжделение, без страх. Аз съм вълна.

РЕЗЮМЕ

Уловката е това, което ви потиска или не се съгласува с вашия Аз.

Когато нещо те гнети, то онлайн магазин автоматично става важно.

Блокажът е енергиен застой (тапа), отначало трябва да се премахне, а после да се раздвижи енергетиката.

Ако сте се събудили и сте осъзнали какво точно ви потиска, половината работа вече е свършена.

След разблокирането е необходимо да се раздвижи блатясалият енергиен поток. Това се осъществява с действие.

Общият алгоритъм на освобождаването е: откривате уловката (това, което ви потиска), премахвате я (осъзнавате я), създавате енергиен изработка на сайт поток (действате).

За да откриете уловката, е необходимо да се събудите навреме и да различите важността. Да си създадете навика да събуждате вниманието си в момента, когато се появи някакво гнетящо състояние.

Проверявате дали кредото ви съответства: какво искат от мен стереотипите и дали то ми харесва? Ако чувствате, че стереотипът, който се опитват да ви натрапят, не е в синхрон с вашето вътрешно Знание, значи искат да разрушат вашия Аз.

Трябва да управлявате онова, което е първично – отношението си. Емоциите и чувствата са вторични. Споразумейте се с разума си. Кажете си: ако стане – добре, ако не стане – пак добре. Липсата на важност не е безгрижие и непукизъм, а осъзнато наблюдение.

За да се премахне енергийният блокаж, се изисква да започнете да се движите, да направите нещичко. Когато потокът е пуснат, решенията идват сами, в процеса на действието.

Бележки на полето

Когато се освободите от уловките и зависимостите, с които ви е обградила системата, ще имате шанс да и отмъстите, че са нивелирали вашата личност. Вие сте уникални, а вече сте и свободни. Това е разкошна привилегия.

Използвайте я.

2015 ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ

izrabotkanasaittЩе разгледаме няколко типични примера, онлайн магазин които ясно показват какви са менталните уловки и как да се отървете от тях.

Сложни проблеми

Премахване: намалете важността – започнете да действате. Независимо какви са проблемите, транссърфингът за разлика от психологията не се занимава с техния анализ и лечение. Гордиевият възел се разсича с един удар. Поставете си цел, заредете „прожекционния апарат“ със съответната лента и прожектирайте своя филм.

Когато не ви е ясно как да поправите ситуацията и какво да правите, приложете следния принцип: поставете си достойна цел и се движете към нея. В този случай проблемите сами отпадат, дори поставената цел да няма отношение към тях.

Ако не знаете как да поправите ситуацията, не се тревожете. Не е важно какво е било в миналото и какво е сега – има значение само какво искате да постигнете в бъдеще. Не гледайте назад и не се задълбочавайте в проблемите на настоящето. Поставете си цел и се движете към нея. Вашето внимание и намерението ви трябва изцяло да бъдат устремени в бъдещето.

Дългове

Премахване: престанете да мислите за тях – насочете вектора към целта и действайте. Като мислите за дълговете си, няма да ги върнете. Напротив, когато в главата ви се въртят мисли от рода на „как ви притискат, колко ви е тежко, как да ги върнете по-бързо и дори как ги връщате“ – това е сериал за вашата задлъжнялост в различни вариации. И докато той се върти в главата ви, в действителността ще съществува същата неизменна картина – „вие и дълговете ви“. Каквото е в мислите ви, такова е и на екрана на действителността.

Как да избегнете тази реалност?

Престанете да се измъчвате с размисли (откачете уловката) и започнете да действате (включете потока). Но не можете просто така да престанете да мислите за дълговете си, нали? Значи при всички случаи е необходимо да си поставите цел и да започнете да се движите към нея. Разбира се, целта изработка на сайт трябва да работи за повишаване на благосъстоянието ви. Нали това искате? Затова насочете вниманието и намерението си към бъдещето, към целта, където вие сте заможен човек.

Всичките ви мисли вече не са, че сте задлъжнял човек, че трябва да върнете дълговете си и дори не как уж ги връщате. Не, филмът сега е друг: вие сте заможен човек. В него няма кадри за вашата задлъжнялост. Има само кадри за вашето богатство.

Ако всички свои мисли и действия устремите към целта и постоянно, системно и целенасочено прожектирате в мислите и действията си своя филм, в който сте постигнали финансово благополучие, и на външния екран, онлайн магазин в действителността, то постепенно ще се появи, ще се реализира. Рано или късно ще стане. Реалността просто няма къде да се дене – такова е нейното свойство. Не само вие зависите от нея, а и тя от вас. Въпросът е кой ще поеме инициативата.

Вътрешни комплекси

Премахване: спрете да се борите с недостатъците си – развивайте качествата си. Същото е като с дълговете – не можете да се отървете от недостатъците си, като се опитвате да ги изкорените. Самоанализът, ровенето в душата са безполезни и безсмислени. Щом нещо не е ясно и не се получава, прилагате споменатия принцип – поставяте си цел и вървите към нея.

Развивайте и използвайте качествата си, не е важно уеб дизайн изработка на сайт какви. Това е по-просто, по-ефективно, по-приятно. Всеки има качества и най-главното от тях е вашата уникалност – това, което имате само вие.

Уловката на социума ви кара да станете по-добри. Трябва да смените стандартната тактика и да си позволите не да бъдете по-добри, а уникални. Ако обърнете внимание, повечето от успелите хора само са се възползвали от някакви свои специфични, присъщи единствено на тях качества. Въпросът е да откриете в себе си своята уникалност. Всъщност за това е и цялата тази книга.

Системата вече до голяма степен ви е нивелирала. Дошло е времето да си върнете своето.

Митът за престижната работа

Премахване: престанете да търсите чуждата работа – започнете да търсите Своята. Като начало е необходимо да разберете – стереотипите на социума ви лъжат, че престижната работа е добра за всички. Самото понятие „престижна работа“ е стандарт на системата, сурогат на успеха. Въпросът онлайн магазин трябва да се постави другояче: добрата работа е достойна работа. Достойна за вас, за вашата уникалност.

Ако мерим всичко с едно мерило, тогава за каква Съдба или Своя цел става дума? Всички да ходят в професионално училище – и в завода, до струга. Или както казват любящите родители: получи добро (престижно) образование, намери си добре заплатена (престижна) работа и тогава животът ти ще е успешен.

Стандартите на социума се спускат отгоре, буквално като детайл за заготовка на струга – от обществено осреднен към индивидуално личен. Но както показва опитът, истински успех постигат онези, които не следват стандартите, а ги разчупват. А което е най-смешно, после общите стандарти се прекрояват по нов, индивидуален образец на успеха. И пак се спускат надолу.

Ето защо е необходимо да имате куража да отхвърлите от себе си тази уловка и да не търсите престижна, а Своята работа, Своята цел и Своята врата. Вашата работа няма къде да се дене, там никой не се бута и червеният килим изработка на сайт е постлан специално за вас. По-подробно можете да прочетете за това в книгите „Транссърфинг на реалността“ и „Създател на реалността“.

Тревожност и страх

Премахване: излезте от състоянието на очакване -наблюдавайте се и се изправете срещу страха. Тревогата и страхът най-силно блокират енергията. Не е достатъчно само да се осъзнаят. Блокажът се премахва напълно само с действие. Същността на тревогата и страха е главно в състоянието на очакване на нещо. Ключът към преодоляването им е да излезете от това състояние. Най-простият е да направите крачка срещу тях. Страшно е да лежиш в окопа преди атака. Когато тръгнеш в атака, вече изобщо не е страшно.

Страхът е силен само когато не го гледат от упор. Смели не са хората, които не се боят, а онези, които не се опитват да се скрият. За да се отървете от страха, събудете се и се наблюдавайте: как се страхувате, как се развива този процес. Например скачате за пръв път с парашут. Стоите над бездната, сякаш излизате от тялото си и гледате не самата бездна, а себе си, отстрани: „Ау, колко е страшно! Ау, колко е интересно!“ – и правите крачка, скачате.

Ако някога ви се наложи да се изправите срещу страха си, ще изпитате ново усещане и то ще ви хареса. При всички случаи най-правилното средство е да излезете от състоянието на очакване и да започнете да действате. Всичко необходимо ще откриете по пътя, подобно на Джеймс Бонд. Разбира се, не се втурвайте през глава, има разумни граници.

Още един, достатъчно ефикасен начин да се преодолее страхът: трансформирайте го в друга емоция и той ще изчезне. Например изработка на онлайн магазин сайт превърнете страха пред някаква „битка“ в ярост, пред неизвестността – в любопитство, срама – в секс, защитата – в нападение, страха от поражението – в плам. Ако все пак изпитвате неувереност и плахост, представете си, че сте вълна, която се е устремила към брега с непоколебимото намерение на Създател. Това също е интересно усещане, трябва да ви се получи, опитайте.

Но най-добрият начин е да не пускате в своя свят онова, което ви плаши и тревожи. Катастрофи, социални вълнения, криминални случаи, война, тероризъм, стихийни бедствия – всичко това преминава покрай вниманието ви като пейзажите покрай прозорците на експресен влак. Моето спокойствие се основава на осъзнаването, че аз съм господар на своята малка планета. Аз определям климата върху нея. Прогонвам облаците, включвам слънцето и окачвам цветната дъга.

Фалшиви цели

Премахване: престанете да бъдете най-добрите -станете уникални – търсете Своята цел. Както казахме, личността с нейните уникални качества се нивелира от „общественото мнение“. Стереотипите и стандартите на успеха се създават в процеса на обмяна на мнения. И тъй като общественото мнение се формира от мнозинството, на изхода на тази месомелачка излиза главно продукция второ и трето качество. Невежеството и посредствеността тържествуват, а „неконвенционалната“ индивидуалност се изтиква настрани или отива за преработване.

Става следното. Обявява се обща надпревара за успех. Всеки трябва да го постигне. Който не е успял, е неудачник и загубеняк. Стандартите на успеха се демонстрират върху всички екрани и постери. Според тях печели онзи, който се подчинява на правилото: „Прави като тях, стани по-добър от тях!“. Но така изработка на сайт изглежда само привидно. Всъщност тази игра има още едно, задкулисно правило, за което никъде не се споменава явно: Печели онзи, който не се поддава на натиск и не се отказва от своята индивидуалност! Повечето от хората, постигнали истински, феноменален успех, са действали именно по това правило.

В действителност обходният път покрай общата надпревара е и по-лесен, и по-ефикасен, и по-приятен. Когато личността се подчинява на правилото „Прави като тях, стани по-добър от тях!“, става именно разрушаване на Аз-а, след което вече й е невъзможно да прояви своята индивидуалност, а да настигне останалите и да стане по-добра е много трудно. Не е нужно да се стремите да станете „по-добри от другите, по-добри от себе си“.

Вниманието ви трябва да бъде насочено към търсенето и развитието на собствените ви индивидуални качества. Душата ви е различна от другите, по нещо е уникална. Но в какво именно – това ще го определите само вие онлайн магазин. Ако не позволите да бъдете разрушени, следващите стандарти ще се определят от вашия успех.

Собствената цел

Престанете да я търсите – заемете позицията на наблюдател ~ целта ще се намери сама. Ако не успявате да намерите Своята цел, това означава, че вниманието ви е завладяно от огледалото. Гледате как различните цели се реализират от другите и се идентифицирате с чуждата реалност. В крайна сметка този сериал напълно поглъща вниманието ви и вие дни наред гледате чужд филм, като напълно сте забравили, че трябва да снимате свой.

За да се откъснете от огледалото, направете една необиачайна крачка – спрете да търсите. Да се сравнявате с чуждия опит и с чуждата реалност е полезно, но само до определена степен, за да си съставите минимална представа какво става в този свят. Щом получите първоначалния опит, колкото се може по-скоро излезте от изработка на сайт общия строй и тръгнете по своя път. Как да го направите?

Всеки човек има свой уникален път (не е задължително да е един), който ще превърне живота му в празник. Щастието не се крие в бъдещето – то или е тук и сега, или е на друга жизнена линия. Животът се превръща в празник не в момента, когато получавате нещо или пристигате някъде, а по пътя – на линията (Пътя), където съществуването е изпълнено с радост и смисъл. С други думи, целта е пътят, а не местоназначението.

Усещането за щастие в момента или радостното очакване на нещо в бъдещето има физиологична основа. В процеса на движение към целта се освобождава свободна енергия – на творчеството, когато правите онова, което ви е по сърце. (Когато правите нещо, което не ви харесва, енергията обикновено се блокира.) Движението на творческата енергия създава усещането за радостна еуфория. Ето защо вашата цел е вашият път към Изумрудения град, а не нещо, което ви очаква там. Докато има движение, има енергия. Пристигате в местоназначението, спирате, отдъхвате – и пак тръгвате.

Не съществува алгоритъм за търсене на целта, защото самата постановка на задачата не е конкретна, размита е: „Отиди там, къде – сам не знам, намери това, кое – и сам не знам“* (* Руска народна приказка. – Бел. пр.). Недостатъкът на формулировката е нейната неопределеност. Но той същевременно съдържа и ключа към нея. Ако не знаете как да търсите Своята цел, не ви е нужно да знаете, значи не ви е нужно да я търсите. Гордиевият възел се разсича лесно – Вашата цел ще се намери сама.

Но за това е необходимо да спрете точно с каквото се занимава обикновеният разум – с търсене на решението. А къде е свикнал да го търси? Измежду данните, с които разполага, т.е. в огледалото на околната действителност. Разумът винаги се опитва да хване отражението, а после да го върти и тъй, и инак, за да разбере какво да прави с него. Но нали на вас ви е необходимо да намерите решението, което липсва в околната действителност? Значи трябва да привлечете в слоя на вашия свят друга реалност.

Разширете кръгозора си, отидете там, където не сте ходили, вижте онова, което не сте виждали. Пуснете в живота си повече нова информация, нови впечатления. Това е нужно не на разума, а на душата. Когато види Своето, веднага ще живне.

Не давам конкретни рецепти, защото търсенето на Собствената цел е чисто индивидуално занятие, тук няма шаблони. Главният принцип е, че ви е нужно не да размишлявате за целта и не да я търсите, а просто да наблюдавате и да обръщате внимание на усещанията си.

Разумът трябва да е в ролята на наблюдаващо дете, а не на аналитик от системата. В този случай позицията му е пасивна – да предостави на душата нова информация, нов опит, нови впечатления и да следи какво изпитва тя.

Разумът се включва едва след като душата възкликне: „Да, това е моето!“. Необходимо е да си зададете въпроса: дати то ще превърне живота ми в празник? Решението трябва да вземете в единство между душата и разума. Както разбирате, нужно е целта да бъде най-малкото постижима по принцип. Не забравяйте, че на душата е присъщо да се увлича. Изисква се време да проверите целта.

Ако изпитвате съмнения, опитайте се да разширите зоната на комфорта си чрез визуализация на целевия слайд. По-подробно за това е обяснено в книгите „Транссърфинг на реалността“ и „Апокрифният транссърфинг“.

Още веднъж подчертавам: особеност на търсенето на Своята цел е, че за разлика от ситуацията с уловките в този случай активната дейност се заменя с внимателно наблюдение. Действието на разума се,ограничава само да пусне в своя свят повече нов опит и впечатления. Нека разумът следи кълбото – то само ще го отведе, където е необходимо.

Ако засега не успявате да намерите целта си, добра идея е да се заемете отначало със себе си. Какво ще повиши самооценката ви и ще ви донесе удовлетворение от себе си и своя живот? Може и трябва да започнете с подобряването на физическата си форма и повишаването на енергетиката. Ако организмът ви е слаб, енергетиката ви е ниска, а в душата ви цари апатия, няма да ви е до креативно търсене.

С времето целта може да се трансформира, да се променя. Нужно е да бъдете готови за това и да го смятате за нормално. Не се бойте да си поставяте смели цели. Единственото препятствие по пътя към смелата цел не е някаква външна пречка, а въпросът, който ви гложди отвътре: как да я постигнете?

Кан да я постигнете?

Допуснете недопустимото – ясна ориентация към целта. Ако целта по принцип е постижима, но пътищата и средствата не са ви известни, това не е повод да се отказвате от нея. Точно съмненията на разума в повечето случаи са по-големи препятствия от реалните. Когато героят от приказката не знае накъде да тръгне и с какво да започне, го карат да тръгне след кълбото. Разумът спира безпокойствата си и преминава в режим на наблюдение -точно това, което е нужно.

Докато разумът се тутка да търси целта, нищо не вижда наоколо. Трябва да го откъснете от това и да го насочите нанякъде. Нека наблюдава. Той е свикнал да оперира с шаблони и стереотипи, както в училище са го учили да решава задачи с помощта на простички алгоритми. И затова не може да открие нищо принципно ново. Всичко, на което е способен, е да построи нова версия на къщичка от старите кубчета. Откритията си прави, като върви след кълбото. По-точно не той ги прави, а те му се явяват. И то в случай че е тръгнал на път. Така че главната задача не е да се решава задача, а да се изпрати разумът на път, към крайната цел, за да избере решенията, когато се появят.

Нужно е да насочите вниманието и намерението си към целта. Да си създадете виртуална реалност и да живеете в нея. Да прожектирате собствения си, засега въображаем филм, в който целта се реализира и вие получавате каквото искате. Аз наричам това занятие целенасочено витаене в облаците. Няма уеб дизайн значение, че засега филмът не съответства на действителността. Вашата действителност отначало се формира в мислите ви, а едва след това в реалността.

Докато прожектирате филма си, слоят на вашия свят се движи към сектора от пространството на варианти, където целта се реализира. Движението не се проявява веднага и не винаги се забелязва. Но рано или късно започват да се отварят врати (възможности), за които дори не сте се сещали. Точно тук се крие цялата мощ на дадения метод – пътищата и средствата се разкриват сами, ако вниманието и намерението са насочени към целта, без да гледате в миналото, настоящето и чуждия опит. Няма по-мощен инструмент за постигането на целите и решаването на сложни задачи.

Интересно е още едно приложение на метода. На мен не ми беше идвало наум, че принципът на транссърфинга може да се използва за решаването на практически задачи. Оказа се, че може и още как.

Много задачи (физически, математически, химически, биологически, инженерни) се решават с помощта на алгоритми и формули. Но има и други, свързани с изобретенията, при които не знаеш откъде да ги захванеш. За да се регулира работата на разума, да изработка на сайт му се даде „кълбо“, са разработени специални методики: теорията за решаване на изобретателски задачи (ТРИЗ) и методът за обединяване на алтернативните системи (МОАС).

Макар и да дават насоката, тези методики не премахват пречките, които за разума често се оказват непреодолими: „Това е невъзможно! Задачата няма решение.“ Известният изобретател Владимир Герасимов ги е допълнил с един прост и мощен принцип – да допуснеш недопустимото.

И наистина, историята показва, че ред гениални изобретения са направени едва след като разумът е прекрачвал своите „непоколебими“ убеждения.

Например: железният кораб няма да плава, тъй като желязото потъва във водата, следователно корабите трябва да се правят само от дърво. После, когато разумът съзира невъзможното със собствените си очи, то става очевидно за него. Но нали дотогава е било невъзможно! А сега желязото умее и да лети. И така, ако сте изправени пред уж неразрешима задача, не се отказвайте веднага от решаването й. Трябва да ви е ясно, че пречките и ограниченията са само във вашата глава.

Трудно е само в самото начало на движението, когато се изисква да излезете извън хоризонта на възможното. Принципът е да не мислите как е възможно това, а напълно да се съсредоточите върху крайната цел. Какво искаме да получим в крайна сметка? Всички мисли трябва да са съсредоточени само върху това. Точно оттам – от мислите, фокусирани върху крайния резултат, трябва да започне движението.

На първия етап не е толкова важно какво и как да се направи. Движенията могат да бъдат безпорядъчни, не-системни и дори безсмислени. Главното е вниманието и намерението да бъдат ясно ориентирани към целта.

В това е тайната на успеха: нашият разум не решава задачата, която преди изобщо не би се съгласил да решава, а гледа към целта и се движи напред като кон с капаци. А те са нужни именно за да не препречват пътя му към целта стереотипите и шаблоните. Отговорите ще дойдат сами, в движение. И така, формулата за решаване на неразрешими задачи изглежда по следния начин: допусни недопустимото, насочи вектора на вниманието и намерението към целта, започни да се движиш.

Един пример. Да предположим, че сега е началото на XIX век и задачата е да се направи прост и дълготраен източник на светлина. Преди откриването на електричеството такива източници са били борината, факлата, маслената или газената лампа, газеният фенер, свещта. Всички те имат едно свойство и един недостатък – в тях нещо гори и изгаря. Задачата е да се направи така, че да гори, без да изгаря.

На пръв поглед е невъзможно. По това време се е смятало, че единственият източник на светлина е пламъкът. Светилникът свети, защото в него нещо гори. Дори звездите светят, защото горят. Нима може нещо да гори и да не изгаря?

Ако допуснем недопустимото, се оказва, изработка на сайт че може. Решението – лампа с нажежаема жичка, в чиято колба има инертен газ. Този подход позволява да се правят неочаквани открития и изобретения. Ако досега не сте били гений, можете да станете. Сега, когато имате толкова мощен инструмент, ще можете да решавате задачи, които никой не се наема да решава.

Несподелена любов

Премахване: откажете се, не се измъчвайте, не си губете живота напразно, останете себе си – търсете половинката си.

Често ми задават въпроса: ако любимият ме напусне, как да го върна? Както съм казвал, за разлика от психологията транссърфингът не лекува проблемите. Ако зададете същия въпрос на психоаналитик, той ще ви разкаже изработка на сайт цяла история за това, какво не сте правили правилно, как е трябвало да се държите тогава и как следва да се промените сега, за да пламне любовта в човека, който ви е изоставил.

Да измениш на себе си. Да започнеш да се държиш правилно. Да станеш добро момче (момиче). Да планираш хитроумна стратегия. Това не ви ли напомня разрушаването на Аз-а? Не ви се иска да се променяте, нали? Защо трябва да измените на своя Аз, за да станете достойни за любовта? Значи онзи, който сте, не е достоен? А новият ви Аз ще бъде ли достоен? И защо трябва да сте хитри и с умна стратегия, за да имате любов? Нима само хитрите и умните се влюбват?

В действителност това са капани и уловки на социума. Принципите на любовта са съвсем други:

Любовта не се извоюва – тя възниква сама, спонтанно и необяснимо.

Щом заради любовта трябва да се промените, значи нещо не е наред.

Любовта е като цвете – щом е увяхнала, не може да разцъфти отново.

Последният принцип показва, че любовта трябва да се поддържа, да се грижите за нея. Не толкова да се ползвате и да вземате, колкото на първо място да давате. Всъщност любовта е голям труд. Но сега не става дума за това. Въпросът е какво искате да си върнете – любимия или неговата любов? Човека, който си е тръгнал, можете да върнете. Но щом любовта си е тръгнала, вече не можете да я върнете. Нужен ли ви е любимият без неговата любов и какво ще излезе от това? Въпрос на избор.

Разбира се, в живота нещата не са толкова прости и се срещат всякакви ситуации. Проблемът е, че любовта, особено несподелената, размътва разума. В такава ситуация трябва да виждате не само със сърцето, но и с разума си. Трябва да сте наясно какво става.

Когато двама души създават отношения, те образуват махало. В това няма нищо лошо, напротив, махалото служи за стабилизиращо и свързващо звено. Но изработка на сайт ако единият си тръгне, махалото започва да тормози останалия, за да получи своята порция енергия. И дотогава, докато останалият вярва, че може да върне другия, му се налага да дава енергия и за двамата, пък и отгоре, защото страда и се измъчва.

Ако вашият човек си е тръгнал, и вие трябва да си тръгнете, за да не продължава махалото да черпи енергия от вас. За тази цел е необходимо да превключите вниманието си към други потенциални партньори. Ако не направите това, ще страдате, и то напразно. Ще си вгорчите живота. Най-малкото трябва да имате достойнство. Защото, каквото и да казвате, едностранната любов е унизителна.

Ти обичаш, а теб – не. Нещо тук не е наред. Не е нормално. Но какво именно? Уловката дава еднозначен отговор: ти не си достатъчно добър, за да те обичат. Разбирате ли как действа уловката?

А всъщност както в случая с несподелената любов, така и когато са ви изоставили, просто вие не сте срещнали своята половинка. Помислете си: нима тя може да ви изостави? Или да не ви обикне? Нали тя е създадена точно за това? Всички хора са различни, но има двойки, които си подхождат като ключ и ключалка.

И така, вашите половинки, с които може да ви свърже любовта, не са една и две, а хиляди. Ако Бог е измислил любовта, той не е могъл да постъпи толкова жестоко, че да сведе вероятността от щастлива среща до нула. Вашите половинки бродят по света, може би съвсем близо до вас и търсят вас, а вие през това време си хабите любовта за чужди хора. Не е ли глупаво?

Изоставили са ви – радвайте се, че сте се отървали от ненужно бреме. Вече сте свободни и се е появила възможността да откриете истинската си любов. Както виждате, въпреки възвишената тема подходът е напълно прагматичен. Кое е по-добро – да страдате или да сте прагматични, решавате вие. Говоря абсолютно уверено, защото години наред получавам множество писма и зная колко хора страдат напразно.

Самотата

Премахване: спрете да се борите за любовта – излъчвайте любов.

Едната половина на човечеството търси другата, която на свой ред прави същото. Въпреки широкия избор и двете страни изпитват еднакви трудности. Както обикновено, изглежда проблемът е, че или аз не отговарям на общоприетия „стандарт за качество“, или изработка на сайт той (тя) не отговаря на моите изисквания. Оттук следва: необходимо е да се променя и да продължа търсенето. А как не ми се иска да се променям! Ами идеалът ми – къде онлайн магазин да го търся?

Ако ви е омръзнала такава ситуация, ще се наложи да преразгледате светогледа си, т.е. да започнете да мислите и действате нестандартно. За целта не е необходимо да променяте себе си или да активизирате търсенето. Напротив, трябва да спрете да тичате след Птицата на Щастието – по-добре направете така, че тя сама да кацне на дланта ви.

Преди всичко е необходимо да откачите от себе си уловките на социума и да погледнете околната действителност с други очи. Не сте длъжни да се променяте и да ставате по-добри, за да „отговаряте на критериите на любовта“. Не сте длъжни да завоювате любовта. Това не е вражеска крепост. От вас се изисква само едно – да привлечете в слоя на вашия свят своята половинка. По-нататък всичко ще се нареди от само себе си. Любовта се ражда сама. За това е необходимо едно мъничко нещо – половинките да са на едно място и да си обърнат внимание един на друг.

Можете да привлечете човека в своя свят чрез техниката на слайдовете уеб дизайн. Необходимо е системно да въртите слайд, в който си представяте живота си с някаква абстрактна личност – вашия идеал. В определен момент ще се отвори врата — ще се появи Тя (Той). По-нататък всичко е във вашите ръце. Но трябва да знаете, че не е достатъчно само да въртите слайда, седейки на мястото си, и просто да чакате рицарят да влезе през прозореца или принцесата да ви донесе пица. Разбира се, трябва да бъдете сред хора, където имате шанс да срещнете половинката си.

Ако имате проблеми с хората или не сте достатъчно общителни, можете да използвате друга техника (без да пренебрегвате слайда, разбира се).

Представете си, че сте светещо същество, от вас струи вътрешна светлина на обаяние и любов (ако искате, можете да добавите „секс“ или „сила“). Движете се с това намерение и светете. Казвайте на себе си по-често следната мисъл-форма: Аз съм много обаятелна личност. От мен струи вътрешна светлина на обаяние и любов. Хората чувстват това и изпитват симпатия към изработка на сайт мен. Приятно им е да общуват с мен. Комфортно им е да се намират в моето поле. Хората са привлечени от мен. Аз съм много обаятелна личност. Излъчвам светлината на любовта и радостта. Аз съм светещо същество.

Мисъл-формата може да се използва и съвместно с техниката „Чаша с вода“, която е описана в „Апокрифният транссърфинг“. След известно време ще обърнете внимание, че хората са привлечени от вас като нощни пеперуди към лампа. Но за да станеш обаятелна личност, не е нужно да се преправяш и да ставаш по-добър. Трябва само да използваш техниката на фрейлинга. Накратко ще припомня основните му принципи.

В своята реалност вие получавате главно онова, което е вътре във вас и се излъчва от вас. Представете си, че стоите пред огледало. Ако не искате да видите в отражението враждебност, агресия, осъждане, неприемане – не отправяйте там съответните образи. Искате ли любов -обичайте. Ако се нуждаете от помощ, грижа, внимание – помагайте, грижете се, проявявайте искрен интерес към хората.

Отначало е нужно да си спомните за хората, които бихте причислили към обаятелните личности.

При разговор с обаятелна личност ви се струва, че на нея й е приятно да общува с вас. Цялото й внимание принадлежи на вас.

Редом с обаятелната личност вие чувствате, че сте значим и изключителен. Не само тя е интересна личност, а и вие.

Обаятелната личност излъчва радостно, празнично настроение. Редом с нея ви се струва, че сякаш сте на празник.

Може би си мислите, че обаянието е дар божи, даден само на избранници. Всъщност то като вътрешното светене може да бъде определено така: взаимналюбов между душата и разума. С други думи, когато човек живее в пълно съгласие със самия себе си, вътре в него всичко е хармонично и съгласувано. Действително това не е дадено на всички и не е лесно да се постигне такава хармония.

Но има и външно светене, на което човек може да се научи. Вашето обаяние е до голяма степен способността ви да направите така, че изработка на сайт събеседникът ви да почувства собствената си значимост. Необходимо е да усвоите няколко прости принципа и да ги практикувате редовно, систематично, винаги и навсякъде.

Ядрото на личността е самоуважението, т.е. доколко човек цени самия себе си. Като уважавате и оценявате по достойнство хората, вие ставате техни кумири.

Общувайте с хората така, че те да почувстват собствената си значимост. (Те ще си помислят: този човек ми показа, че и аз струвам нещо.)

Проявявайте внимание и искрен интерес към хората. Говорете с тях за тях самите и от какво се увличат.

Приятно ли ви е, когато домашните ви любимци ви посрещат с възторг? Излъчвайте същата радост и възторг, когато срещнете някой човек.

Общувайте така, сякаш сега е весел празник, и излъчвайте внимание към събеседника си.

Искате ли да направите впечатление на някого? Не забравяйте, че се намирате пред огледало. Дръжте се така, сякаш той ви е направил силно впечатление.

Не критикувайте хората за това, което правят.

Благодарете им за това, което правят.

Хвалете ги за това, което правят.

Възхищавайте се от това, което правят.

Бъдете внимателни към това, което правят.

Променете „което правят“ с „което са“ и си повторете горното още веднъж. В него наистина има мъничко мазохизъм, но какво да се прави – нали искате да се научите на обаяние?

Не критикувайте хората за това, което са.

Благодарете им за това, което са.

от онлайн магазин

Хвалете ги за това, което са.

Възхищавайте се от това, което изработка на сайт са онлайн магазин.

Бъдете внимателни към това, което са.

Особено внимание трябва да отделите на първия принцип на фрейлинга: откажете се от намерението да получите, сменете го с намерение да дадете и ще получите онова, от което сте се отказали. Когато мислите за това какво ви е нужно, на свой ред и хората мислят за себе си. Нищо няма да получите от тях. Но щом започнете да мислите какво е нужно на тях, те сякаш с магическа пръчка охотно ви дават онова, което искате. Така работи огледалото. В следващата таблица отляво е онова, което искате да постигнете, а отдясно – какво трябва да направите.

Вие искате

Да очаровате Да говорите интересно Да привличате внимание Да получите помощ Да ви разбират

Търсите съчувствие

Търсите одобрение

Да ви уважават

Да получите благодарност

Какво да правите

Бъдете очаровани Слушайте внимателно Проявете интерес Помагайте Старайте се да разбирате

Съчувствайте Одобрявайте Уважавайте Благодарете

Да ви симпатизират Проявявайте симпатия

Да ви обичат Обичайте

Какъвто е образът, такова е и отражението. Който не разбира, че стои пред огледало, прави всичко наопаки: опитва се да хване отражението и затова нищо не постига. А що се отнася до любовта – вие няма да успеете „да влюбите в себе си“ някого с помощта на някаква особена стратегия изработка на сайт или тактика. Всичко, което можете да направите, е просто да обичате. Ответната любов или ще се възпламени сама, или не. Но никому не е известно какви действия да се предприемат за това. Същото се отнася и за приятелството.

Единственото, което може да помогне за възпламеняването на любовта, е приятното и комфортно общуване. Вашите качества и недостатъци интересуват партньора ви на последно място, на първо място го интересува реализирането на неговата значимост, което получава от общуването с вас. Ако получи това, ще затвори очи за вашите явни недостатъци и ще прости слабостите ви. И тогава – както често се случва – може да възникне съюз, който ще учудва хората: Какво ли е намерила в него? Каквото той е намерил в нея.

И накрая последният въпрос: може ли да се влюбиш, но не в половинката си? Отговор – може. Светът е устроен странно. Както е известно, любовта е зла. Но щом се е случило така, не се отчайвайте и не се разстройвайте, не подхранвайте махалото, не хабете любовта и живота си напразно – търсете половинката си. Защото и тя ви търси.

РЕЗЮМЕ

Когато ситуацията е такава, че изобщо не разбирате как да я оправите, нужно е да приложите следния принцип: поставете

си достойна цел и вървете към нея.

Не е важно какво е било в миналото и какво е сегаима значение изработка на сайт какво искате да постигнете в бъдеще. Вниманието и намерението ви трябва изцяло да са устремени към бъдещето.

Като мислите за дълговете си, няма да ги върнете. Необходимо е да престанете да мислите за тяхнасочете вектора към целта и действайте.

Не само вие зависите от реалността, а и тя от вас. Въпросът е кой ще поеме инициативата.

Уловката на социума ви кара да станете подобри. Трябва да смените стандарттната тактика и да си позволите не да бъдете подобри, а уникални.

Както показва опитът, истински успех постигат онези, които не следват стандартите, а ги разчупват.

Премахване на тревогата и страха: излезте от състоянието на очакваненаблюдавайте се и вървете срещу тях.

Ако трансформирате страха в друга емоция, той ще изчезне.

Не пускайте в своя свят информация, която ви плаши или тревожи.

Победител не е само онзи, който печели състезанието, а и онзи, който не се поддава на натиск и не се отказва от своята индивидуалност.

Търсене на Своята цел: спрете да търсите и заемете позицията на наблюдател – целта ще се намери сама.

Разширете кръгозора си, посетете места, където не сте ходили, разгледайте неща, които не сте виждали. Пуснете в живота си повече нова информация, изработка на сайт нови впечатления.

Разумът трябва да е в позицията на наблюдаващо дете, а не на системен аналитик.

След като душата възкликне: „Да, това е моето!“, си задайте въпроса: дали това ще превърне живота ми в празник? Решението трябва да вземете в единство между душата и разума.

Ако засега не успявате да намерите целта, добра идея е да се заемете с това, което ще повиши самооценката ви и ще ви донесе удовлетворение от себе си и живота. И не се бойте да си поставяте смели цели.

Вашата действителност отначало се формира в мислите ви, а после в реалността.

Пътищата и средствата се разкриват сами, ако вниманието и намерението са насочени към целта, без да се оглеждате към миналото, настоящето и чуждия опит.

Принципът „Да допуснеш недопустимотосе състои в товада не мислиш дали е възможно, а напълно да се съсредоточиш върху крайната цел.

На разума е абсолютно необходимо да знае, че е разрешено да допуска недопустимото.

формулата за решаване на „нерешимитезадачи: допуснете недопустимото, насочете вектора на вниманието и намерението към целта, започнете движение.

Ако изработка на сайт досега не сте гений, можете да станете.

Любовта не се извоюватя възниква сама, спонтанно и необяснимо.

Ако в името на любовта е необходимо да се промените, значи нещо не е наред.

Любовта е като цветеако е увяхнала, не може да разцъфне отново.

Любовта трябва да се поддържа, да се грижите за нея. Не само да вземате от нея, а на първо място да давате.

Можете да върнете човека, който си е тръгнал. Но ако си е отишла любовта, тя не може да се върне.

Когато двама души контактуват, те създават махало. Ако единият си тръгне, махалото започва да тормози останалия, за да получи порцията си енергия.

Ако с някого нещата не вървят, не се отчайвайтетърсете половинката си. Захвърлили са вирадвайте се, защото сте се отървали от ненужно бреме.

Представете си, че сте светещо същество, от онлайн магазин което струи вътрешна светлина на обаяние и любов. Ходете с това намерение и светете.

За да станете обаятелна личност, не е нужно да се преправяте и да ставате подобри. Използвайте техниката на фрейлинга.

Бележки на полето

Ако младостта знаеше, а старостта можеше… Сега и можете, и знаете.

ИЗРАБОТКА НА САЙТ

ИЗРАБОТКА НА УСПЕШЕН САЙТВ тази глава отново ще поговорим за специфични неща – за физиология и психосоматика. Предстои да се убедите, че тази тема има непосредствено отношение към транссърфинга като техника за управляване на реалността и че използваният от мен термин „уловки“ не е абстрактен епитет, а напълно адекватно определение.

Ако обобщим средствата за влияние на системата върху организма и съзнанието на човека, ще получим следния списък:

• Синтетична и мъртва храна (пряко въздействие върху физиологията и съзнанието).

• Електромагнитен смог (въздействие върху мозъка, кръвта и биополето).

• Заседнал начин на живот (мускули, изработка на сайт съдове, опорно-двигателен апарат).

• Замърсяване на околната среда (обща интоксикация, замъглено съзнание).

• Индуцирана алертност, натрапени дистанции и финиши (стрес).

• Техногенни развлечения (мозък, нервна система).

• Информационен натиск (цялата психосоматика).

Може да се постави диагноза, която е следствие от такова въздействие, дори не на основание на статистиката на заболяванията и смъртните случаи, а на обикновената реклама. Да вземем телевизионната, най-скъпата реклама. Там се предлага преди всичко онова, за което има най-голямо търсене. Така става ясно от какво боледуват и от какво се оплакват хората:

Подуване на корема, разстроена храносмилателна система.

• Киселини, тежест в стомаха.

• Наднормено тегло.

• Дисбактериоза.

• Имунодефицит.

• Главоболие.

• Депресии.

• Понижен жизнен тонус.

• Грипни епидемии.

• Болни зъби.

• Паразити.

• Влошено зрение, слаба памет.

• Простатит, млечница, импотенция.

• Всевъзможни хронични болести.

• Рак, диабет, артрит, сърдечно-съдова система, черен дроб, бъбреци.

• Болки в гърба, шията и седалището.

От всичко гореизброено най-характерен и заслужаващ особено внимание е последният недъг. Книгите и DVD-тата, посветени на онлайн магазин проблемите на гръбнака, са в списъка на бестселърите. Масовото разпространение на болестите на опорно-двигателния апарат е феномен на нашето време (на техногенната цивилизация).

Изглежда причината е в застоялия начин на живот. Но изобщо не е така. Оказва се, че колкото лекари, толкова и мнения. А още по-интересно е, че съвременната медицина практически е безсилна пред тази болест на века. Болките в гърба не се лекуват, в най-добрия случай преминават във вяло протичащ, хроничен стадий.

Както е известно, основният проблем на гръбнака е дисковата херния, която според общо разпространеното мнение прищипва нерв. Наскоро обаче няколко учени разглеждат анатомията на гръбнака и нервната система и

правят следното откритие: дисковата херния не може да причини прищипване на нерв, тъй като това анатомично не е възможно! Оказва се, че самите нерви не могат да болят – за болката сигнализират нервните окончания, рецепторите.

Изводът е: фактът, че съществуват толкова диаметрално противоположни мнения и методи на лечение, говори, че официалната медицина няма понятие в какво е същността на проблема и как да се справи с него.

Би било забавно, ако не беше страшно. Причините за тази ситуация – и за това говорят самите лекари – са следните:

1. Тясно профилирани медицински специалности. Човекът е едно цяло, а не сбор от отделни механизми,

по които лекарите си избират специалностите. Ето защо организмът трябва да се приема и лекува като едно цяло. Но такъв подход не е изгоден за медицината, тъй като тя като система не е заинтересована човек да оздравее. Медицината като наука се интересува от самия процес на лечение като лабораторно изследване, което може да продължи до безкрай. А медицината като практика се интересува преди всичко от бизнеса.

2. Симптоматичен подход към лечението.

За никого не е тайна, че огромното мнозинство от методите за лечение са насочени към премахване на симптомите, а не на причините за болестите. Хроничните болести възникват вследствие на неправилни диагнози. Ако диагнозата е неправилна, лечението няма да е резултатно. Болката е първият симптом, но са я издигнали в патология и са започнали да я лекуват – има болка, ще я лекуваме.

3. Физико-химичен, едва ли не механичен подход изработка на сайт. Повечето лекари застъпват консервативни възгледи и

методи, както ги учат в институтите. Науката за здравето се онлайн магазин занимава с „механизми и структури“. Тя твърди, че болките в гърба, шията, рамената, бедрата, седалището възникват вследствие на функционални или структурни нарушения. Изобщо не разглежда взаимоотношението между ума и тялото. Това, което не може да се изучава в лабораториите, се обявява за „ненаучно“. На първо място сред „ненаучните“ неща се поставят емоциите, тъй като те не могат да се измерят.

Повечето хора са чували израза „всички болести идват от нервите“, но почти никой не му обръща особено внимание. Коя обаче е първоначалната причина за възникването на тези симптоми?

Американският доктор Джон Сарно в резултат от дългогодишни изследвания стига до извода, че основната причина за възникването на болката не са функционални и структурни разстройства, а потиснатите емоции.

Съвременният човек непрекъснато е под стрес. Това състояние е станало за него едва ли не привично, „нормално“. Ето няколко основни фактора, предизвикващи стрес: отговорна работа, учене, пътят до работата и обратно, финансови проблеми, смяна на професията и местоживеенето, проблеми в отношенията с колеги и близки, неуспехи в работата и в личния живот, повишено чувство за отговорност, силна вътрешна мотивация, изразена в потребността да бъдеш по-добър, да бъдеш пръв.

програмист

Основно място в списъка заемат отговорността и мотивацията. Това са уловките, които системата закача за човека, за да може, от една страна, да го подтикне, а от друга, да ограничи енергията, съзнанието и свободата му. С други изработка на сайт думи – да намали градуса. Когато се натрупа критична маса от подобни преживявания, според Джон Сарно се развива синдромът на мускулното напрежение (СМН). Емоционалният стрес прераства във физическо напрежение. Емоционалната енергия (особено потиснатата) не изчезва, а преминава във функционално напрежение – мускулни спазми. А това на свой ред води до структурни нарушения – изкривяване на гръбнака, дискова херния и т.н.

По думите на доктор Сарно синдромът на мускулното напрежение не интересува академичната наука, тъй като не оставя видими следи. Емоциите не могат да се пъхнат в епруветка, да се претеглят и измерят. Затова и лабораторните медицински методи не могат да регистрират действието на СМН.

Синдромът на мускулното напрежение се появява не просто като феномен, а изпълнява функцията на заместване на душевната болка с физическа, което е първопричината за възникването на СМН. Човек по-лесно понася физическата болката от душевните страдания. Мозъкът предпочита да изпитва физическа болка в тялото, отколкото негативни преживявания в себе си – в съзнанието. Докато вниманието е заето с болката, потиснатите емоции не,могат да отидат на нивото на съзнанието. За СМН е характерна и забавената реакция. Болката може да се прояви неочаквано, не на място – например, когато сте в отпуск. Емоционалното напрежение обикновено изгаря, когато сте на работа, а на почивка няма къде да се дене.

Втората причина за възникването на СМН е сходна с първата: съзнанието се стреми да натика всички безпокоящи го проблеми по-далеч и по-дълбоко, в подсъзнанието. Тревога, гняв, чувство за вина, отговорност, ниска самооценка – всичко това се натиква дълбоко в подсъзнанието, защото съзнанието не иска да го чувства, още по-малко да го показва пред околните. Но настъпва момент, когато подсъзнанието вече не може да го побере. Точно тогава възниква СМН.

В природата проблемите се решават просто и естествено: изплашил си се – адреналин в кръвта – побягваш -страхът изчезва; разгневил си се – пак адреналин – удряш някого – олеква ти. В техногенната система тази схема не работи. Мозъкът и нервната система не са приспособени към съществуване в такава среда. Еволюцията още не е стигнала дотам. Физиологична и физическа активност -да, но какво да се прави с емоциите, които не намират изход? Мозъкът не знае, оттук и примитивната реакция – да ги замести с болка или болест.

Мускулите, страдащи от СМН, се намират в задната част на врата, в гърба и седалището. Точно те отговарят за правилното положение на главата, туловището и ефективната работа на ръцете. Системата знае къде да разположи уловките. За да се движи правилно марионетката, е необходимо правилно да се закачи и настрои.

Така че менталните уловки пораждат още едни – соматичните. Това са вече съвсем конкретни блокажи и зависимости. Болките принуждават човек да води заседнал начин на живот. Боли – значи не се движи! Човек губи желание да прави онова, което може да му помогне. Соматичните уловки обездвижват, настаняват те в колата, в креслото, на дивана – пред телевизора, до телефона, пред компютъра (бъди готов за връзка, бъди в системата!). Кръгът се затваря.

Не ми се иска да правя мрачни прогнози (тук не се занимаваме с предсказания, а с осъзнато наблюдение), но очевидно системата затяга примката. Освен агресивната техногенна среда човек е подложен на натиск от постоянно засилващото се социално напрежение, от конкуренцията и съперничеството. Картинката е ексцентрична – заредили са хората със синтетична храна, притворили са клапите, устроили са от всички страни блокажи, обездвижили са ги, а сетне са им показали примамлива цел. Организирали са състезание за инвалиди.

РЕЗЮМЕ

Масовото разпространение на заболяванията на опорнодвигателния апарат е феномен на техногенната цивилизация.

Официалната изработка на сайт медицина няма понятие за същността на проблема, нито знае как да се справи с него.

Човекът е едно цяло, а не сбор от отделни механизми, по които лекарите си избират специалности.

Науката за здравето се занимава с „механизмите и структуритеи лекува симптомите. Изобщо не я интересува взаимоотношението между ума и тялото.

В основата на причините за възникването на болката лежат не функционални и структурни разстройства, а потиснати емоции.

Когато се натрупва критична маса от стресови преживявания, се развива синдром на мускулното напрежение (СМН).

Емоционалният стрес прераства във физическо напрежение. Това на свой ред довежда до структурни нарушенияизкривяване на гръбнака, дискова херния и т.н. За СМН е характерна забавената реакция.

Съзнанието се стреми да натика тревожещите го проблеми по-далеч и по-дълбоко, в подсъзнанието.

Болката принуждава човек да води заседнал начин на живот. Той губи желание да прави това, което може да му помогне.

Менталните уловки пораждат още еднисоматичните.

Мозъкът и нервната система не са приспособени да съществуват в техногенна среда.

Бележки на полето

Кой знае защо, малцина се замислят над следното странно положение: болестите на човечеството прогресират, „главозамайващите успехи“ на медицината – също. С други думи, ето ви суперсъвременни технологии, а ето ви хронични и дегенеративни заболявания, но те не се поддават на лечение, така че нищо не може да се направи.

ТОВА Е

Остана още един въпрос. Според наблюденията на Джон Сарно масовата епидемия на болести на гърба започва преди 30 години и продължава и до днес, като непрекъснато се увеличава. Значи източникът й е някъде към 80-те години на миналия век. Преди нямаше такова нещо в такива мащаби. Какво е станало? Защото развитието на техногенната система с пагубното й въздействие започва дълго преди това. И заседналият начин на живот, и постоянният стрес, и механизмът на изтласкване на емоциите в подсъзнанието съществуваха и преди. Защо синдромът на мускулното напрежение се проявява именно преди 30 години?

Доктор Сарно не отговаря на този въпрос. Но според мен причината е очевидна. Тъкмо през 80-те години започна интензивното развитие на информационните технологии, информационните носители, средствата за масова комуникация.

С появата на персоналните компютри, CD, DVD, спътниковата телевизия, интернет, мобилните телефони, а напоследък и социалните мрежи върху човечеството се стовари мощен информационен водопад. Започна в буквалния смисъл информационна интоксикация.

Преди хората успяваха повече или по-малко успешно да изтласкват психическите проблеми в подсъзнанието си, но сега, когато претоварването с информация достигна критичната си точка, обемът на подсъзнанието вече не стига и всичко това се проявява във физически проблеми. Съвременният човек е толкова претрупан с информация, че организмът, съзнанието и подсъзнанието му не се справят с натиска на техногенните фактори.

Кой знае защо, за тези проблеми не се говори ясно и открито. Огромната част от социума пребивава в „щастливо неведение“ (или забрава?), нищо не вижда, не разбира, не му отдава значение и мисли, че нищо не става. Но вече казах и онлайн магазин го повтарям: става нещо.

Характерно е в каква насока работи телевизията. Новините са изключително опасни и страховити. Развлекателните програми създават впечатлението, че времето на интелектуалците е отминало и е настъпила ерата на дебилите. Хората днес вече са преситени с информация и е трудно да ги учудиш и заинтересоваш. Затова средствата за масова информация изстискват и последното, за да привлекат вниманието им – глобалните катаклизми. За съжаление това само натрупва агресия и реален потенциал за реални катастрофи, тъй като колективното съзнание формира съответната действителност.

И така, техносферата роди нов феномен на нашето време – информационната интоксикация. Но това далеч не е всичко. За да не сгъстяваме излишно и без това „тъмните облаци“, ще изброя накратко само три основни фактора на въздействие на техногенната система върху психиката.

изработка на сайт

1. Изменение на мозъка.

В техногенната и информационната среда мозъкът не се развива, а се променя. И естествено не към по-добро. Това е научно установен факт. Директорът на Британския Кралски институт, баронеса Грийнфийлд заявява: „Ако човек прекарва твърде много време пред монитора, на физиологично ниво мозъкът му се променя, което води до проблеми с поведението и вниманието. Игрите са способни да дезактивират определени нервни връзки в мозъка, защото той се адаптира към измененията на външната среда. Компютърните игри са пример за нова среда.“

Баронесата не знае какво да се направи, остава й само да се тюхка, че децата трябва най-сетне да излязат на улицата, да почувстват тревата под краката си. Но как да им обясниш това, как да ги убедиш?

Когато тук говоря за киборги и „всеобща киборгизация“, това не са паралели с научната фантастика, а напълно реални неща. Човешкият мозък се модифицира, но не

към развитие на творческите му способности или способността да твори своята реалност, а към развиване на примитивни навици: да клика, да лайка, да поставя чавки, да натиска лостчета и бутони. На системата това е напълно достатъчно. Останалото се реализира чисто технически -от компютри и машини. И навярно скоро те ще могат да създават самите себе си.

2. Стесняване на съзнанието.

Когато се говори за интелектуално и духовно развитие, често се подразбира разширяването на съзнанието, осмислянето на реалността. В техносферата всичко става наопаки.

Ако цивилизацията е тръгнала по техногенен път на развитие, човешкият разум се заравя в онлайн магазин лабиринта на техническите решения, преставайки да вижда и да разбира фундаменталната същност на нещата. Всички уреди и механизми са построени по много сложна схема, състояща се от милиони детайли и елементи. И тя все повече се усложнява.

Някой ще каже, че това е прогрес, но всъщност е задънена улица. Техниката може безкрайно да се усложнява, само че след това тя става все по-трудно управляема и по-малко надеждна. Самолетите, подводниците, космическите кораби са изключително сложни, поради това са и ненадеждни.

Нашата цивилизация си блъска главата как са обработени и издигнати древните мегалити, как се движат НЛО-тата, как в древността са могли да съществуват „летящи колесници“, чието енергийно устройство се състои от няколко гърнета.

Значи има и по-прости технологии, но те са в друга плоскост, не са в сферата на чисто техническите решения. Технократичният разум обаче изцяло е заровен в механиката на материалната компонента на нашия свят. Не може да види и да разбере метафизиката, тъй като съзнанието му е замъглено и затворено. В диференцирането, в решаването на сложни задачи може да се задълбочаваш до безкрайност, само че зад това дърво няма да видиш гората.

Очевидно целта на образователната система е да обърка ученика, да го отведе в тъмния лабиринт, да ограничи съзнанието му в тесни рамки. За никакво развитие на творческото мислене при такова „образование“ не може и дума да става.

Бедата е, че самите хора отдавна не владеят и не управляват тези процеси. Владее ги и ги управлява системата. Тя ясно и недвусмислено дава да се разбере – на нея са й нужни винтчета или в най-добрия случай киборги, а не творчески индивидуалности.

3. Информационна зависимост.

Всяка интоксикация предизвиква зависимост. Съвременният човек е развил информационна наркомания. Ако не получи поредната си доза, започва абстиненция, дискомфорт, тъга, тревога, дори паника. А дозите са все повече и по-силни. Зрелищните филми вече не са достатъчни, иска му се по-силен звук, 3D или 4D изображение, не е зле и миризма да има!

Без зрелища човек не може да съществува, но същевременно нищо вече не го радва, не го трогва, не го впечатлява. Малко преувеличавам, но съвсем малко. Всичко върви натам.

Излизаш навън и на голям постер виждаш дете, което още не може да говори, но е с мобилен телефон в ръце онлайн магазин. Въпреки че е добре известно: телефонът в ръцете на детето води до аномалии в развитието му.

Когато навсякъде в рекламата виждаш двегодишно дете с мобилен телефон, се формира шаблонът – това е правилно, добре е и така трябва. Това вече не е телефон, а неделима част от тебе. Разговаряй, играй, слушай, следи новините, кликай, купувай, разплащай се, лайкай -това е всичко, което можеш и което ти е нужно. Главното е – бъди готов за връзка, бъди в мрежата, в системата, внасяй своята лепта.

Вече нещо не е добре с този свят, нещо не е наред и не бива да бъде така.

РЕЗЮМЕ

Когато се появиха средствата за връзка и за комуникиране, върху човека се стовари мощен водопад от информация. В буквалния смисъл започна информационна интоксикация.

Днес, когато пресищането с информация достигна критичната си точка, обемът на съзнанието вече не стига и това се проявява във физически проблеми.

Човешкият мозък се модифицира в посока към примитивни навици.

Съвременният човек се зарива дълбоко в лабиринта на техническите решения, преставайки да вижда и да разбира фундаменталната същност на нещата.

Технократският изработка на сайт разум изцяло е потънал в механиката на материалната компонента на нашия свят.

Съвременният човек е в наркотична зависимост от информацията.

Бележки на полето

Дали децата индиго ще спасят цивилизацията ни? Съмнявам се. Дори само техногенната храна ще омаловажи техните способности. Точно затова системата създава синтетичната храна, за да отглежда не хора, които ще я разрушат, а послушни киборги. А като добавим и информационната храна, изобщо нямат шансове.

УЕБ ДИЗАЙН

И така, изяснихме, че в резултат от въздействието на техногенните фактори върху човека буквално се залепват уловки. Човек практически е с вързани ръце и крака. Менталните уловки блокират вниманието, волята, осъзнатостта, разума. А соматичните блокират мускулите и енергетиката. И едните, и другите косвено си влияят – телесните блокажи могат да причинят психически и обратното. За менталните уловки, общо взето, си изяснихме нещата. Сега да поговорим какво да правим със соматичните.

Договор с подсъзнанието

В резултат от дългогодишната си практика д-р Сарно все пак е открил път за справяне със СМН. Методът се оказва учудващо прост. Ако човек разбере, че източник на болковите симптоми са потиснатите емоции и преживявания, болката изчезва. Когато причината за СМН е разкрита, на подсъзнанието му става ясно, че повече не може да ви лъже по този начин.

Не винаги болката изчезва веднага, понякога са нужни няколко дни, месец или два. Подсъзнанието сякаш се преструва, че не знае, че са го уличили в „скрито престъпление“. Защото това наистина е своего рода престъпление към организма, тъй като, прехвърляйки проблема върху тялото, подсъзнанието обявява своето безсилие. Но когато „тайната“ е разкрита, тази уловка вече не е в сила.

Разбира се, самият проблем, причинил СМН, може да не изчезне само от осъзнаването. Но болковият синдром и болестите, свързани с мускулното напрежение, отстъпват. Хората се отървават от болките дори само като осъзнаят какво става с тях. Може да ви звучи невероятно, но е факт – десетки хиляди пациенти на д-р Сарно са се освободили от СМН, отървали са се от болките в гърба и шията. Както се оказва, язвата, астмата, простатитът, главоболието, екземата, псориазисът и някои други може да са причинени от механизма на изтласкване на емоциите в подсъзнанието. *(* Джон Сарно. Как вьшечить боли в спине. Люди должнь! знать правду! (Американско издание: John Sarno. Heaiing back pain, New York.))

Още веднъж ще обясня в какво се състои същността на методиката, като я допълня и с чисто мои аргументи.

Отначало е добре да се освободите онлайн магазин от менталните уловки, защото те са първопричината за възникването на СМН. Трябва да разберете какво точно ви потиска. Да го осъзнаете, да намалите важността и да създадете поток, както беше посочено в предишните глави.