сайт магазин онлайн уеб дизайн

изработка изработване сайт сайтове цени фирма уеб дизайн

Изработка на сайт или сайтове уеб дизайн цени много други неща. Ако се изпече, коренът на репея е също като картоф. Но хората не се интересували от тези неща. Те търсели месо.

Най-сетне един от групата успял да открие на дървото катеричка и – о, чудо! – я застрелял. Одрали я и окачили над огъня да се пече малкото телце, почти колкото мишка. Всички се занимавали с това напълно сериозно, въпреки че било очевидно, че когато разделят месото на шестима души, на всекиго ще се падне порция колкото върха на кутрето му. Всеки бързо погълнал полагащото му се късче. Седмият човек – жената ловец, не влизала в сметката, защото скоро щяла да дойде и да донесе много, много месо.

И ето че тя дошла. С празни ръце и зла. Според нея в тези проклети места нямало никакъв дивеч! А когато разбрала, че колегите й изяли катеричката без нея, тя просто побесняла. Не е трудно да се предположи как е завършила историята, пък и не е толкова важно.

РЕЗЮМЕ

Найнеочевидното в нашия свят са простите неща, защото на тях обикновено не се обръща внимание.

Който е найблизо до източника на първична енергияСлънцето, и има най-малко посредници, той е в най-изгодно положение на хранителната пирамида.

Някой изяжда някого не защото е подобре (позасищащо, повкусно), а защото така се е получило историческинямало е друга храна.

На горните стъпала на пирамидата цари глад.

Онзи, който е на върха, не е цар на Природата, а заложник на обстоятелствата и храненик на „ядливитеси поданици.

Съвременният цивилизован човек вече е изпаднал в последния стадий на зависимост.

Бележки на полето

Пояснявам: си бемол мажор е тоналността, която използва Моцарт в произведенията си. Но… цигулките замлъкнаха, сега свири военен марш. По-нататък ще стане още по-интересно.

Фермата, в която се намираме

Продължавам заупокойната си служба за „чуждото месо“. Като се надявам, че не се отнасяте към всичко написано дотук с фанатизъм. В транссърфинга няма правила (такива имат махалата) и дори почти няма закони, а само принципи, които можете да следвате или не – по свой избор, в единство между душата и разума. Освен това смятам за своя задача да дам независима, не изразяваща ничии интереси информация в противовес на разюзданата пропаганда от страна на производители и търговци, която е завладяла целия ни свят.

Всички ние трябва да си даваме отчет, че стоките, които ни заобикалят, се произвеждат не толкова защото сайтове уеб дизайн цени без тях не можем, колкото заради това, че някой ги произвежда, някой ги продава и на всички тях им е нужна печалба. Само в началото започват да произвеждат и продават нещо, което е нужно някому. Но после става съвсем друго – надпревара за печалба на всяка цена. Живеем в свят, където надпреварата е постоянна и никой не подбира средствата.

Лъжата и дезинформацията са много ефективни средства. Защото за да продадеш, да речем, сайтове уеб дизайн цени хранителен продукт, без да изостанеш в надпреварата с конкурентите, е необходимо да създадеш мит, че той не само е полезен, но и че без него не може да се живее. (Без месо и мляко не може да се живее!) Сега излиза нова мода – на „натуралните“ продукти, за което до известна степен помогнаха и моите книги. Въпросът е как да се продаде стока, която няма отношение към натуралните продукти? Ами много просто: наречи я натурална. Виждаме как на екрана момченце с удоволствие лапа някаква синтетика от консерва, а зад кадър ни сайтове уеб дизайн цени поясняват, че е „натурална“!

Обяснете ми как може да се нарече продукт, който е консервиран, „погребан“ в консервна кутия или пакет и има срок на годност година или две, натурален? Производството и търговията мимикрират много бързо, нагаждайки се към новите тенденции. Но не полагат усилия, за да превърнат своята „небивалица“ в „бивалица“.

Срокът на годност може да се сравни със срока сайтове уеб дизайн цени на една присъда – колкото е по-дълъг, толкова по-опасен е „затворникът“. Навярно малцина помнят, че преди прясното мляко вкисваше за два-три дни, а бирата помътняваше след седмица. Но повечето не го знаят.

Всеобщата надпревара за печалба направи нас самите затворници, заложници на производителите и търговците. В магазините не можеш да намериш наистина натурални продукти. Последното им убежище останаха зеленчуковият пазар и морските продукти (разбира се, ако не са отглеждани изкуствено). А и там не всичко е чисто и честно.

Ако следваме класификацията на Бирхер-Бенер, можем да допълним таблицата му с храна от четвърти род, за която той навремето не е имал понятие – супермаркетната синтетика. Продукция сайтове уеб дизайн цени от най-нисък клас. Всъщност е матрична храна за киборги, стоящи на върха на хранителната пирамида.

Идеята е проста и понятна. Колкото повече синтетика има в продукта, толкова по-ниска е себестойността му. Колкото е по-дълъг срокът на годност, толкова по-лесно ще се реализира. Възниква въпросът: какво право имат да ни хранят с тези боклуци? Как стана така, че навсякъде е пълно със синтетика? Не само в храната – във всичко.

Много просто: ако съзнанието на потребителя е на ниско ниво, буквално на нивото на зомби, може да му пробуташ каквото щеш. И той ще вярва, че това е не само полезно, но и жизнено необходимо за неговото здраве сайтове уеб дизайн цени.

Ако съзнанието както на отделните личности, така и на целия социум беше поне на едно ниво по-високо, и досега щяхме да пием натурално мляко и бира, да ядем натурален салам без генномодифицирана соя и т.н. Но ние не сме свободни и осъзнати индивиди. Ние… не ми се иска да използвам груби изрази, затова ще се изразя по-меко – ние сме във фермата, затова ядем онова, което ни дават. Нима според вас това няма отношение към транссърфинга? В развитото цивилизовано общество действа един закон, сайтове уеб дизайн цени който гласи: отначало произвеждат стоката, а сетне ни принуждават да я купим.

Какво означава това? Както казах по-горе, отначало започва производството на продукт, за който има търсене. Да предположим, че се разпространява информация как в един планински аул дълголетниците пият чудодейна напитка. Защо да не започне производството й? Няма проблеми – започват, и то с успех. Но и конкурентите произвеждат същата напитка. Как да се справят с тях? Пазарът вече е наситен сайтове уеб дизайн цени. Как да се реализира продуктът?

Тези проблеми се решават лесно – напитката се прави синтетична. Разбира се, тя вече не е същата. Но себестойността й е значително по-ниска и срокът на годност – по-дълъг. А на потребителите се твърди, че това е същият чудодеен еликсир. Те ще повярват. Те са много гладни и много доверчиви.

По-нататък, когато производството вече е организирано, започва съвсем друг процес – всичко това трябва да се продаде. Щом произвеждаме това, вие сте длъжни да го купувате. Ако не искате, ние ще ви убедим. Също като в армията: не можеш ли – ще те научим, не искаш ли – ще те принудим.

Как ще ви научим? Ще ви разкажем с помощта на мащабна реклама, че този продукт е полезен за вашето здраве. Как ще ви принудим? Много просто – на щандовете в магазините няма нищо друго освен нашата синтетика. Така се получава не защото производителите и търговците са лоши, злонамерени хора. Всъщност системата ги принуждава да действат така.

През 1974 г. американското правителство решава, че намаляването на населението на страните от Третия свят е въпрос от значение за националната сигурност. Държавният секретар Кисинджър в меморандум за националната сигурност на САЩ препоръчва наред с провокирането на войни да се използват хранителни продукти като инструмент за намаляване на населението.

Отначало разработват биологични оръжия, но после разбират, че е по-ефикасно да действат по „мирен път“. Трансгенната технология е гениално изобретение на системата, тя улучва едновременно два заека: това е и средство за намаляване на населението, и средство за подкопаване на продоволствената сигурност на отделни страни, защото семената на модифицираните растения не покълват, следователно базата за получаване на семена винаги е в ръцете на корпорациите. Идеален метод за манипулиране. Отказваш на непослушната страна да й доставиш семена в нужното й време. Редица страни вече са поставени на колене.

Най-интересното обаче е, че политиката на американското правителство се обърна с непредвидени последици срещу самите САЩ. В надпреварата за печалби корпорациите произвеждат такива количества ГМО, че няма къде сайтове уеб дизайн цени да ги дянат. Започва да действа гореспоменатият закон: отначало произвеждат, после те принуждават да купуваш. На първо място на своите собствени граждани. А сега вече целият свят е препълнен с тази мръсотия. Храна за хора, които не са хора. Не им пука, че има епидемии от безплодие, затлъстяване, депресии, всевъзможни болести и страховити изменения в природата. Главното е печалбата. В страните, където нивото на осъзнатост на населението е по-високо и хората уважават себе си, поне имат възможност за избор.

Например в Скандинавия – има синтетика, но има и органична продукция. И ясно те информират какво купуваш в супермаркета. А в Русия ние нямаме право да знаем дали даденият продукт съдържа ГМО или не. Представяте ли си – узаконена е липсата на такова право! Защото сме във фермата. Нещо повече, когато светът бе обхванат от криза, а след това потъна в дълбока рецесия, надпреварата за печалби още повече се изостри. И сега това се проявява много явно в качеството на стоките -не само на хранителните продукти. Във всеки предмет за бита – от боя до електрическа лампа – добавят евтини химически компоненти, които са пряка заплаха не само за здравето, а и за живота ни.

Кой знае защо, за този аспект на кризата никой не говори ясно и открито. А той се развива с голямо ускорение. В крайна сметка и на самите производители се налага да употребяват собствената си продукция. Защото законът „отначало произвеждаме, после принуждаваме да купуват“ засяга всички без изключение. Проблемът е в самата система. Тя те използва, а на теб ти се струва, че се наслаждаваш на благата й.

Различните модели на системата действат различно.

Социалистическият лишава от свобода на избор. Капиталистическият поробва. Техногенната система не потиска направо и не създава пряк натиск. Тя създава такива условия, че елементите й ~ винтчетата – сами се нагаждат към нуждите на системата и желаят това, което е изгодно за нея.

Всичко се гради върху зависимостта. Всяка сайтове уеб дизайн цени синтетична храна замъглява съзнанието и предизвиква изключително силна наркотична зависимост. Системата няма други начини за въздействие върху съзнанието освен чрез храната, информацията и условията на външната среда. Точно затова ми се налага да говоря по този въпрос. Докато повечето от колегите ми предпочитат да го игнорират.

РЕЗЮМЕ

Производството и сайтове уеб дизайн цени търговията мимикрират много бързо, нагаждайки се към новата модавсичко е „натурално„!

Срокът за годност на продукта можем да сравним със срок на излежаване на присъдаколкото е по-дълъг, толкова по-опасен е „затворникът“.

Всеобщата надпревара за печалби е направила от нас затворници, заложници на производителите и търговците.

Супермаркетната синтетика е храна от четвърти род, продукция от найниска класа.

Ние сме във ферма, затова ядем онова, което ни дават сайтове уеб дизайн цени.

В техногенната система отначало произвеждат стоката, а после ни принуждават да я купуваме.

Когато производството е организирано, започва процес от съвсем друг типвсичко това трябва да се продаде, да се пробута на купувачите. Щом го произвеждаме, вие сте длъжни да го купувате.

Повсеместните епидемии от безплодие, затлъстяване, депресии и страховити промени в природата са дреболии. Важна е печалбата.

Във всеки предмет от битаот бои сайтове уеб дизайн цени до електрически лампи – се добавят евтини химически компоненти, които са пряка заплаха за здравето ни.

Системата те използва, а на теб ти се струва, че се наслаждаваш на благата й.

Техногенната система създава такива условия, че елементите йотделните винтчета – сами се нагаждат към нуждите на системата и желаят онова, което е изгодно за нея.

Бележки на полето

В следващата сайтове уеб дизайн цени глава ще узнаете нещо, за което никой никога не ви е разказвал и от което може да ви стане зле. Но тук не се шегуваме и не разказваме приказки. Транссърфингът предполага готовност да се види и разбере реалността такава, каквато е. Същевременно искам пак да ви предпазя от екстремални експерименти към своя живот. Ако искате да промените нещо у себе си, трябва да го правите разумно, постепенно и хармонично.

ВОЙНАТА В СРЕДНАТА ЗЕМЯ

В предишната глава се спряхме на факта, че техногенната матрица изгражда системата си за управляване на хората върху основата на зависимостта. На първо място от храната. В основата на зависимостта изработка на сайт е заложена сайтове уеб дизайн цени не естествената физическа потребност, а наркотичният глад. Защото храната от трети род (т.е. топлинно обработената от животински произход) предизвиква интоксикация. Всичко, което предизвиква интоксикация, поражда наркотична зависимост.

Мъртвото си е мъртво. Мъртвата храна сама по себе си е токсична. Но тя става още по-токсична в процеса на храносмилането, тъй като нарушава законите на Природата – това до голяма степен е гнилостен сайтове уеб дизайн цени процес. Печеното или вареното месо е наркотик в чист вид. Точно затова постоянно го желаем изработка на сайт. А има хора, които и един ден не могат без него. Ако веднага не изям някого, ще убия някого. Щом приемат поредната доза, интоксикацията спира за известно време.

Напомням какво представлява интоксикацията. Става дума дори не за степента на замърсяване на организма с токсични вещества и продукти на обмяната, а за момента, когато токсините започнат да излизат. Човешкият изработка на сайт организъм през целия си живот се замърсява непрекъснато. Това прилича на закопаване на химически сайтове уеб дизайн цени отпадъци, защото органите просто не се справят с изхвърлянето им. За този случай съществува план „Б“ – организмът притежава способността да капсулира отпадъците – да ги натиква буквално където му попадне, само да са по-далеч от критично важните органи. Но всеки път, щом той се освободи от тежката работа по смилането на мъртвия обяд, се заема с изчистването.

В този момент токсините попадат в кръвта, което автоматично стимулира реакцията – необходима е поредната доза. И човек, естествено, изработка на сайт  прави сайтове уеб дизайн цени това. И така, макар и резервен, план „Б“ действа постоянно. Струва ви се, че няма нищо страшно, отпадъците са капсулира-ни (засега) и животът продължава (също засега). Но без поредната доза не може да се живее.

Точно тази зависимост е основната причина, поради която човек се е издигнал на най-горното стъпало на хранителната пирамида, а после и здраво се е закрепил изработка на сайт там. На пръв поглед изглежда, че сайтове уеб дизайн цени днес въпросът за оцеляването в условията на дивата околна среда и постоянната липса на храна вече не е-актуален. Има възможност да се откажем от животинските продукти, но зависимостта не ни освобождава. Понастоящем по-голямата част от реколтата отива не за непосредствена употреба, а за фураж, за да се получи именно месо.

Дори в тропическите гори,  изработка на сайт където има постоянно растително разнообразие и богатство, аборигените не престават да ловуват. Защото щом веднъж си опитал печено месо, ти се иска сайтове уеб дизайн цени отново и отново. Освен това зависимостта създава навик. А той от своя страна създава ментален (социален) стереотип – разумно (колективно) обяснение защо трябва да е така.

Нещо повече, с изобретяването на промишлените хранителни технологии човекът се е вкарал в още по-голяма зависимост. Защото химията и синтетиката предизвикват изключително силен ефект на пристрастяване. И е абсолютно очевидно на кого е нужно това привързване към хранилката. Щом ние произвеждаме и продаваме това, вие сте длъжни да го купувате изработка на сайт. Синтетичните компоненти се добавят в продуктите нарочно и съвсем съзнателно.

Примерите са безброй. Веднъж наблюдавах следната картина: по конвейерната лента пълзи парче месо, а отгоре се спуска нещо като преса, от която стърчат много спринцовки с игли сайтове уеб дизайн цени. Инжектират месото с някаква химия, вероятно за да му придадат обем, тегло, цвят, кондиция. Макар че в него от самото начало има твърде много химия, антибиотици, хормони и други гадости, които се добавят във фуража, без да броим трупната отрова и продуктите на обмяната при агонията. Както е известно, няма нищо, което да не може да се направи в надпреварата за печалби. Не съществуват никакви норми и принципи, които да не могат да се престъпят.

Зависимостта се увеличава и от обстоятелството, че приготвената, особено сайтове уеб дизайн ценисготвената животинска храна изглежда по-засищаща от натуралната. Всъщност това действително само изглежда така. Според закона на Ерът, за който писах в „Апокрифният транссърфинг“, когато варената храна попада в стомаха, елиминирането на токсините спира. Ефектът е като да са ударили корема с чук. Организмът сякаш изпада в замаяно състояние от това, с което са го натоварили. Усещането за натовареност наред с удоволствието от спирането на изработка на сайт детоксикацията обикновено се бърка със засищането сайтове уеб дизайн цени.

Въпросът е: действително ли животинската храна е по-засищаща от растителната? Доктор Уолтър Вейт (Walter Veith), известният разобличител на мита за млякото, привежда следния пример. Тъмнокожата жена от Африка, която през целия си живот не пие мляко, според статистиката получава с храната си 350 мг калций на ден; американската жена поема 1400 мг калций дневно. В Америка жените по време на изработка на сайт бременността си често страдат от дефицит на калций (остеопороза), а у африканските жени такъв дефицит е много рядък.

В организма не всичко е толкова просто, както в таблицата за съдържание на калций. Проблемът не е колко калций се съдържа в даден продукт, а колко от него може да бъде усвоен от организма. Това зависи от много фактори. Доктор Вейт сравнява този процес с работата на строител. Да предположим, че един зидар е способен да нареди 500 тухли на сайтове уеб дизайн цени ден. Ще се увеличи ли производителността му, ако му докарват повече тухли? Ако щете, го затрупайте, той няма да реди по-бързо.

Традиционната концепция, според която акцентът пада изключително върху калоричността и изработка на сайт хранителната стойност на продуктите, е химера, защото не се взема предвид един елементарен момент: колко разходи са необходими за усвояване на продукта.

Измислената денонощна норма за витамините, минералите, микро- и макроелементите също е смешна. Ако съберем всички необходими продукти, сайтове уеб дизайн цени които трябва да изядем, за да изпълним дневната си норма, ще се получи цяла планина, физически не е възможно да я напъхаме в себе си за едно денонощие. И то като имаме предвид, че всеки продукт изработка на сайт съдържа повече от нещо, по-малко от друго, от всичко по малко.

Да се сравнява човешкият организъм с парен локомотив сайтове уеб дизайн цени е най-малкото некоректно. Обмяната на веществата не е химия в епруветка, а нещо друго, и досега непонятно. Науката обяснява всичко до нивото, до което е могла да достигне. Но да обясни как бебетата бързо наддават и растат, хранейки се само изработка на сайт с майчино мляко, тя не може.

Как мислите, колко белтъчини има сайтове уеб дизайн цени в майчиното мляко? Само 1 процент! А как се изхитрят да живеят без храна слънцеядците? Не бива да разчитаме на науката дори поради това, че тя не е способна да излекува тотално болното и страдащо от затлъстяване човечество.

И така, какво имаме? От една страна, очевидните предимства на живата растителна храна, а от сайтове уеб дизайн цени друга – утвърдените от столетия насам стереотипи, че изработка на сайт животинската храна е по-питателна, а варената се усвоява по-лесно.

И действително, практиката показва, че щом премине към жива растителна храна, човек веднага получава проблеми с храносмилането, изостряне на старите болести, а понякога и алергия по цялото тяло. Как да се разреши този вечен спор между привържениците на живата и мъртвата храна?

Решението не е там, където го търсят, а на съвсем друга плоскост. Въпросът не е коя храна е по-питателна и се усвоява по-лесно – мъртвата или живата сайтове уеб дизайн цени изработка на сайт, животинската или растителната, а на кое стъпало на пирамидата стои човек, за каква храна е настроен организмът му.

На различни стъпала на пирамидата и за различни видове храна съществуват принципно различни типове храносмилане. Като типът храносмилане до голяма степен зависи от микрофлората в червата, а тя също е различна на различните стъпала на пирамидата. Не бива да се правят изводи, докато преходът сайтове уеб дизайн цени от едно стъпало към друго не е завършен. Защото никому няма да дойде наум да храни кравата с месо, а тигъра с трева и да изработка на сайт прави изводи. За човека обаче се правят точно такива безсмислени изводи. Защото не изработка на сайт?