КАК ДА ИЗРАБОТКА НА САЙТ

Изработване на сайт

МИЛИОНИ ОТРАЖЕНИЯ

изработване на сайт цениПродължаваме задълбоченото изучаване на някои сложни въпроси на транссърфинга изработване на сайт. Съдейки по писмата, остават доста бели петна в техниката на слайдовете.

□ Знам какво искам – да живея за себе си, да изработване на сайт имам собствен дом, да пътешествам, да се занимавам със самоусъвършенстване, да уча езици. Не желая да имам своя (макар и любима) работа. Тоест източникът за постигане на целите ми трябва да е или наследство, или други инвестиции. Правилно ли е това, че работя само с целеви слайд, в който виртуално живея в собствена къща, понякога карам собствена кола? Или е изработване на сайт нужно да създам слайд, където подписвам документи за получаване на наследство?

Слайдът трябва да съдържа картината на постигнатата цел, т.е. собствена къща, пътешествия и т.н. Подписването изработване на сайт на документи за получаване на наследство не е цел, а средство. Не бива да програмирате средството за постигане на целта, ако не го знаете със сигурност. По какъв начин ще бъде постигната целта, не е ваша работа. Работата на разума е да фокусира вниманието върху целевия слайд, иначе процесът ще се затормози. Ако изработване на сайт устойчиво задържате вниманието си на картината, където вече се наслаждавате на всички блага, след определено време ще се отвори съответната врата, т.е. път към целта.

siteКакво ще има зад нея – не е известно. Но тя ще се отвори само в случай, че на дадения етап вие си позволите да не знаете и да не мислите за нея. Просто си доставете удоволствието да съзерцавате целевия слайд. А когато вратата се отвори, душата и разумът трябва заедно да са съгласни, че това средство е подходящото. Когато споразумението бъде постигнато, всичко ще се нареди.

□ През целия си съзнателен живот имах чувството, че си блъскам главата в невидима стена. А от друга страна, винаги ме е преследвало изработване на сайт чувството, дори знанието, че зад тази стена има удивителна, прекрасна безкрайност, където е възможно всичко. Болката и мъката ме водеха от една книга към друга. С всяка нова книга – отначало възторг от новото светоусещане, а после тъга, че всичко се връща на предишните си места. Болката остава. Животът не се променя.

От вашите книги изпитвам неимоверен възторг, както и преди. Малко се боя, че както и в предишните случаи това ще премине. Но в моето кралство този страх е позволен. Затруднявам се с техниката на слайдовете. Какъв трябва да бъде слайдът, как да го съставя?

Животът ви не се променя именно защото вие гледате екрана, без да откъсвате очи, като омагьосана, и се задоволявате само с възторга какви чудесни могат да бъдат картините, които виждате. Докато четете чужди книги, вие гледате чужди слайдове. Разбира се, че от това нищо няма да се промени.

Киното, телевизията, другите средства за масова информация, дори книгите – всичко това е свят на илюзии, гениално изработване на сайт изобретение на матрицата, създадено, за да блокира способността на човека да твори своята реалност. Нека се забавлява, само да не внася хаос с творчеството си в движението на системата. Тя се движи натам, накъдето й е нужно. А на вас накъде ви е нужно?

Никой няма да ви измисли слайд. Най-сетне трябва да престанете да се взирате в чужди филми и да създавате свои. Правилото на играта е много просто: каквато лента се върти в главата ви, такъв филм ще гледате в своята реалност. Не си го представяйте както трябва да бъде „според инструкцията“, а както ще се получи. Именно както ще се получи, защото визуализацията е строго индивидуална и всеки я прави различно. Тук няма специални инструкции изработване на сайт. Условието е: вие самата да играете ролята, и то така, че да получавате удоволствие от това.

□ Работя с целевия слайд. но не мога да изключа мозъка си (какво ще кажат другите, как изглежда това отстрани, въобще не е възможно, как така, защо така и т.н.). Като че ли разбирам всичко -това е работа на махалата, трябва да ги игнорирам, но нищо не излиза, мислите ми се щурат като въртележка. А като си пийна – главата ми се изключва, но аз не искам да пия, а не виждам друг начин.

Няма смисъл да карате въртележката на мислите си да замлъкне. Това е трудоемко и безсмислено занятие в рамките на техниката на транссърфинга. Въпросът не е да заглушите „прожекционния си апарат“, а да поставите необходимата филмова лента в него. Ако собственият ви апарат спре, съзнанието ще отлети в друг филм, който също не е ваш, а нещо чуждо (неизвестно чие).

Странични мисли ще се появяват, това е неизбежно, така е устроен разумът ни. Важното е основният вектор на изработване на сайт мислите ви да сочи една цел. Можете да се съмнявате, да се страхувате, дори да изпаднете в депресия, обаче въпреки всичко отново и отново се връщайте към целевия слайд.

□ Казвате, че не бива да се визуализира конкретен човек като своя половинка. А ако сте вече двойка, може ли да се занимавам с визуализация колко ни е добре заедно и става все по-добре?

Въпросът не е дали може, а има ли смисъл. Щом вече сте двойка, престанете да визуализирате и се заемете с любовта. Тя идва веднъж, и то сама. Но когато се появи, трябва да се грижите за нея и да я поддържате като огъня изработване на сайт в огнището. Междуличностните отношения могат да се изграждат на принципите на фрейлинга, тук слайдовете нямат място. Това е конкретна работа, а не само приятно прекарване на времето. А и не е толкова сложно. Главният принцип тук е правилно да насочите вектора на вниманието и намерението си – не да получавате, а да давате.

Тъй като стоите пред огледало, трябва само да направите първата крачка, за да тръгне отражението срещу вас. Щом се изработване на сайт откажете от намерението да получите и го замените с намерението да дадете, ще получите онова, от което сте се отказали.

□ Дали ще се създаде излишен потенциал, ако при визуализацията си представям, че вече имам желаното, но толкова силно се радвам, че понякога чак ми потичат сълзи? Защото и в живота съм такава – изработване на сайт ако много се радвам на нещо, дори плача от щастие и благодарност. Или това също е излишен потенциал?

Радвайте се колкото си щете, няма да навреди. Само че трябва системно, целенасочено да се занимавате със слайда, тогава и еуфорията ще премине, и резултатът ще е налице.

□ Обичам да гледам филми от жанровете „мистика, ужаси, екшъни“. Но нали когато ги гледа, човек се вълнува за главния герой, изработване на сайт дори малко се поставя на неговото място. Дали мислите на зрителя, който редовно гледа такива филми или чете подобни книги, се транслират на негативни сектори от пространството на варианти и ще се реализират?

Отговорът е утвърдителен. Ако се откажете от ролята на активен творец и напълно се потопите в ролята на пасивен зрител, потребител  изработване на сайт на външната информация (а повечето зрители са такива), вашата способност да създавате своята реалност клони към нулата.

И когато във вашите уши, очи и мисли непрекъснато се върти някакъв екшън, точно там ще се окажете. Върху каквото се фиксира вниманието ви, то неизбежно в една или друга форма ще се появи в живота ви.

□ Още като дете се събуждах в съня си, т.е. осъзнавах, че спя. Всеки път, заспивайки, отначало проверявах дали е сън. Извършвах някаква глупост или нещо, което не умея да правя в реалността. И ако се получаваше, тогава – давай! През успешните периоди от живота ми, когато се чувствах на вълната на успеха, ми се струваше, че светът ми е сън и аз съм господар в него. Със силата на мисълта си разрушавах сгради, летях като Супермен със скоростта на ракета, минавах през стени. И всичко ми се удаваше лесно, защото в ума ми господстваше стереотипът, че сънят е моят свят и аз правя там всичко, което поискам.

Въпросът ми е друг. В книгите ви открих следната идея – ако мислиш за лошото, то идва. Но при мен колкото по-ярка е картината и колкото по-реално си представям някакво бъдещо събитие, с толкова по-малка вероятност то се сбъдва. Не мога насила да се накарам да рисувам многоцветни картини за едни или други възможни събития. Според идеята ви би трябвало да се реализират най-ярките слайдове. Но в реалността, кой знае защо, се реализират най-безцветните.

Във вечното си ровене да търся различни истини и устройства на света все повече стигам до извода, че няма никакви идеи. Има изработване на сайт само – как го наричате? – единство между душата и разума. А идеите са част от материалния свят и ние самите ги създаваме.

Което си е право – право е. Никой не знае как всъщност е устроен нашият свят и най-вероятно няма да узнае, защото картината на света не е статична и не е „едновариантна“, а безкрайно разнообразна в проявите си като безкрайната редица отражения между две огледала, поставени едно срещу друго. Не сте ли опитвали да се изправите срещу огледалото с друго огледало в ръка? Каквото ще видите там, ето това е най-адекватният модел на нашия свят – безкрайни огледални отражения. Ние сме способни да изследваме и да разберем само някои от тях – едни или други прояви на многостранната реалност изработване на сайт. С каквато концепция (огледало) се изправите пред огледалото на света, такова отражение ще получите. Ако в основата на вашето огледало са заложени принципите на материализма, ще получите съответната картина на света. А ако са на идеализма, светът няма да възрази и ще ви представи напълно логично и непротиворечиво отражение.

Така че се налага да се задоволим с моделите, които макар и с приблизителна точност обясняват кои сме и в какъв свят живеем. Колкото модели на света си представите, толкова и ще бъдат. Важното е друго: какво може да се постигне с един или друг модел. Например да се конструира атомна бомба или да се създаде хуманно общество, хармонично изработване на сайт съществуващо заедно с биосферата на планетата; пасивно да плуваш по течението или целенасочено да управляваш съдбата си.