ето изработка на сайт

 

izrabotkanasaittИзобщо не мога да се приема. Тоест да се приема и да се обикна. Вечно си поставям условия: ако бях красива, щях да се обичам и т.н. Дълбоко в душата си разбирам, че това са нелепи условности. Но работата е там, че имам някои недостатъци във външността си – белег на устните, носът ми не е прав… Макар че съм доста симпатична девойка, ама тези недостатъци развалят всичко. По-точно не самите те, а моето болезнено отношение към тях. През цялото време смятах, че заради външността си ще си остана сама.

Но на 20 години се омъжих и родих дъщеря. Въпреки това чувствах, че нещо не ми достига. Мъжът ми бе прекрасен човек, добър, грижлив, обичаше мен и дъщеря ни. Струваше ми се, че и аз го обичам. Но през всичките години на брака ни се чувствах нещастна. Непрекъснато плачех. Не можех да обясня причината за сълзите си.

И ето че веднъж приятел на семейството донесе аудиокнигите по транссърфинг. Силно се заинтересувах, започнах да въртя целеви слайд. Проработи. Но това, което правех, може би не биваше да го правя така. Представях себе си щастлива, любима и главното любяща, но с друг човек, не с мъжа ми. И всичко се обърка. Той усети нещо и си тръгна. Честно казано, радвах се, че си отиде. Стана ми някак леко и уютно на душата, ала той и досега ме обича и страда, не може да ми прости.

И ето че по интернет се запознах с един мъж изработка на сайт. После той дойде. Много ми хареса, просто нещо ме разтърси. Но изглежда той не чувстваше нищо подобно. Нещо между нас не вървеше. Замина си, обаче каза, че можем да си пишем. Но не мога да се свържа с него. Не отговаря и на позвъняванията ми. А когато най-сетне отговори, каза, че ще си пишем, но по-късно, т.е. трябва да почакам. И колко да чакам? Не искам да го изгубя. Искам да си го върна. Още повече че той не ми каза направо „не“. Така че сега като целеви слайд си представям мен и него като щастлива двойка. Може ли така?

web-designer-developer-jokes-humour-funny-38Трябва добре да усвоите изработка на сайт една проста истина. Първо, ако половинката ви си е тръгнала, значи не е вашата половинка. Помислете си: нима може вашата половинка да ви изостави? Абсурд. Но хората обикновено не разбират тази проста истина. Второ, щом човекът си е тръгнал, не е възможно да го върнете. Който мисли иначе, дълбоко се заблуждава. Тук също всичко е много просто. Не са необходими никакви психологически глупости. Дори ако понякога успеете да върнете някого, нищо хубаво няма да излезе. Но това е друга тема, по-късно ще се върнем към нея.

Всъщност няма какво да си върнете, защото нищо не сте изгубили. Не се заблуждавайте с илюзии, така само разпилявате безсмислено времето на живота си. А то не е толкова много. Обнадеждава ви това, че той „не е казал направо „не“. Не всеки може да каже направо и твърдо „не“. А някои дори изобщо не могат.

Да се върти в слайд конкретен човек може само в случай, че друг изход нямате. Вие обаче не бива да го правите, защото не сте срещнали своята половинка. Когато срещнете своя мъж, няма да има нужда да се борите ИЗРАБОТКА НА САЙТ за него – той самият ще бъде притеглен към вас. А изработка на сайт с този най-вероятно няма да сте щастлива. Така че няма защо да се тревожите. Използвайте техниката на амалгамата и координиране на намерението.

seo-budgetА що се отнася до недостатъците във външността ви, това са глупости! А и тъй като не се вписват в общите стандарти, те ви придават пикантност. Нима си мислите, че мъжете харесват само жените кукли? Така че се успокойте. Тогава и околните автоматично ще ви приемат. Околният свят е просто огледало изработка на сайт.

□ Навярно сте прав. Но как да разбирам „няма да съм щастлива“? Тоест дори да успея да го привлека обратно в живота си, няма да имам щастие с него?

Ако е вашата врата, тя ви приема охотно, всичко се развива леко и приятно. Когато от самото начало нещо не върви или вратата първо се отваря, а после се тръшва пред носа ви, значи тя е чужда врата. Понякога можете да се промъкнете покрай нея, но нищо хубаво няма да излезе. Ето защо няма за какво да съжалявате.

Същото е и с вашата половинка. Просто досега не сте успяла да срещнете своята. Повечето хора имат същия проблем. Да откриете своята цел и своята половинка са двете най-сложни задачи в живота. Всичко останало е тривиално изработка на сайт. На душата е присъщо да се увлича и да се влюбва. И често й се струва, че е намерила своето. Но после става ясно, че е било мимолетно увлечение. Не бива да се отчайвате, а да продължавате да търсите. Ако имате намерение,всичко ще се уреди.

РЕЗЮМЕ

Не е желателно да поставяте в слайд конкретен човек, защото това не е ефективно, дори може да има обратен ефект изработка на сайт.

Да се поставя в слайд конкретен човек, изработка на сайт може само в случай че нямате друг изход.

Единственото, което може да се постигне със слайда, е да привлечете дадения човек в слоя на вашия свят изработка на сайт.

Необходимо е не изработка на сайт просто да си представяте мислено картини с изпълнение на желанията си, а именно да имате намерение да получите резултат, пък и да се движите към целта.

Бележки на полето

В междуличностните отношения е необходимо да общувате с живия човек. Използвайте фрейлинга. По-подробно за това – в книгата „Транссърфинг на реалността“.

ХИДРАВЛИКА НА НАМЕРЕНИЕТО ПРИ ИЗРАБОТКА НА САЙТ

□ Ако вече съм формирала „намерение да имам“, нужно ли е да се занимавам с визуализация?

seo-jokesКогато създадете намерение да имате, необходимостта от подобни въпроси ще отпадне от само себе си, защото ще получите онова, което сте решили да имате. А тъй като все още питате, значи ще ви се наложи да поработите.

Ако намерението да имате е чисто, без примеси на съмнение и страх, вие влизате в супермаркета на пространството на варианти и без проблеми си вземате Своето. Спомнете си класическия пример с павилиона за вестници. Не се съмнявате, че ще си получите сутрешния вестник (решимостта да имате). Спокойно отивате и си го купувате от павилиона (решимостта да действате). Когато притежавате чиста решимост да имате и да действате, вие безусловно получавате каквото искате. Желаете ли да вървите по вода?

Но ако се прокрадва макар и зрънце съмнение или страх, ще се наложи да работите с целевия слайд. Работата се състои в напомпване на намерението с вяра, както го прави хидравличната помпа: по малко, капка по капка, но редовно и целенасочено. В резултат от тези системни действия се натрупва огромна сила. Същевременно се разширява и зоната на вашия комфорт, а и в околната действителност се случват забележими трансформации. От сектора на метафизичното пространство, който упорито осветявате с вниманието си, във физическия слой на вашия свят буквално под налягане се изпомпват неща, несъществуващи преди там. Така работи „хидравликата“ на вашето намерение.

А за укрепване на вярата ви в хода на изложението ще привеждам отзиви на читатели, изработка на сайт които говорят сами за себе си.

□ Усещам се като Нео в „Матрицата“, внезапно осъзнал, че всичко е илюзия. Транссърфингът напълно затвърди разбирането ми на простия факт, че светът е едно нищо. И аз го наблюдавам без страх и с радост като в детството ми. Разбира се, понякога забравям, разтърсва ме безполезно безпокойство, но после сякаш се отърсвам от магия. Вие действително ми разкрихте свободата и аз мога да правя с нея всичко, което поискам. Например да наложа свои правила и да живея според тях. Без да забравям, че сама съм ги създала. И да си взема всичко, което пожелая. Да изпълня живота си с каквото ми харесва. Вълшебно чувство, което се оказа, че съм имала в детството си.

Светът не е съвсем илюзорен. Състои се от две съставни части – материална и нематериална. Не бива да го забравяте. Но едно от забележителните свойства на тази дуалистичност е, че сме способни да прехвърляме неща от метафизичния във физическия свят.

За разлика от изработка на сайт хранилищата на информация, пространството на варианти съдържа възможността за реализиране на един или друг вариант на събитията. Вие можете не само да вземете диск от лавицата и да го изгледате, но и да си пуснете свой филм, следователно той ще се прожектира в реалността.

□ Възприех транссърфинга на един дъх. Резултатите не закъсняха, но бяха дреболии. Трябва ми кола – заповядай, да получа по-голям апартамент – без проблеми, като вариантите сякаш сами ме намираха. Но не можех и да си представя, че силата на намерението е безгранична, че не познава ограничения като пространство и време.

публична изработка на онлайн магазинНакратко, преди живеех като всички, всичко ми беше като на всички, но всъщност не живеех добре. Душата ми ме умоляваше да направя нещо, а разумът под въздействие на „доброжелатели“ вършеше съвсем друго. Така продължи до момента, когато душата ми каза на разума: „Нека аз опитам, отстъпи ми волана само веднъж, за една минута“. Разумът неохотно се съгласи изработка на сайт. И стана невъзможното. Реалността се промени само за едно денонощие! Разумът изпадна в шок, а душата ми пееше и летеше! Разбрах какво нещо е Пътят, който има сърце.

Всеки човек е властелин на своя свят, само че още от детството му социумът (матрицата) го осакатява. Когато вземаш някакви решения, особено в ключови моменти от живота си, трябва да се отървеш от всякакви „доброжелатели“ и съветници, да потънеш в тишина, да изключих глупашкия телевизор, да отидеш в гората, да се заключиш в стаята си, да престанеш да мислиш, претегляйки всички за и против, и просто да се вслушаш в тихия глас на сърцето си. Неговият отговор ще бъде единствено правилният за решението ти, дори ако на пръв поглед е нелогичен.

Защото в живота на човек всичко, което му е нужно за щастието му, е под носа му. А ако е намерил пътя със сърцето си, всичко останало (разните материални блага) ще се реализират от само себе си според необходимостта. И това не са само разсъждения, ЗНАМ го! Желая на всички късмет и щастие изработка на сайт! В живота няма нищо невъзможно. Основното е при никакви обстоятелства да не падате духом. Животът е много по-загадъчен и удивителен, отколкото и най-невероятната фантастика.

Мога само да добавя, че от време на време телевизорът трябва да се изключва – не само онзи отвън, но и вътре, в главата ви. Колкото и да е странно, хората не могат да направят едно елементарно нещо: да седнат на масата, да вземат лист и писалка и да формулират исканията си към света и своето място в него, както биха желали да изглеждат. Да създадат своя конфигурационен файл, за да може после, макар веднъж на ден след ставане от сън, да го инсталират в слоя на своя свят като в операционна система. Никой не го прави изработка на сайт. Удивително! Хората тичат насам-натам, вечно нямат време, отлагат всичко за после, а в крайна сметка за никога. Все пак опитайте да си създадете конфигурация, както бе описано по-рано, и ще видите, че си заслужава, а и ще се убедите, че работи.

И още един показателен пример от практична гледна точка.

□ Ходя на работа с кола. И на отиване, и на връщане понякога качвам на автостоп. Не само защото 50-300 рубли на ден не са ми излишни, а и ми харесва. Харесва ми да карам. Тези 2-3 часа на ден не засягат останалия ми живот. Тръгвам от вкъщи, предавам се за час-два на тази игра, стигам до работата и там – още един свят, още един живот. Свършва работният ден и още час-два се возя на колата, докато се прибирам вкъщи.

Coming-Soon-Sign-612x408И ето че един прекрасен ден се запознах с транссърфинга. И през ума ми мина следната мисъл: пътуването ми от вкъщи до работата може да се представи като „модел на транссърфинга“, като мъничък живот: с начало, край, път, успехи и неуспехи, случайности и закономерности, възможни трагедии, надежда за щастливи срещи (например прекрасна непозната сяда в колата ми), зли врагове (катаджии с радари, които се крият в храстите) и т.н. И изработка на сайт най-важното – цялото развитие на този процес зависи само от моя ИЗБОР. Какъв маршрут ще избера. Ще взема ли на борда брадясалия мъж, лъхащ на джибри и мръсно бельо. Дали ще профуча през кръстовището на жълто или послушно ще спра. И тъй нататък. И ако се замисля, резултатът от пътуването действително НАПЪЛНО зависи от моя избор. Всичко, което се случва по пътя ми, зависи от това какъв избор съм направил преди това!

Между другото какво представлява РЕЗУЛТАТЪТ в този случай? Разбира се, на първо място цифровият му еквивалент – колко пари съм спечелил. Но това не е всичко. Съществува и състоянието, в което стигам до работата и се връщам вкъщи. То може да бъде или някаква неприятна, тягостна утайка, или обратното – светло, хубаво настроение от приятното пътуване, от общуването със симпатични хора. Когато разбрах, че тези мои пътувания напълно се вместват в принципите, които следва транссърфърът, реших, че ще се опитам да спазвам следното:

Да намаля до нулата важността на цифровия резултат от пътуването. Ако спечеля нещо – отлично. Ако изработка на сайт не – майната му, утре ще бъде по-добре.

Никога да не се боря за клиент, да не се опитвам да изпреваря някого, да не се пазаря, никога да не вземам хора, които с нещо са ми неприятни.

Когато избирам маршрута, по-малко да „пресмятам“ и напълно да се доверя на вътрешния си импулс: да вървя натам, накъдето ме тегли, по който маршрут изпитвам по-голям душевен комфорт.

По пътя по принцип да отстъпвам на всички, никога да не се замесвам в безсмислени състезания.

И може би най-същественото – да не съжалявам никога и за нищо, да не се ядосвам дори в случаите, когато нагло ме мамят, изиграват ме.

Например пътувам си кротко в дясната колона, виждам девойка в бяло якенце да вдига ръка и вътрешно се радвам – моя е! В този момент от средната колона с мръсна газ ме засича една „копърка“, така че аз скачам на спирачките, а тя успешно подбира МОЯТА девойка. Преди изработка на сайт щях да изпсувам мръсно наум (а дори и на глас!) и шофьора на „копърката“, и девойката, кой знае защо, и себе си. Сега се мъча и в подобна ситуация да се усмихвам – от рода на „ама че глупак, далеч няма да стигнеш, гълъбче… А и момичето – да не бия е последното? Ще си намеря друга, по-хубава!“.

Това действа 100%. Преди, ако пътуването ми започнеше с несполука, вътрешно се разбалансирах и по принцип всичко по-нататък се развиваше неуспешно. Сега, когато не ми пука, неуспешното (според старото ми разбиране) начало изобщо не влияе на по-нататъшното ми пътуване.

Един конкретен въпрос: започнах ли да получавам повече пари? Честно казано – не зная. Може би – да. А може би – не, не съм изчислявал. Но забелязах явна промяна в друго отношение. Попадах на съвсем други хора на пътя. Изчезнаха някъде грубите пияни компании, след които трябваше да проветрявам, високомерните сноби, които ми даваха акъл как да карам, дори „лицата от кавказка националност“ (по принцип нямам нищо против тях) станаха по-малко. Затова пък се увеличиха симпатичните влюбени двойки, приказливите четиридесетгодишни жени, мъжете – любители като мен на класическия рок и футбола. Сякаш намаляването на вътрешното напрежение, което постигнах, повлия на слоя на моя свят, оцветявайки го в по-ярки и по-добри тонове изработка на сайт.

РЕЗЮМЕ

Хората тичат насам-натам, вечно не им стига времето, отлагат всичко за после. Престанете да отлагате живота си за после и започнете да живеете сега.

Системната работа изработка на сайт с целевия слайд ще напомпа намерението ви с вяра.

Бележки на полето

В главата ви няма мисли. Те се намират в пространството на варианти. Когато визуализирате, вие всъщност вземате оттам необходимата ви филмова лента и прожектирате своя филм. Ако го правите достатъчно дълго, той се материализира в реалността. Това е принципът да „измъквате“ от пространството на варианти реалността, която ви е изработка на сайт нужна.